0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συναδελφοι καλησπερα!δινω αυριο για πιστοποιηση α επιπεδου και ειμαι ασχετος,για να μην αναφερω οτι εχω office 2010!τι πιθανοτητες εχω να το παρω?
Ωραία, γιατί δεν προλαβαίνω να διαβάσω, κι απ' ό,τι είδα, θέλει αρκετό διάβασμα.Knkn, καλή επιτυχία.
τι τραβαμε τωρα στα γεραματα!
Για όσους ενδιαφέρονται να δώσουν πιστοποίηση, έχουν αναρτηθεί νέες ημερομηνίες για τα εξεταστικά κέντρα
office 2000
Παράθεση από: meniska στις Ιουνίου 09, 2011, 02:50:32 pmΠαιδιά,βοήθεια!!!!!!!!!έχω πάρει τους κωδικούς για να δώσω και στην προσπάθειά μου να κάνω την αίτηση στο νομό Χανίων ,τοποθετώντας την ημερομηνία και σίγουρη ότι τα κατάφερα ,δεν παίρνω καμία απάντηση.......είναι αδύνατον να προχωρήσω στο 3ο βήμα.Όποιοσ γνωρίζει κάτι, ας βοηθήσει,παρακαλώ Μην αγχώνεσαι. Όταν επιλέγεις ημερομηνίες κλπ, μολονότι τα πεδία με τον τόπο και την ημερομηνία εξέτασης είναι μαζί, εσύ αρχικά επιλέγεις μόνο τόπο, πατάς επόμενο βήμα και μετά ημερομηνία. Το έκανες έτσι; (μπορεί να θυμάμαι λάθος και να επιλέγεις πρώτα ημερομηνία και μετά τόπο πάντως όχι και τα δυο μαζί). Δοκίμασε και αν έχιες πάλι πρόβλημα, άσε πάλι μήνυμα.
Παιδιά,βοήθεια!!!!!!!!!έχω πάρει τους κωδικούς για να δώσω και στην προσπάθειά μου να κάνω την αίτηση στο νομό Χανίων ,τοποθετώντας την ημερομηνία και σίγουρη ότι τα κατάφερα ,δεν παίρνω καμία απάντηση.......είναι αδύνατον να προχωρήσω στο 3ο βήμα.Όποιοσ γνωρίζει κάτι, ας βοηθήσει,παρακαλώ
Τελικα εδωσα σημερα το πρωι,αλλα μη ρωτατε πώς εγραψα,θα σας γελασω και δε το θελω!ελπιζω να τα καταφερω και να μη ξαναπερασω αυτη τη δοκιμασια γιατι πρεπει να ομολογησω οτι τετοιο αγχος ειχα οταν εδινα πανελληνιες και ΑΣΕΠ!ευχαριστω τους συναδελφους για τα εμψυχωτικα τους λογια και τις ιστοσελιδες που μου εδωσαν.