0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ξερει κανεις πως παιρνεις κωδικους η πως δηλωνεις συμμετοχη σε εξετασεις πιστοποιησης? Καθε ποτε γινονται?
Μη δίνεις συγκεκριμένες ημερομηνίες. Διάλεξε το νομό και το χώρο που θες να εξεταστείς και προχώρησε. Θα σου δείξει τις ημέρες που γίνεται η πιστοποίηση και τότε θα δηλώσεις μέρα.
για την πιστοποίηση Α επιπέδου:πόσες ερωτήσεις ειναι;ποια ειναι η διάρκεια της εξέτασης;ποσα λάθη μπορείς να κάνεις;
Παράθεση από: Νάκης Ιωάννης στις Μαΐου 21, 2010, 05:52:38 pmΜη δίνεις συγκεκριμένες ημερομηνίες. Διάλεξε το νομό και το χώρο που θες να εξεταστείς και προχώρησε. Θα σου δείξει τις ημέρες που γίνεται η πιστοποίηση και τότε θα δηλώσεις μέρα.Και που το κάνω μου λέει ότι η "λίστα βρέθηκε άδεια"..Θα στείλω ερώτημα στο help desk. Σ΄ευχαριστώ πάντως!
Παράθεση από: koth στις Μαΐου 22, 2010, 03:37:57 pmΠαράθεση από: Νάκης Ιωάννης στις Μαΐου 21, 2010, 05:52:38 pmΜη δίνεις συγκεκριμένες ημερομηνίες. Διάλεξε το νομό και το χώρο που θες να εξεταστείς και προχώρησε. Θα σου δείξει τις ημέρες που γίνεται η πιστοποίηση και τότε θα δηλώσεις μέρα.Και που το κάνω μου λέει ότι η "λίστα βρέθηκε άδεια"..Θα στείλω ερώτημα στο help desk. Σ΄ευχαριστώ πάντως!Για ποιο νομό ενδιαφέρεσαι;
Παράθεση από: psych@ra στις Μαΐου 24, 2010, 09:05:42 pmΠαράθεση από: koth στις Μαΐου 22, 2010, 03:37:57 pmΠαράθεση από: Νάκης Ιωάννης στις Μαΐου 21, 2010, 05:52:38 pmΜη δίνεις συγκεκριμένες ημερομηνίες. Διάλεξε το νομό και το χώρο που θες να εξεταστείς και προχώρησε. Θα σου δείξει τις ημέρες που γίνεται η πιστοποίηση και τότε θα δηλώσεις μέρα.Και που το κάνω μου λέει ότι η "λίστα βρέθηκε άδεια"..Θα στείλω ερώτημα στο help desk. Σ΄ευχαριστώ πάντως!Για ποιο νομό ενδιαφέρεσαι;Για νομό Ευβοίας...
Στη φάση αυτή που τρέχει τώρα για την πιστοποίηση Α επιπέδου, παίρνουμε και κάποια λεφτά; νομίζω παλιά όποιος πιστοποιούνταν κάτι έπερνε για αγορά υπολογιστή. Ισχύει το ίδιο και τώρα; ή λόγω κρίσης τα έκοψαν;Αν ισχύει, για τι ποσό μιλάμε και με ποια διαδικασία θα το εισπράξουμε;Ευχαριστώ