0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: emmaki στις Ιουνίου 24, 2010, 05:59:51 pmΜια ερώτηση και από μένα.Είμαι στο εξωτερικό. Δεν έχω πιστοποίηση Α, γιατί πολύ απλά 4 φορές που έκανα αίτηση δεν με πήραν....Δεν προβλέπεται (αν όλα πάνε καλά) να είμαι Ελλάδα ούτε και αυτή τη χρονιά.Πώς στο καλό θα πάρω εγώ αυτό το χαρτί που θα λέει ότι έχω γνώσεις υπολογιστή;;;;;;Μην χολοσκας γι αυτο γιατι ολα γινονται αργοσυρτα(oσες/οι πιστοποιηθηκαν τον Ιουνιο του 2008 δεν εχουμε παρει βεβαιωση παρα μονο την εκτυπωση της επιτυχημενης προσπαθειας πιστοποιησης).
Μια ερώτηση και από μένα.Είμαι στο εξωτερικό. Δεν έχω πιστοποίηση Α, γιατί πολύ απλά 4 φορές που έκανα αίτηση δεν με πήραν....Δεν προβλέπεται (αν όλα πάνε καλά) να είμαι Ελλάδα ούτε και αυτή τη χρονιά.Πώς στο καλό θα πάρω εγώ αυτό το χαρτί που θα λέει ότι έχω γνώσεις υπολογιστή;;;;;;
.... καλά ... άλλο ECDL και άλλο μεταπτυχιακό στην πληροφορική ...μην αδικεις τον ευατό σου ...Όχι εγώ δεν τον αδικώ καθόλου. Το αντίθετο συμβαίνει: με αδικούν ζητώντας μου ότι πρέπει να δώσω για πιστοποίηση της Α φάσης.
Πάντως όλοι οι πληροφορικάριοι στα σχολεία εξαιρούνται της Α φΑΣης ...
Έχει πάρει κανείς τη βέβαιωση πιστοποιησης;