0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Επειδή πρέπει να κάνεις εφαρμογή στην τάξη (Υπάρχουν και υποστηρικτικά μαθήματα) είναι απαραίτητο να βρίσκεσαι σε διδακτικό έργο.
Όχι, πρέπει να είσαι σε τάξη. Η άσκηση διδακτικού έργου είναι προϋπόθεση για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα.
Παράθεση από: Δημητρης-V στις Μαΐου 13, 2012, 02:45:25 pmΕπειδή πρέπει να κάνεις εφαρμογή στην τάξη (Υπάρχουν και υποστηρικτικά μαθήματα) είναι απαραίτητο να βρίσκεσαι σε διδακτικό έργο.Παράθεση από: annna στις Μαΐου 13, 2012, 02:13:35 pmΌχι, πρέπει να είσαι σε τάξη. Η άσκηση διδακτικού έργου είναι προϋπόθεση για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα.Ευχαριστώ πολύ και τους δυο σας!
Με την έναρξη των μαθημάτων προσκομίζεις βεβαίωση υπογεγραμμένη από το διευθυντή του σχολείου πως ασκείς διδακτικό έργο. Αυτό είναι προαπαιτούμενο. Αν κάνεις αίτηση και κληρωθείς και δεν είσαι σε τάξη, επιλέγεται κάποιος από τους επιλαχόντες.
Φέτος πήραν πρώτη φορά αναπληρωτές.
Πες μας αν θέλεις ποιός είναι ο νομός σου, για να σου πω αν βλέπω ημερομηνίες.Γίνεται σε 51 νομούς νομίζω.
Να ρωτήσω κάτι για να σιγουρευτώ: έχουμε 3 "ευκαιρίες" μέχρι τον Ιούλιο για να πετύχουμε, σωστά;