0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: karas στις Μαΐου 24, 2012, 06:04:03 pmΚαλησπέρα σε όλους! Κανόνισα να δώσω εξετάσεις για την πιστοποίηση στις 2 Ιουνίου αλλά προέκυψε έκτακτο ζήτημα και θα πρέπει να είμαι εκτός νομού. Γνωρίζετε αν θα ξαναγίνουν εξετάσεις για εκείνους που ενδεχομένως δεν πέρασαν ή γίνονται μια φορά και τέλος; Προσπάθησα να αλλάξω την ημερομηνία αλλά τζίφος... όλα κλεισμένα! Μελετηροί οι καθηγητές! Αν ξέρετε παρακαλώ κατατοπίστε με! Θα γνωρίζεις μάλλον ότι η απουσία προσμετράται ως αποτυχία. Το ξέρω γιατί δεν μπόρεσα να παρουσιαστώ πέρυσι λόγω σοβαρού προβλήματος και όταν έστειλα ερώτημα στο help desk, μου το επιβεβαίωσαν. Εγώ μόλις τώρα γύρισα από τις εξετάσεις για την πιστοποίηση Α επιπέδου και θέλω να ρωτήσω: μετά από πόσο καιρό έχω δικαίωμα να δώσω για το
Καλησπέρα σε όλους! Κανόνισα να δώσω εξετάσεις για την πιστοποίηση στις 2 Ιουνίου αλλά προέκυψε έκτακτο ζήτημα και θα πρέπει να είμαι εκτός νομού. Γνωρίζετε αν θα ξαναγίνουν εξετάσεις για εκείνους που ενδεχομένως δεν πέρασαν ή γίνονται μια φορά και τέλος; Προσπάθησα να αλλάξω την ημερομηνία αλλά τζίφος... όλα κλεισμένα! Μελετηροί οι καθηγητές! Αν ξέρετε παρακαλώ κατατοπίστε με!
Εγώ μόλις τώρα γύρισα από τις εξετάσεις για την πιστοποίηση Α επιπέδου και θέλω να ρωτήσω: μετά από πόσο καιρό έχω δικαίωμα να δώσω για το
Σας ευχαριστώ για την απάντηση! panickos, δε γίνονται μόνο τα Σ-Κ αλλά και καθημερινές. Εfi, αρχίσαμε στις 15:00 και η εξέταση είναι 2,5 ώρες για 60 ερωτήσεις. Αρκετός χρόνος, φύγαμε όλοι νωρίτερα. Είχε κάποιες κοινές ερωτήσεις με του Σαλονικίδη αλλά και άλλες που δεν τις είχα συναντήσει, αν και είχα κάνει όλα τα τεστ, Σαλονικίδη και Μησαηλίδη. Πάντως πανεύκολες δεν μπορούσες να τις πεις! Ξέρω όμως πως του επιπέδου
Σε 2 μέρες έρχεται ενημέρωση στο e-mail.
Παράθεση από: fotini18 στις Μαΐου 24, 2012, 10:32:40 pmΣε 2 μέρες έρχεται ενημέρωση στο e-mail.Κάτι ακόμα: πόση ώρα πριν πρέπει να βρισκόμαστε εκεί;