0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μόλις είδα ότι και εγώ το πέρασα το Α επίπεδο και αναφέρεται ότι έχω δικαίωμα υποβολής νέας αίτησης για την επιμόρφωση του
Kι εγώ αναπληρώτρια είμαι αλλά έχουμε σίγουρα δικαίωμα συμμετοχής. Εξάλλου, το γράφει στη σελίδα με τα αποτελέσματα. Η διεύθυνση δε μας στέλνει καμία βεβαίωση για το αποτέλεσμα, εμείς το εκτυπώνουμε. Μπαίνεις με τους κωδικούς σου, βλέπεις αποτελέσματα και τα εκτυπώνεις. Δε νομίζω να ισχύει αυτό που λες, ότι μπαίνουμε αυτόματα στην κλήρωση, πρέπει οι ίδιοι να κάνουμε νέα αίτηση αλλά δεν ξέρω αν πέρασε η προθεσμία.
Παράθεση από: EK06 στις Μαΐου 28, 2012, 10:33:19 pmΠαιδιά, αν δεν περάσω την πιστοποίηση Α επίπεδου, γνωρίζετε αν και πότε θα βγουν νέες ημερομηνίες εξέτάσεων?ΕυχαριστώΝέες ημερομηνίες βγαίνουν συνεχώς αλλά σ τ α δ ι α κ ά. Αφού η περίοδος πιστοποίησης είναι μέχρι Ιούλιο, λογικά θα δίνονται ημερομηνίες μέχρι Ιούλιο. Άρα σε περιπτωση αποτυχίας σου, που το απευχόμαστε, πρέπει να παρακολουθείς συστηματικά το νομό που σ΄ενδιαφέρει.Δικαίωμα συμμετοχής εώς τρεις φορές. Τυχόν απουσία , δηλαδή μη-προσέλευση στις εξετάσεις, προσμετράται ως αποτυχία. Εγώ πέρυσι έκανα αίτηση, αλλά τελικά δεν πήγα, οπότε προσμετρήθηκε ως αποτυχία και πλέον έχω δικαίωμα συμμετοχής άλλες δύο φορές.
Παιδιά, αν δεν περάσω την πιστοποίηση Α επίπεδου, γνωρίζετε αν και πότε θα βγουν νέες ημερομηνίες εξέτάσεων?Ευχαριστώ
gio66, οι 3 αποτυχίες ΣΥΝΟΛΙΚΑ, όχι στην κάθε περίοδο. Στην 3η αποτυχίες καίγεσαι, δηλ. τελειώνουν οι ζωές σου. That's all folks!!!
AnnaB, μήπως ξέρεις περίπου πότε γίνονται οι αιτήσεις για τους επιμορφούμενους;
Ή είναι πολύ εύκολο το Α ή είμαστε όλοι μεγάλοι χάκερς!!! :PΕγώ μόνο μια μέρα ασχολήθηκα. )