0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Η επίσημη ύλη και το επίσημο υλικό βρίσκεται εδώ: Υλικό Πιστοποίησης Α ΕπιπέδουΑν κάποιος θεωρεί ότι τα δείγματα ερωτήσεων που αναφέρονται κατά κόρον αρκούν έχει καλώς.Πάντως κατά την γνώμη μου ορισμένες από τις ερωτήσεις (στα προαναφερθέντα δείγματα) είναι από υπερβολικές έως και εκτός ύλης.
gio66, οι 3 αποτυχίες ΣΥΝΟΛΙΚΑ, όχι στην κάθε περίοδο. Στην 3η αποτυχίες καίγεσαι, δηλ. τελειώνουν οι ζωές σου. That's all folks!!!
Παράθεση από: fotini18 στις Μαΐου 31, 2012, 06:02:43 pmΉ είναι πολύ εύκολο το Α ή είμαστε όλοι μεγάλοι χάκερς!!! :PΕγώ μόνο μια μέρα ασχολήθηκα. )Μάλλον είμαστε! Εντωμεταξύ, να μοιραστώ μαζί σας μια υποψία μου: κάποιες ερωτήσεις λέγανε "γράψε τη λέξη ταδε εκεί". Ο επιτηρητής μας είπε να μην τη γράψουμε με bold, πράγμα που κάναμε οι περισσότεροι. Μήπως μας έλεγε μπούρδες; Ακόμα δεν μπορώ να χωνέψω ότι στο word που ασχολούμαι κάθε μέρα πήρα 86% και στο excel που δεν ξέρω την τύφλα μου 100%! AnnaB, ευχαριστώ! Θα παρακολουθώ τις ανακοινώσεις.
Ή είναι πολύ εύκολο το Α ή είμαστε όλοι μεγάλοι χάκερς!!! :PΕγώ μόνο μια μέρα ασχολήθηκα. )
Εμάς μας είπαν ΟΧΙ Bold, μόνο τη λέξη όπως τη γράφει!!Να ρωτήσω: Μετά από τη γραφή λέξης ή κειμένου ή οτι άλλο λέει, πατάμε ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ή δε χρειάζεται;
Εγω την πατησα Powerpoint που ενω το ειχα σιγουρο 100αρι δεν το πηρα γιατι κολλουσε διαρκως το συστημα και ενω ειχα πατησει καταχώρηση απαντησης αναγκαζομουν να πατησω επομενη ερωτηση να ξεκολλησει.Ολοι διαμαρτυροταν που κολλουσε φριχτα το συστημα και εφτασα να περιμενω 10 ολοκληρα λεπτα να ανοιξει η εφαρμογη.Γιαυτο και με ειχε φαει το αγχος μηπως κοπω αδικα