0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: MANNI στις Μαΐου 18, 2013, 05:33:42 pmΕίμαι αναπληρώτρια ΠΕ 02 .Ήθέλα να ρωτήσω αν μπορώ να κάνω αίτηση για να δώσω στις εξετάσεις Α Επιπέδου χωρίς να παρακολουθήσω τα προγράμματα και ποια είναι η διαδικασίαΝαι, μπορείς να κάνεις αίτηση. Θα μπεις στην αντίστοιχη ιστοσελίδα (ifigeneia.cti.gr/mis) και θα ακολουθήσεις τις οδηγίες που είναι πολύ απλές.
Είμαι αναπληρώτρια ΠΕ 02 .Ήθέλα να ρωτήσω αν μπορώ να κάνω αίτηση για να δώσω στις εξετάσεις Α Επιπέδου χωρίς να παρακολουθήσω τα προγράμματα και ποια είναι η διαδικασία
Πήγαινε Υποστηρικτικές δομές--> Help Desk για να υποβάλεις το ερώτημά σου.
Παράθεση από: kakar στις Μαΐου 22, 2013, 01:19:11 amΠήγαινε Υποστηρικτικές δομές--> Help Desk για να υποβάλεις το ερώτημά σου.Επειδή έχω κι εγώ το ίδιο πρόβλημα με το sofaki86, η επιλογή help desk πού βρίσκεται στην ιστοσελίδα ?http://ifigeneia.cti.gr/mis/passwordRetreival.jsp?currLink=493γιατί δεν το βλέπω?
Καλησπέρα,Έχω μια απορία σχετικά με τα ΤΠΕ Α΄ΕπιπέδουΕίμαι Αναπληρώτρια ΠΕ 02 και σήμερα πήγα την αίτηση συμμετοχής στον Διευθυντή της
Παράθεση από: Jane_Eyre στις Μαΐου 29, 2013, 01:03:48 amΚαλησπέρα,Έχω μια απορία σχετικά με τα ΤΠΕ Α΄ΕπιπέδουΕίμαι Αναπληρώτρια ΠΕ 02 και σήμερα πήγα την αίτηση συμμετοχής στον Διευθυντή της