0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εχει λάβει κανείς από όσους δώσαμε πέρυσι α επιπεδο το επίσημο χαρτί;
Παράθεση από: dafina στις Ιουνίου 30, 2013, 11:37:49 amΚαλησπέρα και από μένα! Έδωσα την πιστοποίηση Α επιπέδου στις 26/6/13. Γνωρίζει κανείς πόσες μέρες μετά βγαίνουν τα αποτελέσματα; εδωσα για το πρωτο επιπεδο στις 17-6 και τα αποτελεσματα βγηκαν στις 20-6 ( 3 μερες αργοτερα). Για το β επιπεδο όσοι ειμαστε αναπληρωτες δεν μπορουμε να κανουμε αιτηση?
Καλησπέρα και από μένα! Έδωσα την πιστοποίηση Α επιπέδου στις 26/6/13. Γνωρίζει κανείς πόσες μέρες μετά βγαίνουν τα αποτελέσματα;
Παρακαλώ ενημερώστε με κι εμένα για την πιστοποίηση α επιπέδου. Ενδιαφέρομαι να την δώσω, είμαι μόνιμη ΠΕ06 δευτεροβάθμιας. Ποια ακριβώς είναι η διαδικασία και πώς αποκτώ κωδικούς;
Elena-maria ευχαριστω πολυ. Όλα αυτά τα στοιχεία τα συμπλήρωσα χθες και μέχρι ώρας κωδικούς δεν έλαβα. Εφόσον είμαι μόνιμη, χρειάζεται να στείλω και φαξ απο τη δευτεροβάθμια μου που να πιστοποιεί οτι εργάζομαι;
Απ όσο γνωρίζω οι βεβαιώσεις πανε στη διευθυνση που εργαζοσουν κατα το σχολικό έτος που έδωσες εξετάσεις.
Είμαστε εκπαιδευτικοί Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κι ενδιαφερόμαστε για την Πληροφορική, καθώς επιδιώκουμε να εντάξουμε τις νέες τεχνολογίες στο μάθημά μας. Ωστόσο, η Πολιτεία δεν μας δίνει τη δυνατότητα να συμμετάσχουμε στις εξετάσεις πιστοποίησης Α` Επιπέδου, διότι ακόμα δεν έχει καν διευκρινιστεί αν και πότε θα διενεργηθούν οι εξετάσεις αυτές. Χωρίς την επιτυχή συμμετοχή μας στις εξετάσεις αυτές, δεν μας επιτρέπεται να προχωρήσουμε στο