0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τώρα που το κοίταξα στο ίντερνετ δείχνει πως έχουν μπει λεφτά (σε αντίθεση με τις 4 το απόγευμα που το ΑΤΜ μου το αρνήθηκε πεισματικά). Πράγματι, κοντός ψαλμός αλληλούια..Μένει να τα δω και στα χέρια μου βέβαια κι όχι σε μια οθόνη.Άλλωστε αν ήθελα εικονικό χρήμα θα έπαιζα μονόπολη...Οψόμεθα λοιπόν.....
Παράθεση από: Pedro Juan στις Δεκεμβρίου 11, 2009, 07:09:28 pmΤώρα που το κοίταξα στο ίντερνετ δείχνει πως έχουν μπει λεφτά (σε αντίθεση με τις 4 το απόγευμα που το ΑΤΜ μου το αρνήθηκε πεισματικά). Πράγματι, κοντός ψαλμός αλληλούια..Μένει να τα δω και στα χέρια μου βέβαια κι όχι σε μια οθόνη.Άλλωστε αν ήθελα εικονικό χρήμα θα έπαιζα μονόπολη...Οψόμεθα λοιπόν.....Και το ΑΤΜ εξακολουθεί να μη δίνει φράγκο!!Θα δώσω εικονικό νοίκι μου φαίνεται....
Τα χρήματα στις τράπεζες είναι διαθέσιμα την επόμενη εργάσιμη μέρα.
Ξεκίνησαν οι πληρωμές...
Παράθεση από: AnnaB στις Δεκεμβρίου 14, 2009, 05:30:34 pmΞεκίνησαν οι πληρωμές...αυτών που είχαν προσληφθεί πότε;;;;;;
Γεια σας και πάλι ,Πραγματικά με έχει μπερδέψει πολύ η διαδικασία πληρωμών , το γεγονός ότι μπορεί να υπάρχει μια καθυστέρηση από νομό σε νομό το καταλαβαίνω ....αλλά πως γίνεται να έχουν πληρωθεί της ε φάσης που ανέλαβαν υπηρεσία στις 23 -10 και να μην έχει πληρωθεί η Δ φάση που αναλάβαμε στις 29 -9 τόση μεγαλη καθυστέρηση ; Ελπίζω να μην μας πέρασε το σύστημα... δεν ξέρω πως να το εξηγήσω