0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γεια σε ολους! Ειμαι της Δ φασης και σημερα επιτελους πληρωθηκα αλλα δεν μου εβαλαν το δωρο! Ισως μπει μετα δεν ξερω... Αλλα και μονο που μπηκαν οι δυο μηνες μου ειναι αρκετο!!
Καλησπέρα!Μόλις ήρθα από την α' βάθμια (είχα πάει για ένα ζήτημα της προισταμένης και βρήκα ευκαιρία να τους μιλήσω face to face)και μου είπαν ότι για εμάς τους αναπληρωτές ε' φάσης θα προσπαθήσουν να μας πληρώσουν μέχρι την Παρασκευή διαφορετικά με το νέο έτος.Πραγματικά απορώ πως ενώ εδώ στην ανατ.αττικη μένουν στην προσπάθεια ενώ σε άλλες διευθύνσεις έχουν ήδη πληρωθεί.Πώς γίνεται αυτό;Οι πιστώσεις δεν υπογράφονται στο σύνολο αλλά ανά περιοχή και διεύθυνση;
Παράθεση από: raniasop στις Δεκεμβρίου 16, 2009, 01:57:35 pmΚαλησπέρα!Μόλις ήρθα από την α' βάθμια (είχα πάει για ένα ζήτημα της προισταμένης και βρήκα ευκαιρία να τους μιλήσω face to face)και μου είπαν ότι για εμάς τους αναπληρωτές ε' φάσης θα προσπαθήσουν να μας πληρώσουν μέχρι την Παρασκευή διαφορετικά με το νέο έτος.Πραγματικά απορώ πως ενώ εδώ στην ανατ.αττικη μένουν στην προσπάθεια ενώ σε άλλες διευθύνσεις έχουν ήδη πληρωθεί.Πώς γίνεται αυτό;Οι πιστώσεις δεν υπογράφονται στο σύνολο αλλά ανά περιοχή και διεύθυνση;και εγώ ειμαι Ανατολικής Αττικής, ε φάσης, και από το γραφείο με έχουν ενημερώσει ότι θα πληρωθώ 1-1-2010. μα εινα δυνατον ούτε το δώρο;;; Γκρρρρρρρρρρ[Καλά αυτό πότε στο είπαν;Που πήγαν οι προσπάθειες που θα έκαναν μέχρι την Παρασκευή για να μας πληρώσουν;/quote]
Παράθεση από: Marrilita στις Δεκεμβρίου 17, 2009, 05:47:18 pmΠαράθεση από: raniasop στις Δεκεμβρίου 16, 2009, 01:57:35 pmΚαλησπέρα!Μόλις ήρθα από την α' βάθμια (είχα πάει για ένα ζήτημα της προισταμένης και βρήκα ευκαιρία να τους μιλήσω face to face)και μου είπαν ότι για εμάς τους αναπληρωτές ε' φάσης θα προσπαθήσουν να μας πληρώσουν μέχρι την Παρασκευή διαφορετικά με το νέο έτος.Πραγματικά απορώ πως ενώ εδώ στην ανατ.αττικη μένουν στην προσπάθεια ενώ σε άλλες διευθύνσεις έχουν ήδη πληρωθεί.Πώς γίνεται αυτό;Οι πιστώσεις δεν υπογράφονται στο σύνολο αλλά ανά περιοχή και διεύθυνση;και εγώ ειμαι Ανατολικής Αττικής, ε φάσης, και από το γραφείο με έχουν ενημερώσει ότι θα πληρωθώ 1-1-2010. μα εινα δυνατον ούτε το δώρο;;; Γκρρρρρρρρρρ[Καλά αυτό πότε στο είπαν;Που πήγαν οι προσπάθειες που θα έκαναν μέχρι την Παρασκευή για να μας πληρώσουν;/quote]Αυτό μου το είπαν την περασμένη εβδομάδα όταν με πήραν να πάω για να παραλάβω το διοριστήριο. Δεν ρώτησα εγώ εκείνοι μου το είπαν. Μάλιστα λίγη ώρα νωρίτερα είχαν ενημερώσει την συνάδελφο που είχε μπει με την δ’ φάση ότι θα πληρώνονταν στις 16 Δεκεμβρίου. Σήμερα κοίταξα στο ΑΤΜ και δεν είχε χρήματα. Φοβάμαι ότι είναι μάλλον έτσι τα πράγματα.
Να υποθέσω marillita ότι είσαι τόσο τυχερή σαν εμένα και ανήκεις στο 3ο γραφείο;Διάβασε κάτι ενδιαφέρον:www.syllogosdelmouzos.gr/index.php?