*

Αποστολέας Θέμα: Μηχανογραφικό  (Αναγνώστηκε 66086 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος killbill

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Αν θες να μάθεις κάτι τότε δίδαξέ το
    • Προφίλ
Απ: Μηχανογραφικό
« Απάντηση #70 στις: Φεβρουαρίου 02, 2011, 03:21:08 pm »
..
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 12, 2011, 10:51:12 pm από killbill »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 13:24:27 »

Αποσυνδεδεμένος killbill

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #71 στις: Φεβρουαρίου 02, 2011, 03:29:10 pm »
Δεν έχει ανακοινωθεί κάτι τέτοιο. Συζητείται αν θα γίνει τον Μάρτη πριν τις πανελλήνιες δηλαδή, ή Ιούλιο όπως παλιά

Αποσυνδεδεμένος killbill

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #72 στις: Φεβρουαρίου 10, 2011, 10:21:07 pm »
Το 10% αφορά μόνο εισαγωγή στις Στρατιωτικές και Αστυνομικές Σχολές, στις Σχολές των Ακαδημιών Εμπορικού Ναυτικού και στα ΤΕΦΑΑ;

Γιατί εδώ http://www.pde.gr/index.php?page=2297 αναφέρει:
Γ) οι απόφοιτοι – κάτοχοι βεβαίωσης πρόσβασης των ετών 2009 ή 2010 ημερήσιου ΓΕΛ ή ΕΠΑΛ (ΟΜΑΔΑ

Αποσυνδεδεμένος Sabi

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #73 στις: Φεβρουαρίου 10, 2011, 10:42:31 pm »
Οχι για οποιαδηποτε σχολη μπορεις να κανεις! τωρ αν χρειαζεται ειδικο μαθημα και δεν το εχεις ηδη δωσει δεν ξερω τι γινεται..Να ρωτησω κατι αλλο,με το 10% μπορουν να κανουν μηχανογραφικο μονο οσοι εδωσαν πανελληνιες τις τελευταιες 2 χρονιες?δλδ εγω που εδωσα το 2006 δεν μπορω?

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 13:24:27 »

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΕΝΝΙΑ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΣΑΙ!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #74 στις: Φεβρουαρίου 10, 2011, 11:05:05 pm »
Προσπαθώ να απαντήσω σε όλες τις ερωτήσεις γιατί αυτό είναι ένα από τα θέματα με τα οποία ασχολούμαι στη διεύθυνση που δουλεύω: Λοιπόν -
αν πρέπει να δώσεις ειδικό μάθημα ( πχ ισπανικά) θα πρέπει να δώσεις και όλα τα άλλα μαθήματα. δε γίνεται να δώσεις μόνο το ειδικό και τα άλλα να τα κρατήσεις από πέρισυ.
Μπορείς να εξεταστείς σε άλλο λύκειο από αυτό που εξέδωσε το απολυτήριο και τη βεβαίωση πρόσβασης με την προϋπόθεση ότι διαμένεις στον τόπο που υπάγεται το λύκειο στο οποίο θες να δώσεις και υποβάλεις εκεί την αίτησή σου. Δηλ, αν πήρες απολυτήριο στην αθήνα και στο μεταξύ μετακόμισες στην Καλαματα, μπορείς να δώσεις στην Καλαμάτα.Θα πρεπει όμως να υποβάλεις αίτηση- δήλωση ( ως 20 Φεβρουαρίου) στην Καλαμάτα.
Ρε....μην τρώτε συνέχεια !! Θα χρειαστεί να πάμε μετανάστες και δε θα χωράμε στις βάρκες!!!  :)

"έχω 476 μέρες καθυστέρηση...λέτε να μαι έγκυος; "γράφει η άλλη.. όχι μαντάμ!!! Απλά τράβα πάρτο απ΄το σχολείο γιατί σχόλασε!!!

Αποσυνδεδεμένος Sabi

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #75 στις: Φεβρουαρίου 10, 2011, 11:11:18 pm »
εγω εδωσα πανελληνιες το 2006 και αποφοιτησα φετος (2010). Μπορω και εγω να καταθεσω μηχανογραφικο με το 10%?

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #76 στις: Φεβρουαρίου 10, 2011, 11:20:08 pm »
πώς είναι δυνατόν να έδωσες πανελλαδικές το 2006 και να πήρες απολυτήριο φέτος; Τι δεν κατάλαβα;
Ρε....μην τρώτε συνέχεια !! Θα χρειαστεί να πάμε μετανάστες και δε θα χωράμε στις βάρκες!!!  :)

"έχω 476 μέρες καθυστέρηση...λέτε να μαι έγκυος; "γράφει η άλλη.. όχι μαντάμ!!! Απλά τράβα πάρτο απ΄το σχολείο γιατί σχόλασε!!!

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #77 στις: Φεβρουαρίου 10, 2011, 11:25:56 pm »
Η Αίτηση – Δήλωση υποβάλλεται ηλεκτρονικά στο Λύκειο. Ο υποψήφιος τις προσεχείς ημέρες, μπορεί να προμηθεύεται την Αίτηση – Δήλωση που αναλογεί στην περίπτωσή του, είτε από το διαδίκτυο, όπου θα αναρτηθούν τα κατά περίπτωση υποδείγματα της Αίτησης-Δήλωσης στην επίσημη ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας www.minedu.gov.gr/exams, είτε από το Λύκειό του. Στη συνέχεια  θα συμπληρώνει την Αίτηση - Δήλωση σύμφωνα και με τις οδηγίες που αναγράφονται στο έντυπο και θα προσέρχεται στο Λύκειό του, για την οριστική ηλεκτρονική υποβολή του. Ειδικότερα :
Α) οι μαθητές της τελευταίας τάξης των Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) υποβάλλουν την  Αίτηση – Δήλωση στο Λύκειο που φοιτούν χωρίς δικαιολογητικά. Επισημαίνεται ότι οι υποψήφιοι θα πρέπει να δηλώσουν και το δεύτερο μάθημα Γενικής Παιδείας, καθώς επίσης και το μάθημα επιλογής «Αρχές Οικονομικής Θεωρίας», αν επιθυμούν να εξεταστούν σε αυτό πανελλαδικά.

Αποσυνδεδεμένος straightsucka

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #78 στις: Φεβρουαρίου 11, 2011, 01:07:57 am »
Εννοει προφανως οτι το 2010 αποφοιτηασε απο το Πανεπιστημιο!

Αποσυνδεδεμένος Sabi

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #79 στις: Φεβρουαρίου 11, 2011, 09:23:46 am »
πώς είναι δυνατόν να έδωσες πανελλαδικές το 2006 και να πήρες απολυτήριο φέτος; Τι δεν κατάλαβα;
ναι εδωσα πανελληνιες το 2006 και το 2010 αποφοιτησα απο τη σχολη μου.(πηρα πτυχιο) Αυτο που με ενδιαφερει ειναι αν μπορω να δηλωσω με το 10% μηχανογραφικο φετος. Καποιοι ισχυριζονται πως αυτοι που εδωσαν πανελληνιες απο το 2000-2007 μπορουν να καταθεσουν μηχανογραφικα με το 10% οποτε θελησουν ενω απο το 2008 και μετα μπορουν να εκμεταλλευτουν αυτη τη δυνατοτητα μονο για τα 2 επομενα χρονια απο τις πανελληνιες.Τελικα οντως ισχυει κατι τετοιο?

Αποσυνδεδεμένος killbill

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #80 στις: Φεβρουαρίου 12, 2011, 02:29:14 pm »
Το 10% αφορά μόνο εισαγωγή στις Στρατιωτικές και Αστυνομικές Σχολές, στις Σχολές των Ακαδημιών Εμπορικού Ναυτικού και στα ΤΕΦΑΑ;

Γιατί εδώ http://www.pde.gr/index.php?page=2297 αναφέρει:
Γ) οι απόφοιτοι – κάτοχοι βεβαίωσης πρόσβασης των ετών 2009 ή 2010 ημερήσιου ΓΕΛ ή ΕΠΑΛ (ΟΜΑΔΑ

Αποσυνδεδεμένος HelenB

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #81 στις: Φεβρουαρίου 12, 2011, 10:42:08 pm »
ναι εδωσα πανελληνιες το 2006 και το 2010 αποφοιτησα απο τη σχολη μου.(πηρα πτυχιο) Αυτο που με ενδιαφερει ειναι αν μπορω να δηλωσω με το 10% μηχανογραφικο φετος. Καποιοι ισχυριζονται πως αυτοι που εδωσαν πανελληνιες απο το 2000-2007 μπορουν να καταθεσουν μηχανογραφικα με το 10% οποτε θελησουν ενω απο το 2008 και μετα μπορουν να εκμεταλλευτουν αυτη τη δυνατοτητα μονο για τα 2 επομενα χρονια απο τις πανελληνιες.Τελικα οντως ισχυει κατι τετοιο?

Κι εγώ έχω ακούσει ότι όσοι έδωσαν πανελλήνιες από το 2008 και μετά, θα μπορούν να κρατάνε το βαθμό για το 10% για τα 2 επόμενα χρόνια από τις εξετάσεις. Αλλά για αυτούς από το 2007 και πριν, έχω ακούσει το ακριβώς αντίθετο! Ότι δηλαδή έχει χαθεί το δικαίωμα για δήλωση με το 10%... Αν γνωρίζει κάποιος, καλό θα ήταν να μας διαφωτίσει :)
Hello!!!

Αποσυνδεδεμένος killbill

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #82 στις: Φεβρουαρίου 12, 2011, 10:50:40 pm »
Στις οδηγίες για την αίτηση λέει ξεκάθαρα:

Αποσυνδεδεμένος HelenB

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #83 στις: Φεβρουαρίου 14, 2011, 12:09:23 am »
Ε εννοούσα για μηχανογραφικό ΑΕΙ-ΑΤΕΙ γενικά. Για τις στρατιωτικές σχολές, αστυνομία κ.τ.λ κάποιες φορές ισχύουν διαφορετικά πράγματα (π.χ. σε αυτά νομίζω δεν μπορείς να μπεις αν είσαι πάνω από μια συγκεκριμένη ηλικία)
Οι οδηγίες αυτές αφορούν τις στρατιωτικές και ομοειδείς σχολές, αν δεν κάνω λάθος.
Και το post που παρέθεσα, αν κατάλαβα καλά, για γενικότερα για το 10% ρωτούσε. Συγνώμη, αν δεν έκανα καλή διατύπωση πιο πριν στο post μου.
Οπότε, μην βαράς ντε  :)
Hello!!!

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182562
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 686