0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
DEBTOCRACY // ΧΡΕΟΚΡΑΤΙΑΌταν η δημοκρατία υποτάχθηκε στο χρέος
Παράθεση από: igniss στις Απριλίου 08, 2011, 04:33:12 pmDEBTOCRACY // ΧΡΕΟΚΡΑΤΙΑΌταν η δημοκρατία υποτάχθηκε στο χρέος Εξαιρετική δουλειά ,το παρακολούθησα χθες και σήμερα και το πρότεινα κι εγώ σε άλλο θέμα..Στόχος είναι η αφύπνιση των πολλών διότι ένα είναι το σίγουρο :Μαζί ΔΕΝ τα φάγαμε ..Εδώ και η συνέντευξη του Α. Χατζηστεφάνου :http://www.iefimerida.gr/node/1656
Όπως αναφέρω και στο σχόλιο μου "στόχος είναι η αφύπνιση των πολλών" και νομίζω πως αυτή η προσεγμένη δουλειά βοήθησε κατά πολύ σε αυτό... Από την άλλη σαφώς και κανένα τέτοιου ύφους ντοκιμαντέρ δεν αποτελεί πανάκεια για τον χειρισμό της οικονομικής κρίσης στη χώρα ενώ με μια "προσεκτικότερη" ματιά μπορείς να βρεις και θέματα για αντίλογο (πχ η απουσία εκφραστών της "άλλης" άποψης, η διαφορά πολιτευμάτων Ελλάδας -Ισημερινού κλπ).Το σημαντικό είναι πως "κάτι" άρχισε να αλλάζει και ευτυχώς το DEBTOCRACY δεν είναι η μοναδική δουλειά που αφορά όσα δεν ακούγονται ευρέως.. Ενδιαφέρουσα μοιάζει να είναι και η δική σου πρόταση Από εμάς εξαρτάται πώς θα "ακούσουμε" αυτές τις πληροφορίες και κυρίως πώς μπορούν να αξιοποιηθούν για το κοινό καλό.
πρόσφατα είδα δυο ταινίες που σας συνιστώ The way backπρόκειται για την αληθινή ιστορία δραπέτευσης μιας ομάδας αιχμαλώτων από γκούλαγκ της ΣιβηρίαςThe sanctumταινία βασισμένη σε αληθινή ιστορία με υπέροχες εικόνες από ένα τεράστιο ανεξερεύνητο σπήλαιο!δύτες και εξερευνητές παγιδεύονται στο σπήλαιο μετά από ισχυρή καταιγίδα....
Καλησπερα!Δεν ηξερα οτι εχουμε και τοπικ με ταινιες και βιβλια..!Πολυ χαρηκα
Παράθεση από: Boldini στις Ιουνίου 01, 2011, 05:47:07 pmπρόσφατα είδα δυο ταινίες που σας συνιστώ The way backπρόκειται για την αληθινή ιστορία δραπέτευσης μιας ομάδας αιχμαλώτων από γκούλαγκ της ΣιβηρίαςThe sanctumταινία βασισμένη σε αληθινή ιστορία με υπέροχες εικόνες από ένα τεράστιο ανεξερεύνητο σπήλαιο!δύτες και εξερευνητές παγιδεύονται στο σπήλαιο μετά από ισχυρή καταιγίδα....Τις έχω δει και τις δυο και συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, Boldini!Ειδικά η δεύτερη μου άρεσε πολύ!!!