0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
μάλλον άδικα θα ρωτήσω, αλλά μήπως υπάρχει κάποιος θεατρολόγος στην παρέα;;;;επίσης, ξέρει κάποιος πότε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ θα καλέσουν τους ωρομίσθιους στα ολοήμερα;;;;
Γεια σου olial λοιπον εγω διοριστηκα τον Νοεμβριο και δουλευω σε 2 Λυκεια για να συμπληρωσω ωραριο .Απο οτι εχω μαθει στις πιο πολλες περιοχες τα κοριτσια δουλευουν σε λυκεια και μουσικα σχολεια ,ωστοσο σε λιγες ευτυχως περιοχες τους στειλανε να συμπληρωσουν ωραριο σε ολοημερα...και λεω δυστυχως γιατι ετσι μειωνονται οι ωρες απο τους ωρομισθιους....οσον αφορα τα πιλοτικα ολοημερα εγω το διαβασα στην εγκυκλιο των αποσπασεων,την οποια θα την βρεις σε ολα τα site των εκπαιδευτικων.Το καλο ειναι οτι θα αυξηθουν οι ωρες του μαθηματος μας στα ολοημερα, τα οποια αν θυμαμαι καλα θα ειναι 400 σε ολη την Ελλαδα για την επομενη σχολικη χρονια,αλλα προφανως θα τα στελεχωσει με τους μονιμους αρα οι ωρες των ωρομισθιων θα μειωθουν κι αν σκεφτεις οτι θελει να καταργησει την ωρομισθια, πραγμα το οποιο φαινομενικα ειναι θετικο ωστοσο φοβαμαι οτι πολλοι συναδερφοι μας του χρονου θα μεινουν εξω απο τα ολοημερα οποτε και χωρις δουλεια......μακαρι να κανω λαθος και το νεο ολοημερο να ανοιξει νεες θεσεις.....καλο σκ και καλο μηνα
δηλαδη του χρόνου σστα πιλοτικά η τα ολοήμερα θα διδάσκουν οχι μοόνο διορισμένοι ετσι δεν είναι και απο τον πιίνακα αν καάλαβα.εεε?μπράβο σου που μας ενημερώνεις
καλησπέρα μπραβο σου που μας ενημερώνεις δηλαδη για να καταλάβω με τα 400 πιλοτικά η ολοήμερα που θα υπάρχουν του χρόνου θα δουλέψουν άρα και απο τον πίνακα (ενοώ όχι διορισμένοι) έτσι δεν είναι??μας έχουν στραγγίξει.