PDE - Η κοινότητα των εκπαιδευτικών
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
ή
Νέα
Μόνιμοι
Τοποθετήσεις
Μεταθέσεις
Αποσπάσεις
Μετατάξεις
Παραιτήσεις
Αναθέσεις-Ωράριο
Οικονομικά
Άδειες
Αναπληρωτές
Διορισμοί
Προσλήψεις
ΑΣΕΠ
ΠΔΣ
Δελτία Τύπου
Σχολική ζώνη
Επιμόρφωση - Μετεκπαίδευση
Μεταπτυχιακά προγράμματα
Σεμινάρια - Επιμορφώσεις
Ημερίδες - Συνέδρια
Πιστοποιήσεις
Απεργίες-Κινητοποιήσεις
TV
Ιδιωτική Εκπαίδευση
Forum
Ημερολόγιο
Links
Σύνδεση
Λήψεις αρχείων
Αναζήτηση
Στατιστικά
Προσθήκη αρχείου
Τράπεζα Θεμάτων
TV
Follow @PDE_GR
Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση
Forum
Αδιόριστοι Εκπαιδευτικοί
Πίνακες αναπληρωτών - Εξετάσεις ΑΣΕΠ
Κλάδος ΠΕ32 Θεατρολόγων
ΠΕ32 Θεατρολόγοι
Τελευταία νέα
Πρόσκληση για απόσπαση εκπαιδευτικών Αβάθμιας και Β'βάθμιας σε φορείς του ΥΠΑΙΘΑ και από ΠΥΣΔΕ/ΠΥΣΔΕ και ΠΥΣΠΕ/ ΠΥΣΠΕ, σε δομές Ε.Α.Ε., ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ., Μουσικά και Καλλιτεχνικά Σχολεία
Έκδοση υπουργικής απόφασης μεταθέσεων μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ σχολικού έτους 2024-2025
Προσλήψεις 31 εκπαιδευτικών Ββάθμιας Γενικής Εκπαίδευσης
Μεταθέσεις Εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στη Γενική Εκπαίδευση και την Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση
Μεταθέσεις εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γενικής Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής έτους 2025
« προηγούμενο
επόμενο »
Εκτύπωση
Σελίδες:
1
...
16
17
18
19
20
...
39
Κάτω
Αποστολέας
Θέμα: ΠΕ32 Θεατρολόγοι (Αναγνώστηκε 188723 φορές)
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
io
Πλήρες μέλος
Φύλο:
Απ: ΠΕ32 Θεατρολόγοι
«
Απάντηση #238 στις:
Νοεμβρίου 01, 2010, 09:28:39 pm »
Tweet
Επειδή δεν βλέπω φώς στο τούνελ και τα έξοδα τρέχουν κι ότι είχα μαζέψει, εξανεμίστηκε, να μια καλή αντιμετώπιση των πραγμάτων :
<<καλημερα κ καλο μηνα!ειμαι καινουργια, αλλα εχω νεα! εννοειται οτι στην α'βαθμια της περιοχης μου (Αρτα) δεν εχουν ιδεα ποτε θα πληρωθουμε, αλλα σημερα μου ειπαν οτι αν δεν παρουμε τις συμβασεις μας δεν θα υπαρξει μισθοδοσια! ετσι λοιπον, οι 3 αναπληρωτες της περιοχης αποφασισαμε απο σημερα να κανουμε "λευκη απεργια" !!!βρισκομασταν στο σχολειο αλλα δεν καναμε μαθημα! φυσικα δεν θα αναλαβουμε κ καμια υποχρεωση (πχ. γιορτη 17ης Νοεμβριου), μεχρι να πληρωθουμε! αυτη ειναι, πιστευω, μια μαζικη κινητοποιηση, κ αν θελετε να αλλαξουμε κατι ξεκινηστε στα σχολεια σας απο αυριο!>>
Είναι απο το topic Αναπληρωτές μέσω ΈΣΠΑ, απο το μέλος m.s.
Κι επειδή σε ερώτηση συναδέλφου (millhaven) στο υπουργείο, αν θα πληρωνόμαστε κάθε μήνα κανονικά, μετά την πρώτη πληρωμή, η απάντηση ήταν "
Μάλλον
κάθε μήνα" , θα πρέπει να κινητοποιθούμε απο τώρα και δραστικά! Εμένα προσωπικά δεν με παίρνει να ξαναζήσω την τραγωδία της ωρομισθίας.
Μεγαλώνουμε....
Αλήθεια, το ΠΕΣΥΘ που είναι ?
«
Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 02, 2010, 08:32:25 am από io
»
Καταγράφηκε
PDE ads
Ιστορικό μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Δημοσιεύτηκε:
Σήμερα
στις 20:59:46 »
Blanche
Νέο μέλος
«
Απάντηση #239 στις:
Νοεμβρίου 01, 2010, 09:52:26 pm »
Συνάδελφοι θεατρολόγοι και κάθε λογής ειδικότητα από ΕΣΠΑ:
Είμαι στο Ηράκλειο της Κρήτης και σήμερα μαζευτήκαμε όλες οι ειδικότητες υπό την "αιγίδα" κάποιου εκπαιδευτικού συλλόγου.
Έχω να σας πω ότι κανένας (από τους δυσκόλους) δεν δίνει δεκάρα για το πότε θα πληρωθούμε και κάθονταν και συζητούσαν επί 3 ώρες για το ότι πρέπει να εξομοιωθεί το ωράριο της Δευτεροβάθμιας με την Πρωτοβάθμια... Ενώ εμείς δεν ξέρουμε πώς θα ζήσουμε...
Συμπέρασμα δεν βγήκε ούτε τι θα κάνουμε αν δεν πληρωθούμε σύντομα ούτε κάθε πότε θα παίρνουμε τα χρήματα.
Συνάδελφε io τι εννοείς αν δεν πάρουμε στα χέρια μας τις συμβάσεις. Έχουμε ρωτήσει στην πρωτοβάθμια καθώς και άλλους παλιούς αναπληρωτές και ξέρω ότι οι αναπληρωτές δεν υπογράφουν καμία σύμβαση κάνουν ανάληψη υπηρεσίας.
2ον: Πολύ καλή η κίνηση σας για λευκή απεργία και πιστέυω ότι πρέπει να συντονιστούμε όλοι μαζί ει δυνατόν όλες οι ειδικότητες για να πιέσουμε!!!
Κουράγιο συνάδερφοι!!Ας ελπίσουμε ότι όλα θα πάνε καλά και ας είμαστε αισιόδοξοι!!!!
Καταγράφηκε
kostia
Νέο μέλος
«
Απάντηση #240 στις:
Νοεμβρίου 01, 2010, 10:09:23 pm »
Συνάδελφοι καλησπέρα και από μένα και καλό μήνα!
Έίμαι αναπληρωτής θεατρικής αγωγής στη Ρόδο.Σίγουρα το θέμα των πληρωμών ΠΡΕΠΕΙ λιγάκι να μας καίει, αλλά καλό είναι να κρατάμε και κάποια ψυχραιμία και όχι υστερία.Πριν απο 3΄μέρες, επικοινώνησα με την επιμορφώτριά μου η οποία είναι στην Αθήνα, και μου είπε πως (με βάσιμη πληροφορία από έμπιστο άτομο της ΔΟΕ), οι αναπληρωτές αισθητικής αγωγής θα έχουν πληρωθέι μέχρι 15 του Νοέμβρη, σύμφωνα με την απόφαση που είχε βγάλει η ίδια η ΔΟΕ, σχετικά με το θέμα των πληρωμών από ΕΣΠΑ. Σε περίπτωση που δεν τηρηθεί κάτι τέτοιο, ΝΑΙ, βεβαίως, οφείλουμε να αντιδράσουμε (αλλά όχι κάποιοι, ΟΛΟΙ!!!). Θέλω να πιστεύω ότι θα λυθεί το όλο ζήτημα σύντομα.Ας είμαστε λοιπόν λιγάκι ψύχραιμοι αλλά και σε ετοιμότητα αυτές τις "κρίσιμες" μέρες...
ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!!!
Υ.Γ. 1. Αν μάθει κάποιος οποιαδήποτε βάσιμη πληροφορία, ας μας ενημερώσει. Επίσης, θα συμφωνήσω απόλυτα με την άποψη της Blanche αλλά και της Ιο για το θέμα της λευκής απεργίας, αρκεί βέβαια να είμαστε "καλυμένοι" συνδικαλιστικά. Τέλος, καλό είναι ( και πρέπει να το κάνουμε αυτό ) όλοι μας να πιέζουμε στα γραφεία της Πρωτοβάθμιας για το θέμα των πληρωμών και να τους λέμε να έχουν υπόψιν τους ό,τι αποφασίστηκε από την ΔΟΕ.
Καταγράφηκε
millhaven
Πλήρες μέλος
«
Απάντηση #241 στις:
Νοεμβρίου 01, 2010, 11:24:36 pm »
Γεια Χαρά
Επιτέλους κάποια κινητικότητα στο topic!
Κρίμα που συμβαίνει αυτό μόνο για το κομμάτι της πληρωμής μας, το οποίο όμως είναι πολύ σημαντικό και ιδαίτερα στη παρούσα φάση. Σε ό,τι αφορά την ""υστερία", στην οποία αναφέρεσαι, Kostia, τη θεωρώ απόλυτα δικαιολογημένη όταν πρόκειται για ανθρώπους που δουλεύουνε επί σειρά ετών χωρίς να πληρώνονται. Πέρα από το θέμα της επιβίωσης αποτελεί και θέμα αξιοπρέπειας το να ζητάς να αμοίβεσαι για τη δουλειά σου.Έχω την τύχη να δουλεύω στην πόλη που ήδη έμενα. Ας σκεφτούμε λίγο τι γίνεται και με εκείνους που έπρεπε να μετακομίσουνε για τη συγκεκριμένη δουλειά και έχουνε πολύ περισσότερα έξοδα να τρέχουνε.
Θα ήθελα επίσης οι επιμορφωτές πέρα από το να αναμασάνε την καραμέλα του υπουργείου για το νέο σχολείο, να έχουνε πραγματικά επαφή με το τι συμβαίνει και να μπορούνε να προτείνουνε ουσιαστικά πράγματα για το πως μπορεί να αναδειχθούνε κάτω από τις συγκεκριμένες συνθήκες οι ενδιαφέρουσες όντως πτυχές του αντικειμένου μας.
Σε ό,τι αφορά την κινητοποίηση μας σε ενδεχόμενη περαιτέρω καθυστέρηση της πληρωμής μας, μιλώντας σήμερα με κάποια παιδιά απο Γ'Αθηνών , φαίνεται να συμφωνούμε στο ότι πρέπει να αντιδράσουμε συντονισμένα και συλλογικά και να προσανατολιστούμε ίσως προς μια μαζική αποχή από τα ΠΕΚ. Ως προς τη λευκή απεργία, νομίζω ότι στην Αθήνα θα είναι δύσκολος ο συντονισμός ανάμεσα σε τόσα άτομα, πόσο μάλλον ανάμεσα και σε διαφορετικές ειδικότητες.
Σχετικά με τα τελευταία νέα από ΥΠΕΠΘ:
http://www.pde.gr/forum/index.php?topic=21707.0
Venceremos (για να πω και κάτι αισιόδοξο...
)
Καταγράφηκε
PDE ads
Ιστορικό μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Δημοσιεύτηκε:
Σήμερα
στις 20:59:46 »
m.s
Νέο μέλος
«
Απάντηση #242 στις:
Νοεμβρίου 01, 2010, 11:47:31 pm »
καλησπερα..οπως αναφερθηκε οντως στην Αρτα ξεκινησαμε μονοι μας "λευκη απεργια"..ειμαστε μονο 3, οι αναπληρωτες της αισθητικης αγωγης στα πιλοτικα ολοημερα! δασκαλοι κ διευθυντες ειναι στο μερος μας! ελπιζω να παρακινησουμε κ συναδελφους απο αλλες πολεις! ο συντονισμος ειναι δυσκολος, αλλα ας αποφασισει ο καθενας ατομικα και σε συννενοηση με τους συναδελφους στο σχολειο που δουλευει.. η κατασταση θα δυσκολεψει κι αλλο, αν σκεφτει κανεις οτι οι αρμοδιες διευθυνσεις δεν εχουν καμια ενημερωση για τα θεματα των αναπληρωτων μεσω ΕΣΠΑ!!! μας αφορα ολους! εμεις απο την Αρτα κανουμε απλα μια προταση κ την υλοποιουμε αμεσα! ας την ακολουθησετε κ αλλοι, μηπως δουμε καποιο φως!
ευχαριστω για το χρονο κ την συμπαρασταση σας!
ελπιζω αυριο το μεσημερι να ειναι περισσοτεροι αυτοι που δεν μπηκαν στις ταξεις για μαθημα!
Καταγράφηκε
io
Πλήρες μέλος
Φύλο:
«
Απάντηση #243 στις:
Νοεμβρίου 02, 2010, 08:59:34 am »
Καλημέρα! Μόλις επικοινώνησα με Γ Αθήνας 5ο γραφείο. Μου είπαν οτι έχουν εντολή να πληρώσουν όλους τους υπόλοιπους της Ά φάσης εκτός απο την αισθητική αγωγή. Αναπληρωτές Δασκάλους και ειδικότητες. Εκτός απο
ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ
!!!!!! Σας λεει κατι αυτό ? Δεδομένου οτι οι περισσότεροι μουσικοί και εικαστικοί που είναι στα 800 είναι ήδη διορισμένοι και άρα πληρώνονται κανονικά, αυτοί που στην ουσία μένουν απέξω είναι οι της θεατρικής αγωγής. Τα γνωστα χαιβάνια, δηλαδή!
Συνάδελφοι αν δεν κάνουμε κάτι άμεσα , θα ξαναγυρίσουμε στο πληρωμή κάθε τρίμηνο. Το θέλετε αυτό ?
Αλήθεια,
το ΠΕΣΥΘ που είναι ?
Καταγράφηκε
kostia
Νέο μέλος
«
Απάντηση #244 στις:
Νοεμβρίου 02, 2010, 03:50:40 pm »
Παιδιά καλησπέρα!
Καταρχήν, χαίρομαι για την επικοινωνία με διάφορους συναδέλφους. Όταν αναφερόμουνα στην "υστερία", εννοείται πως την θεωρώ δικαιολογημένη!!!Δεν νομίζω πως κάποιος ζει στον κόσμο του (αυτό προς απάντηση του millheaven)!!!!Εξάλλου κι εγώ είμαι εκτός περιφέρειάς μου και με νοιάζει ΑΠΟΛΥΤΑ η πληρωμή των δεδουλευμένων, όπως σε όλους....Η επαφή μάλιστα που έχω με την επιμορφώτριά μου, δεν είναι αναμάσημα τροφής του υπουργείου,καμία απολύτως σχέση. Απλώς, σας αναφέρω το τι μου είχε πει τηλεφωνικά.Τώρα για το θέμα της κινητοποίησης, ΝΑΙ, συμφωνώ απόλυτα, αλλά θέλει σίγουρα συντονισμό. Αν γνωρίζετε κάτι για οποιοδήποτε νεώτερο, στείλτε. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Καταγράφηκε
iLLuSioN
Πλήρες μέλος
«
Απάντηση #245 στις:
Νοεμβρίου 02, 2010, 04:06:22 pm »
Καλησπέρα στους επίσης απλήρωτους συναδέλφους! Τι κάνουμε; Έχω καιρό να φανώ αλλά τρεξιματάκια...όχι τίποτα άλλο καλά τα τρεξιματάκια αλλά και χωρίς ανταμοιβή δεν λέει...Όχι τίποτα άλλο...δεν νομίζω κανένας από τους άνωθεν στα υπουργεία να πήγαινε αν δεν πληρωνόταν...Τέλοσπαντων το θέμα της πληρωμής είναι ένα τεράστιο ζήτημα το οποίο δυστυχώς συζητάω την πλειονότητα των ωρών που δεν δουλεύω...
Πέρα από αυτό το τραγικό θέμα διαβάζω και τις εντυπώσεις σας από τα σχολεία.Νομίζω πάνω κάτω τα ίδια τραβάμε όλοι...Έλλειψη χώρου, υλικών, υποστήριξης κτλ κτλ...Κουράγιο σε όλους μας...
Πάντως ο ΠΕΣΥΘ πρέπει να ταρακουνήσει λίγο το ΥΠΔ
Καταγράφηκε
Ofilia
Νέο μέλος
«
Απάντηση #246 στις:
Νοεμβρίου 02, 2010, 04:15:05 pm »
Επικοινώνησα και σήμερα με το υπουργείο και μου είπαν ότι γίνεται προσπάθεια να πληρωθούμε μέχρι 1/12. μου ξεκεθάρισαν ότι οι Δ/νσεις δεν ξέρουν τίποτα γιατί πολύ απλά δεν έχουν ενημερωθεί ακόμα για κάτι συγκεκριμένο. Πάντως με κάποιον τρόπο που το ψάχνουν θα πληρωθούμε σύντομα κ από κει κ πέρα θα πληρωνόμαστε κάθε μήνα.
Σε άλλο τηλέφωνο που πήρα και μίλησα με τον εκκαθαριστή του προγράμματος μου είπε μέχρι το τέλος Δεκέμβρη γιατί όλα έγιναν πολύ ξαφνικά κ ούτε αυτοί περίμεναν ότι θα λειτουργήσει το πρόγραμμα φέτος!!!!!!!
Αυτά τα νέα τα σημερινά....
Καταγράφηκε
iLLuSioN
Πλήρες μέλος
«
Απάντηση #247 στις:
Νοεμβρίου 02, 2010, 04:25:31 pm »
Πειράζει που εμένα όλα τα λεγόμενα τους μου ακούγονται προεκλογικα λόγια του αέρα...
Αύριο θα πάω από το γραφείο...Nevralicious...
Καταγράφηκε
m.s
Νέο μέλος
«
Απάντηση #248 στις:
Νοεμβρίου 02, 2010, 05:35:38 pm »
καλησπερα σε ολους!
στην Αρτα ουτε σημερα καναμε μαθημα..
αλλος κανεις?
Καταγράφηκε
ermios
Νέο μέλος
«
Απάντηση #249 στις:
Νοεμβρίου 02, 2010, 10:17:00 pm »
συνάδελφοι καλησπέρα
πρέπει να αντιδ΄ρασουμε συντόνισμενα.........
Καταγράφηκε
kostia
Νέο μέλος
«
Απάντηση #250 στις:
Νοεμβρίου 03, 2010, 09:22:46 pm »
απάντηση στη συνάδελφο που αναμένει πρόσληψη ως ωρομίσθια για θεατρική αγωγή: από όσο γνωρίζω, θα καλέσουν ωρομισθίους τώρα Νοέμβριο, οπότε καλό είναι να ενημερώνεσαι συνεχώς και να επικοινωνείς με την πρωτοβάθμια της περιοχής σου.ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ.
Καταγράφηκε
ermios
Νέο μέλος
«
Απάντηση #251 στις:
Νοεμβρίου 05, 2010, 05:04:15 pm »
[/img]][/move]
Καταγράφηκε
Εκτύπωση
Σελίδες:
1