0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
νεφελη ευσ στην επομενη φαση φευγεις......................μην πας για δουλεια.γιατι σιγουρα θα βγει φαση αφου το ειπαν και απο το υπουργειο.............χαλαρωσε.εγω πιστευω πως μεχρι τελη του μηνα θα εχεις φυγει........δηλση εγω τι να πω και οι υπολοιποι??και εγω αρνηθηκα θεση σε ιδιωτικο με θεση 109..............ηρεμησε λιγη υπομονη ακομα.........
Έχω νεα , στην Ευβοια έγινε μια συνέλευση όπου παρευρισκόταν ο εκπρόσωπος της ΟΛΜΕ καθώς και της ΔΟΕ.Μίλησαν (ΔΟΕ) για 1200 κενά στα νηπιαγωγεία!(πλάκα μας κάνουν?)Η Υπουργός δεν λέει τίποτα για τα κενά ακόμα. Θέλει να φτιάξει τις αποσπάσεις πρώτα και μετά θα διορίσει αναπληρώτριες??? Οταν έλεγα κάθε πέρυσι και καλύτερα έπεσαν να με φάνε. Καλή μας χώνεψη τώρα.
Παράθεση από: Omerta στις Νοεμβρίου 14, 2009, 05:39:20 pmΈχω νεα , στην Ευβοια έγινε μια συνέλευση όπου παρευρισκόταν ο εκπρόσωπος της ΟΛΜΕ καθώς και της ΔΟΕ.Μίλησαν (ΔΟΕ) για 1200 κενά στα νηπιαγωγεία!(πλάκα μας κάνουν?)Η Υπουργός δεν λέει τίποτα για τα κενά ακόμα. Θέλει να φτιάξει τις αποσπάσεις πρώτα και μετά θα διορίσει αναπληρώτριες??? Οταν έλεγα κάθε πέρυσι και καλύτερα έπεσαν να με φάνε. Καλή μας χώνεψη τώρα.1200? Ισχύει αυτός ο αριθμός?
ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ, ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΠΕΙΡΩ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΑΛΛΑ ΚΡΙΝΩ ΣΚΟΠΙΜΟ ΝΑ ΣΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ. ΣΤΟ Ν-Γ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΩ ΚΕΝΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ Ε