0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
δεν ξέρω κορίτσια. εγώ φοβάμαι... και όλα αυτά που λέει ''προσλήψεις σε επίπεδο σχολείου'' τρέμω στη ιδέα... ολα τα όνειρα μου νομίζω ότι καταρέουν... και ότι θα παίρνουμε λίγα μόρια από αναπλήρωση που δεν θα μετράνε για διορισμο άλλά για προσαύξηση στο βαθμό του γραπτού, ενώ μόνιμοι θα γινόμαστε μόνο μέ επιτυχία στον διαγωνισμο.. αλλιώς ξαναδίνεις και όσο γραφεις καλα σε παίρνουν αναππληρώτρια... ώσπου να γράψεις τέλεια και να είσαι από τους πρώτους. κάτι τέτοια ακούγονται στο θεματάκι. τουλάχιστον να ισχύσουν από τον επόμενο ασεπ. είναι άδικο να γίνουν από σεπτέμβρη, με άλλους όρους υποτίθεται ότι δώσαμε ασεπ!!!!
Παράθεση από: Omerta στις Νοεμβρίου 17, 2009, 11:50:29 amΠαράθεση από: kkristi στις Νοεμβρίου 17, 2009, 09:22:06 amΌταν λες εμαθες από που έμαθες;;;Εγκυρη πηγή;;;;Μη μας δινεις τσαμπα ελπίδες...Δεν είναι αυτός ο σκοπός μου(λάθος μου ίσως) . Τα θεώρησα καλά τα νέα και για αυτό το ανακοίνωσα. Δεν ξέρω τον αριθμό ! Κανείς δεν ξέρει σίγουρα ακόμη! Καλά κάνεις και τα λες, στο κάτω κάτω, το πόσο ο καθένας "κρεμιέται" απ' τις ελπίδες του, είναι δικό του πρόβλημα. Εδώ είμαστε για να καταθέτουμε όποια πληροφορία έχουμε, όχι απαραίτητα διπλοτσεκαρισμένη για την εγκυρότητά της (δεν είμαστε δα και οι Σέρλοκ Χολμς των πληροφοριών, για να μπορούμε να ξέρουμε αν αυτό που έχουμε ακούσει ή μάθει είναι απόλυτα σωστό ή έγκυρο) και για να λέμε τη γνώμη μας χωρίς φόβο και πάθος.Μη στήσουμε στον τοίχο και όποιον άνθρωπο μπαίνει στον κόπο να μοιραστεί μαζί μας κάτι που έχει πληροφορηθεί. Κυρίως ψυχραιμία!
Παράθεση από: kkristi στις Νοεμβρίου 17, 2009, 09:22:06 amΌταν λες εμαθες από που έμαθες;;;Εγκυρη πηγή;;;;Μη μας δινεις τσαμπα ελπίδες...Δεν είναι αυτός ο σκοπός μου(λάθος μου ίσως) . Τα θεώρησα καλά τα νέα και για αυτό το ανακοίνωσα. Δεν ξέρω τον αριθμό ! Κανείς δεν ξέρει σίγουρα ακόμη!
Όταν λες εμαθες από που έμαθες;;;Εγκυρη πηγή;;;;Μη μας δινεις τσαμπα ελπίδες...