*

Αποστολέας Θέμα: Ε' Φάση Φιλολόγων  (Αναγνώστηκε 85883 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος oliaole

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ: Ε' Φάση Φιλολόγων
« Απάντηση #168 στις: Νοεμβρίου 12, 2009, 10:48:49 pm »
εχεις δικιο γερμανος πολυ σωστος μακαρι να γινει και απο το γεναρη μπουχτισαμε με τα βυσματα!!!!!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 16:02:36 »

Αποσυνδεδεμένος oliaole

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #169 στις: Νοεμβρίου 12, 2009, 10:50:08 pm »
ποτε λετε να ψηφιστει αφου μετα ισχυει?

Αποσυνδεδεμένος LG_Shine

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #170 στις: Νοεμβρίου 12, 2009, 11:03:53 pm »
Δηλαδη και μεις όλοι βρε παιδια που τρεχαμε δεξια και αριστερα με οικογενεια και παιδια....
ξερετε τι σημαινει να εχεις παιδια...σπιτι κτλ..και να ξαναδινεις? ε οχι..δεν μπορουμε ολοι....η θα αναγνωριστει η προυπηρεσια μας...τουλαχιστον οσων εχουν πανω απο 20 μόρια..
τα οποια τα μαζευουμε χρονια!!!!! Και ΧΩΡΙΣ

evants

• Επισκέπτης
« Απάντηση #171 στις: Νοεμβρίου 12, 2009, 11:06:02 pm »
καλο ειναι να σκεφτουμε οτι ισως οι κλησεις αναπληρωτων θα γινονται νωριτερα. ο λογος οτι,οπως ειπε στη συνεντευξη,θα αποσπαται καποιος μονον εφοσον εχει καλυφθει η αντικατασταση του. Αν λοιπον η αιτηση γινεται ανοιξη,πιθανον αρχες καλοκαιριου να ξερουν οι πρωτοι αναπληρωτες πού θα πανε. Και για να μη χαρακτηριστω αιθεροβαμων,το πλανο αυτο ισχυει στην κυπρο

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 16:02:36 »

Αποσυνδεδεμένος zst

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #172 στις: Νοεμβρίου 12, 2009, 11:15:57 pm »
Καταρχήν αυτά που εξαγγέλει η υπουργός θα τα εφαρμόσει από τον επόμενο Σεπτέμβριο. Θεωρώ ως δίκαιο κριτήριο να τεθεί να προηγούνται όσοι έχουν προυπηρεσία και τουλάχιστον μία επιτυχία στον Ασεπ και έπονται όσοι έχουν μόνο προυπηρεσία. Αυτό περίπου έγινε φέτος στην ειδική αγωγή. Όχι ακριβώς, περίπου. Και νομίζω ότι είναι λογικό.

Αποσυνδεδεμένος zst

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #173 στις: Νοεμβρίου 12, 2009, 11:21:52 pm »
ο Ραγκουσης ανακοινωσε στη διαβουλευση οτι δε θα καταργησει την ποσοστωση για τριτεκνους.
οι τριτεκνοι παλι τομ πουλ... η Αννα κιχ οψομεθα

evants

• Επισκέπτης
« Απάντηση #174 στις: Νοεμβρίου 12, 2009, 11:29:13 pm »
αναδρομικες επιτυχιες ξεχαστε τες. επιτυχια απο το νεο ΑΣΕΠ. θελουμε ισους ορους. οχι αναδρομικα να ισχυει ο νομος.
να κανουμε το εξαμηνο που προεβλεπε ο Αρσενης (να θυμουνται οι παλιοι και να μαθαινουν οι νεοι) και μετα να μας εξετασουν.
φετος πιασανε στην Καλαματα να υποκλεπτουν τα θεματα στο υπογειο του εξεταστικου κεντρου, περσι αλοιωσαν τις βαθμολογιες στη σαλονικη στις πανελληνιες  και μιλαμε για αξιοκρατια και αδιαβλητοτητα στον ΑΣΕΠ ;D ;D ;D
[/quote]
Aς μην ειμαστε τοσο αφοριστικοι. Εχεις απολυτο δικιο για το παρελθον και ακομη περισσοτερο για την αδιαβλητοτητα του ΑΣΕΠ. καποια στιγμη μαλλωσα on line εδω για το ζητημα αυτο,υπερασπιζομενος την επετηριδα και την καταφωρη αδικια εις βαρος οσων απο μας εχασαν 10-15 χρονια προυπηρεσιας. Αυτο ομως δεν επιστρεφει. Εφοσον υπαρχει διαγωνισμος,τουλαχιστον να στηριχθει απο το κρατος και απο εμας που κοπτομαστε για αξιοκρατια αλλα δοθεισης ευκαιριας κοιταμε την ευκολια μας και καταστρατηγουμε καθε εννοια ηθικης. Δεν μπορει να καταργησει τις επιτυχιες παρελθοντων διαγωνισμων,οχι γιατι ειναι ανηθικο αλλα γιατι ως κριτηριο εχει καλυφθει και τα μορια που κερδιζεις δικαιωματικα σε κανουν εως και αναπληρωτη.Επειδη,δε,ο διαγωνισμος δε γινεται εφαπαξ,οπως σε αλλους τομεις ,αλλα επαναλαμβανεται,ειναι λογικο να ανακατανεμεται ο πινακας. Σε αλλο διαγωνισμο ειτε προσλαμβανεσαι ειτε οχι. Εδω πιθανο να αναλαβεις υπηρεσια.Στο αρχειο παραμενει καποιος επιτυχων.
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 12, 2009, 11:38:11 pm από evants »

Αποσυνδεδεμένος G7 02

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #175 στις: Νοεμβρίου 12, 2009, 11:46:05 pm »
"αναδρομικες επιτυχιες ξεχαστε τες. επιτυχια απο το νεο ΑΣΕΠ. θελουμε ισους ορους. οχι αναδρομικα να ισχυει ο νομος. "

Κατάλαβα καλά;;;Να ξεχάσω τον κόπο, το διάβασμα, τα ζόρια, το άγχος των 2 προηγούμενων ΑΣΕΠ;;;; Ποιον συμφέρει να ξεχάσουμε τις επιτυχίες μας;;;;;Ποιοι είναι οι ίσοι όροι;;;;;Αν κάποιος δεν έχει επιτυχία στον ΑΣΕΠ είναι ή γιατι δεν θέλησε/μπόρεσε ποτέ να δώσει ή έδωσε αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε ή μόλις βγήκε από το Πανεπιστήμιο και δεν πρόλαβε !!!!Ίσοι όροι;;;;Μάλλον δεν θα κατάλαβα καλά!!!!!Αυτή την στιγμή πιάνω τον εαυτό μου να γράφει τα αυτονόητα!!!!!
    Ό,τι είναι ο καθένας από εμάς είναι ο προσωπικός του αγώνας και το παρελθόν του...κι εγώ είμαι πολύ περήφανη για ό,τι εχώ κάνει στα 28 μου χρόνια!!!!Όπως έχω ξαναγράψει δεν ξέρω τι θα ισχύσει στο τέλος από όλα όσα λέγονται....δεν ξέρω αν μπορώ να ζητήσω από μια συνάδελφο με οικογένεια και παιδιά (εγώ δεν έχω ακόμα δικά μου), που είναι λίγο πριν το διορισμό (με την παρούσα κατάσταση) να διαβάσει για τον ΑΣΕΠ!!!!Δεν ξέρω αν θέλω να μειωθεί το ποσοστό των τριτέκτων.....Ίσως δεν έχω κουραστεί ακόμα!!!!Είμαι αισιόδοξη...θα έρθει και η σειρά μου....όλα καλά....έκανα αυτήν την παρέμβαση μόνο και μόνο γιατί αισθάνθηκα ότι αδικούμαι απο το συνάδερφο που έγραψε αυτήν την αράδα...... Συγγνώμη αν σας κούρασα...Καλό βράδυ!!!!!

Φώφη, κάνε το καλό και ρίξ' την στο γυαλό....

http://filologoi02.forumgreek.com/

Αποσυνδεδεμένος dimstella

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #176 στις: Νοεμβρίου 12, 2009, 11:54:58 pm »
αναδρομικες επιτυχιες ξεχαστε τες. επιτυχια απο το νεο ΑΣΕΠ. θελουμε ισους ορους. οχι αναδρομικα να ισχυει ο νομος.

εγω δέχομαι να μηδενιστούν τα μόρια που έχω από τους προηγούμενους διαγωνισμούς.
εσύ δέχεσε να μηδενιστούν τα μόρια της πραγματικής σου προυπηρεσίας;

τι σοϊ ίσους όρους ζητάς;

άσε, μην απαντάς καλύτερα

Αποσυνδεδεμένος ΦΩΤΩ

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #177 στις: Νοεμβρίου 12, 2009, 11:56:05 pm »
πάντως  το να βλέπεις πολλά μόρια στον πίνακα χωρίς μια επιτυχία ΑΣΕΠ είναι προκλητικό και ρωτώ χωρις μόρια απο ΑΣΕΠ απο που προέκυψε τόση μεγάλη προυπηρεσία;

Αποσυνδεδεμένος alek81

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #178 στις: Νοεμβρίου 12, 2009, 11:57:27 pm »
ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ

Αποσυνδεδεμένος mariliane

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #179 στις: Νοεμβρίου 12, 2009, 11:58:02 pm »
όταν δουλεύεις 20 χρόνια ωρομίσθιος ή 10 προκύπτουν πανεύκολα!!

Αποσυνδεδεμένος G7 02

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #180 στις: Νοεμβρίου 13, 2009, 12:04:17 am »
ΦΩΤΩ, δεν μπορώ να πω ότι έχεις άδικο!!!!Σε πιάνει το παράπονο....άρα έχεις περάσει από την ψυχοφθόρα δοκιμασία του ΑΣΕΠ.....Ευτυχώς ή δυστυχώς δεν θα δώσουμε εμείς την λύση...ούτε θα αποφασίσουμε ποιος έχει δίκιο -  λογικά, συναισθηματικά ή ηθικά!!!!...Ο καθενας έχει τη γνώμη του....όλοι μας είμαστε σε δύσκολη θέση.....κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει στο τέλος!!!!Ας είμαστε αισιόδοξοι και μονιασμένοι....ας αφήσουμε, αν γίνεται, στην άκρη τη λογική..."ο θάνατός σου, η ζωή μου"... έξω τουλάχιστον από αυτό το forum...όπου έχω εμπιστευτεί σκέψεις  και όνειρά μου.......
Φώφη, κάνε το καλό και ρίξ' την στο γυαλό....

http://filologoi02.forumgreek.com/

Αποσυνδεδεμένος karxarias29

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #181 στις: Νοεμβρίου 13, 2009, 12:07:45 am »
Ρε παιδιά, γιατί το κουράζουμε τόσο; ??? Νομίζω ότι τα πράγματα είναι απλά. Πιθανόν 1-2 χρόνια μεταβατικά να τακτοποιηθούν όσοι έχουν προϋπηρεσία και επιτυχία ΑΣΕΠ και μετά αμιγώς ΑΣΕΠ. Προς τι η διαφωνία και ο πανικός; ???

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182658
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 671
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)