*

Αποστολέας Θέμα: Ε' Φάση Φιλολόγων  (Αναγνώστηκε 85756 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος G7 02

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Απ: Ε' Φάση Φιλολόγων
« Απάντηση #182 στις: Νοεμβρίου 13, 2009, 12:11:53 am »
Ρε παιδιά, γιατί το κουράζουμε τόσο; ??? Νομίζω ότι τα πράγματα είναι απλά. Πιθανόν 1-2 χρόνια μεταβατικά να τακτοποιηθούν όσοι έχουν προϋπηρεσία και επιτυχία ΑΣΕΠ και μετά αμιγώς ΑΣΕΠ. Προς τι η διαφωνία και ο πανικός; ???

Έτσι....να μια ξεκάθαρη σκέψη.....Τώρα μπορώ να πάω για ύπνο...Καλη σας νύχτα!!!!
Φώφη, κάνε το καλό και ρίξ' την στο γυαλό....

http://filologoi02.forumgreek.com/

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 03:56:30 »

Αποσυνδεδεμένος ΦΩΤΩ

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #183 στις: Νοεμβρίου 13, 2009, 12:20:32 am »
20 χρόνια ωρομίσθιος σημαίνει 60 μόρια. Πλάκα  θα κάνεις και  κάτι  ακόμα προ 20 χρόνια υπήρχε επετηρίδα.

Αποσυνδεδεμένος dimik

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #184 στις: Νοεμβρίου 13, 2009, 12:22:51 am »
Γιατι υπαρχει ακι η κατηγορια των ατόμων που εχουν υψηλη προυπηρεσια αλλα οχι επιτυχια ασεπ...
με μας τι θα γινει????
δεν ειναι αδικο?????

Αποσυνδεδεμένος ΦΩΤΩ

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #185 στις: Νοεμβρίου 13, 2009, 12:34:13 am »
G702,   έχεις δίκιο.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 03:56:30 »

Αποσυνδεδεμένος arist2

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #186 στις: Νοεμβρίου 13, 2009, 01:41:56 am »
Παιδιά η Αννούλα μας έκανε να ξεχάσουμε την αγωνία για την αναπλήρωση τα κατάφερε και ανπληρωτές δεν το κόβω να πάρει πολλού είπε ο αριθμό των κενών είναι μονοψήφιος!!!!!!!!!!1

Αποσυνδεδεμένος moustard

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #187 στις: Νοεμβρίου 13, 2009, 03:10:48 am »
Εγω εχω μια αλλα απορια. Στη συνεντευξη της υπουργος αναμεσα σε ολα τα αλλα ειπε και το εξης: Εχει σταλει λεει εγκυκλιος ωστε οι παρανομα απσπασμενοι να επιστρεψουν στα σχολεια που εχουν οργανικη. Δηλαδη εγω που δουλευω ως αναπληρωτρια αν τυγχανει το κενο που αναπληρωνω να ειναι καποιου παρανομα αποσπασμενου τι θα με κανουν αν αυτον τον φερουν πισω στα μεσα της χρονιας?? Δεν εχω καταλαβει αν θα εφαρμοστει αυτο το σχολικο ετος. Θα με μεταφερουν? Θα με απολυσουν? Εχω υπογραψει και δεν εχω κανω καμια παρανομια. οεο???

Αποσυνδεδεμένος mariliane

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #188 στις: Νοεμβρίου 13, 2009, 09:25:29 am »
20 χρόνια ωρομίσθιος σημαίνει 60 μόρια. Πλάκα  θα κάνεις και  κάτι  ακόμα προ 20 χρόνια υπήρχε επετηρίδα.
οι φιλόλογοι μετά το 1989 που περίμεναν 10 χρόνια στην επετηρίδα, δηλαδή μέχρι το 1999 και μετά ο νόμος Αρσένη τους απαξίωσε, εργάζονταν άλλα 10 χρόνια μέχρι 2009 ως ωρομίσθιοι, είτε στην ΠΔΣ για κάποια 2ωρα, είτε αλλού μαζεύοντας προυπηρεσία, φυσικά και δεν έχουν 60 μήνες! Αυτοί δεν έχουν χάσει 20 χρόνια από τη ζωή τους; Δεν είναι τα μεγάλα θύματα των κυβερνήσεων;

Αποσυνδεδεμένος didamia

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #189 στις: Νοεμβρίου 13, 2009, 09:39:35 am »
Έχω πτυχίο του ΄93 και έχω βαρεθεί τις αλλαγές τους!!!!! Σε τελική ανάλυση ποιος άλλος κλάδος δίνει συνέχεια εξετάσεις για να πιστοποιήσει το πτυχίο του;

Αποσυνδεδεμένος moustard

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #190 στις: Νοεμβρίου 13, 2009, 09:49:32 am »
Ξερει κανεις να μου πει αν εχουν διακαιωμα για οποιοδηποτε λογο να διακοψουν υπογεγραμμενη συμβαση αναπληρωτη που φυσικα ληγει στο τελος της σχολικης χρονιας?

Αποσυνδεδεμένος oliaole

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #191 στις: Νοεμβρίου 13, 2009, 10:07:37 am »
προσληψεις εδω και τωρα για τους επιτυχοντες ασεπ.ΣΤΟΠ στα βυσματα στους πδσακιδες

Αποσυνδεδεμένος mariliane

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #192 στις: Νοεμβρίου 13, 2009, 10:26:05 am »
προσλήψεις ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ! στους παλαιούς πτυχιούχους είτε με προυπηρεσία είτε με Ασεπ!!

Αποσυνδεδεμένος oliaole

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #193 στις: Νοεμβρίου 13, 2009, 10:28:35 am »
ειμαι πτυχιουχος το 95 με 3 επιτυχιες ασεπ μηπως ηρθε η ωρα να διοριστω?ΕΞΩ ΤΑ

Αποσυνδεδεμένος GERMANOS

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #194 στις: Νοεμβρίου 13, 2009, 10:45:10 am »
Πίστεψέ με τα τελευταία 10 χρόνια ωρομίσθιος γινόσουν μόνο με βίσμα. 10 χρόνια παλεύω και εγώ και γνωρίζω πολύ καλά την κατάσταση, όπως όλοι εδώ στο φόρουμ. Ότι και να λέμε εμείς και να υπερασπίζεται ο καθένας το προσωπικό του συμφέρον η κατάσταση οδεύει στη λύση ΑΣΕΠ. Όσοι έχουν μόρια ΑΣΕΠ από το 2009 και από το 2007 δε θα χάσουν τα μόριά τους για τον επερχόμενο Σεπτέμβριο. Οι χαμένοι θα είναι όσοι έχουν προυπηρεσία και όχι επιτυχία στον ασεπ. Και δεν πρέπει να διαμαρτυρηθούν όπως και οι επιτυχόντες του ΑΣΕΠ δεν διαμαρτυρόντουσαν όταν επιτύγχαναν στον ΑΣΕΠ και δεν μπορούσαν να πάρουν ούτε 2 ώρες πρόσθετη παρά μόνο με βουλευτικό μέσο. Δεν μακρηγορώ άλλο, τα γνωρίζετε όλοι....

Αποσυνδεδεμένος Georgia s

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • η παιδεία είναι θέμα εσωτερικού πολιτισμού
    • Προφίλ
« Απάντηση #195 στις: Νοεμβρίου 13, 2009, 10:45:59 am »
Ρε παιδιά, γιατί το κουράζουμε τόσο; ??? Νομίζω ότι τα πράγματα είναι απλά. Πιθανόν 1-2 χρόνια μεταβατικά να τακτοποιηθούν όσοι έχουν προϋπηρεσία και επιτυχία ΑΣΕΠ και μετά αμιγώς ΑΣΕΠ. Προς τι η διαφωνία και ο πανικός; ???
αυτοι που έχουν προυπηρεσία κ επιτυχία ασεπ είναι εκατοντάδες για να μη πω χιλιάδες σε κάποιους κλάδους όπως στον πε 02..
αν το μεταβατικό στάδιο διαρκέσει 1-2 χρόνια είναι πρακτικά αδύνατο να απορροφηθούν όλοι αυτοι..
η διαφωνία κ ο πανικός έγκειται στο ότι εμεις που έχουμε χρονάκια στην πλάτη μας, χάσαμε στο παρά πεντε το διορισμό με επετηρίδα γτ ξαφνικά καταργήθηκε κ δεν υπήρξε καμμιά ρυθμιση μεταβατική, χάσαμε το διορισμο μέσω ασεπ κ ας ήμασταν πολλοι στους διοριστέους γτ ξαφνικά το 2002 αλλάζουν τα ποστοστά κ παίρνουν περισσότερους απο ενιαιο πίνακα, χάνουμε κ τώρα πάλι αν κ έχουμε φάει τους δρόμους κ τις ταλαιπωρίες τοσων χρόνων στη μάπα για να μαζέψουμε κανένα μόριο κ να προστεθεί στον πίνακα του ασεπ...έλεος πια!!!
δεν μπορεί σε μια χωρα μέσα σε 10 χρόνια να χει αλλάξει το σύστημα διορισμών 3-4 φορές κ όποιον πάρει ο χαρος!! κάθε αλλαγή που ο καθένας κάνει αβασάνιστα - γτ κάθε υπουργός θέλει να το παιξει μεταρρυθμιστής- έχει κόστος ανθρώπινο απο πίσω!! ας καθιερώσουν το ασεπ να μην υπάρχουν εκατο πίνακες - εγώ υπερ είμαι κ θα μουν κ διορισμένη αν ίσχυε αυτο- αλλά ας φροντίσουν να εξασφαλίσουν τα δικαιώματα όσων τόσα χρόνια είχαν κ πάλευαν με άλλα δεδομένα... >:(

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182632
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 653
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)