0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μήπως να διόριζαν όλους όσοι είναι επιτυχόντες; Ως πότε θα ξαναδίνουμε εξετάσεις; Τελικά, αν δεν ξεκαθαρισει το τοπίο δεν ξέρω αν τα νέα μέτρα είναι καλά....
Εγώ να σας πω τι κατάλαβα;;; Θα μείνουν όπως έχουν οι πίνακες αναπληρωτών και ωρομισθίων καθώς και οι εξετάσεις του ΑΣΕΠ (θα γίνονται κάθε 2 χρόνια και θα παίρνουμε ολόκληρα τα μόρια για τα επόμενα 2 χρόνια κι έπειτα τα μισά για άλλα 2 χρόνια). Αυτό που θα αλλάξει είναι ο τρόπος πρόσληψης σε κάποιες δομές, όπου γίνονται μέχρι σήμερα διάφορες αλχημείες (βλ. ΠΔΣ, ΣΔΕ, Σιβιτανίδειος, ΟΑΕΔ κ.α.)...Από εδώ και πέρα όλες οι προσλήψεις θα γίνονται μέσω ΑΣΕΠ!!!!Κι έπειτα θα προστίθενται η προϋπηρεσία που θα παίρνουμε κάθε χρόνο και οι επιτυχία μας στους εκάστοτε ΑΣΕΠ. Για να πούμε ότι οι πίνακες θα λειτουργούν μόνο μέσω ΑΣΕΠ, δηλαδή ότι τα μόρια του ΑΣΕΠ θα είναι καθοριστικά για τις προσλήψεις, πρέπει να περάσουν 2-3 χρόνια, όταν θα έχουν μονιμοποιηθεί οι πρώτοι 1500(περίπου) από τον σημερινό πίνακα(οι οποίοι έχουν αρκετά μόρια για να διοριστούν με ΑΣΕΠ + 24μηνο)!!!!! Αυτά τα περί μηδενισμού προϋπηρεσίας τα θεωρώ παράλογα και δεν βρήκα κάποιο σημείο στα λόγια της υπουργού που να δικαιολογούν μια τέτοια ανησυχία!!!!! (Η αλήθεια είναι ότι η σαφήνεια δεν ήταν χαρακτηριστικό του λόγου της, χρειάστηκε να το διαβάσω πολλές φορές!!!) Υ.Γ. Αρίστο, η επιστολή σου υπέροχη.....κατατοπιστική και εύστοχη!!!!!Εμένα με κάλυψες....
Διαβάστε τον Κάτσικα;http://www.alfavita.gr/ank_b/ank13_11_0258.phpΨυχραιμία και ομοψυχία, καμιά άλλη αδικία δε θα περάσει ...