0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Απο αυτούς τους 50.000 με τι κριτήριο θα τους καλεί για αναπλήρωση η ωρομισθία;
Παράθεση από: karxarias29 στις Νοεμβρίου 13, 2009, 12:07:45 amΡε παιδιά, γιατί το κουράζουμε τόσο; Νομίζω ότι τα πράγματα είναι απλά. Πιθανόν 1-2 χρόνια μεταβατικά να τακτοποιηθούν όσοι έχουν προϋπηρεσία και επιτυχία ΑΣΕΠ και μετά αμιγώς ΑΣΕΠ. Προς τι η διαφωνία και ο πανικός; αυτοι που έχουν προυπηρεσία κ επιτυχία ασεπ είναι εκατοντάδες για να μη πω χιλιάδες σε κάποιους κλάδους όπως στον πε 02..αν το μεταβατικό στάδιο διαρκέσει 1-2 χρόνια είναι πρακτικά αδύνατο να απορροφηθούν όλοι αυτοι..η διαφωνία κ ο πανικός έγκειται στο ότι εμεις που έχουμε χρονάκια στην πλάτη μας, χάσαμε στο παρά πεντε το διορισμό με επετηρίδα γτ ξαφνικά καταργήθηκε κ δεν υπήρξε καμμιά ρυθμιση μεταβατική, χάσαμε το διορισμο μέσω ασεπ κ ας ήμασταν πολλοι στους διοριστέους γτ ξαφνικά το 2002 αλλάζουν τα ποστοστά κ παίρνουν περισσότερους απο ενιαιο πίνακα, χάνουμε κ τώρα πάλι αν κ έχουμε φάει τους δρόμους κ τις ταλαιπωρίες τοσων χρόνων στη μάπα για να μαζέψουμε κανένα μόριο κ να προστεθεί στον πίνακα του ασεπ...έλεος πια!!!δεν μπορεί σε μια χωρα μέσα σε 10 χρόνια να χει αλλάξει το σύστημα διορισμών 3-4 φορές κ όποιον πάρει ο χαρος!! κάθε αλλαγή που ο καθένας κάνει αβασάνιστα - γτ κάθε υπουργός θέλει να το παιξει μεταρρυθμιστής- έχει κόστος ανθρώπινο απο πίσω!! ας καθιερώσουν το ασεπ να μην υπάρχουν εκατο πίνακες - εγώ υπερ είμαι κ θα μουν κ διορισμένη αν ίσχυε αυτο- αλλά ας φροντίσουν να εξασφαλίσουν τα δικαιώματα όσων τόσα χρόνια είχαν κ πάλευαν με άλλα δεδομένα...
Ρε παιδιά, γιατί το κουράζουμε τόσο; Νομίζω ότι τα πράγματα είναι απλά. Πιθανόν 1-2 χρόνια μεταβατικά να τακτοποιηθούν όσοι έχουν προϋπηρεσία και επιτυχία ΑΣΕΠ και μετά αμιγώς ΑΣΕΠ. Προς τι η διαφωνία και ο πανικός;
Α. ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Δεύτερη παρατήρηση που ενδιαφέρει πάρα πολύ κόσμο. Υπάρχουν αυτή τη στιγμή οι λεγόμενοι «Πίνακες των αναπληρωτών». Στους πίνακες των αναπληρωτών, θα μπαίνουν μόνο άνθρωποι που έχουν περάσει στο ΑΣΕΠ δηλαδή ακόμη κι αυτοί που επιλέγουμε για να αναπληρώσουν ώρες, ακόμη κι αυτοί που επιλέγουμε για να πάνε ωρομίσθιοι, θα είναι από τους πίνακες, αυτών που έχουν περάσει το ΑΣΕΠ. Άρα δεν θα υπάρχει επιλογή «κατά την κούτρα του Υπουργού», να το πω απλά. Για τους εκπαιδευτικούς που είναι τώρα ήδη στους πίνακες –γιατί αυτή είναι η ερώτηση- γι' αυτούς θα υπάρξει μεταβατική περίοδος.
όταν λέει ΑΣΕΠ ,πότε εννοεί το 2009,2007,2005 πότε;