*

Αποστολέας Θέμα: Ε' Φάση Φιλολόγων  (Αναγνώστηκε 85812 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος dmath

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Απ: Ε' Φάση Φιλολόγων
« Απάντηση #238 στις: Νοεμβρίου 14, 2009, 09:46:45 am »
ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΝΑ ΠΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥΣ!!!!!

ΕΙΠΑΜΕ >>>>ΝΑΙ...να γινονται ολα σωστα...αλλα οχι να αναιρεις τους κόπους τοσων χρόνων!!!!

Την ''ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ'' τους, και όχι την ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ τους!!!!!!!

Ολα αυτά μοιάζουν πολύ πονηρά συνάδελφε!

Οι ίδιοι για αξιοκρατία κατάργησαν την επετηρίδα και δημιούργησαν αυτό που τώρα πολεμούν!

Γιατί άραγε;

Μήπως επειδή δεν είναι μέσα τα δικά τους παιδιά;
Το σύμπαν είναι άπειρο , η βλακεία των ανθρώπων είναι άπειρη ! Για το πρώτο δεν είμαι και τόσο σίγουρος !
                                              ''Αλμπερτ Αινστάιν''

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 09:46:03 »

Αποσυνδεδεμένος LG_Shine

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #239 στις: Νοεμβρίου 14, 2009, 09:53:15 am »
Ξαναλέω...ΕΚΛΟΓΕΣ τον ΜΑΡΤΙΟ!!!!

Να φυγουνε ...να πανε αλλου.....δεν θυμαμαι να βολευνται ατομα....σε ΠΔΣ και τετοια επι της κυβερνησεως τους...ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!!!!

Οχι κακως Πηρε οσους πήρε...(να λενε και ευχαριστω δηλαδή?????)
ΚΑΚΩΣ καποιοι την ψηφισαν για να βγει!!!!!!

Τα κενα δεν ειναι μονοψήφιος αριθμος Αννουλα...
ακους εκει...
παιχνιδι εντυπώσεων και τιποτα αλλο....
και αφου ειναι μονοψήφιος αριθμός τα κενα.....γιατι συνεχιζεις και παιρνεις χιλιαδες ωαρομισθιους???????????????????????????

ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ?????

Ψευτες και υποκριτες.....

Αποσυνδεδεμένος momo

• Πλήρες μέλος
  • γηράσκω αεί διδασκόμενη..
    • Προφίλ
« Απάντηση #240 στις: Νοεμβρίου 14, 2009, 09:54:30 am »
...εχω πανικοβληθει και δεν μπορω να σκεφτω και να οργανωσω τιποτε ουτε στην απλη μου καθημερινοτητα...δεν αντεχω αλλο να ακουω, να βλεπω και να σκεφτομαι...ιδιως να σκεφτομαι... νιωθω μια αηδια ... προσπαθουν να κανουν καριερα οχι απλως καταστρεφωντας τη ζωη μου αλλα βαζανιζοντας με μεχρι το τελος... 3 ασεπ επιτυχημενοι, απεξω φετος απο αναπληρωση λογω βυσματων, του χρονου απεξω λογω μεταβατικων ρυθμισεων, σε δυο χρονια απεξω λογω του οτι θα παρελθει η επιτυχια τουτου του ασεπ, τα μορια που θα κερδισω απο την ταπεινη ωρομισθια + 20 απο δυο προηγουμενους ασεπ δεν θα φτανουν να καταχωρηθω καπου που να εξασφαλιζεται μια συνεχεια στον αγωνα μου γιατι ο ασεπ θα εξανεμιστει... και το παλευω απο το 94... κουραστηκα πια ..τι κριμα...ποση αγωνια και κοπος και κυριως χρονος που στερηθηκε από ευτυχισμενες απλες στιγμες με τα παιδια και τους αγαπημενους μου που δυστυχως δεν επιστρεφεται... ΘΕΛΩ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΜΟΥ ΠΙΣΩ. Γ...ΤΟ!!
Θεέ μου, δώσε μου εγκράτεια και υπομονή... ΤΩΡΑ!!!!!

adigoni

• Επισκέπτης
« Απάντηση #241 στις: Νοεμβρίου 14, 2009, 10:11:16 am »
Εάν αρχίσει απεργίες η ΟΛΜΕ και ξεκινήσει ένα μπαράζ κινητοποιήσεων, αν μή τι άλλο η υπουργός θα χρειαστεί να γίνει πιο σαφής σχετικά με τους αναπληρωτές. Έχει κανείς το mail της να της τα ψάλλουμε;;;;;;;;;;;;;;;;Έστω μία επιτυχία σε οποιοδήποτε ΑΣΕΠ και τα μόρια προϋπηρεσίας λόγω αναπλήρωσης μέσω επιτυχίας στον ΑΣΕΠ είναι κάτι που πρέπει να διασφαλίσουμε.Με μεταβατική περίοδο.....τί εννοεί;;;;;;;;;;;Νομίζω πως η Αννούλα δεν θα ξεφύγει τον ανασχηματισμό, αλλιώς, εκλογές το Μάρτιο.Και μάλλον είναι πιθανό ότι μόνο....ο Αη

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 09:46:03 »

Αποσυνδεδεμένος LG_Shine

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #242 στις: Νοεμβρίου 14, 2009, 10:17:15 am »
Ξαναλέω...ΕΚΛΟΓΕΣ τον ΜΑΡΤΙΟ!!!!

Να φυγουνε ...να πανε αλλου.....θυμαμαι να βολευνται ατομα....σε ΠΔΣ και τετοια επι της κυβερνησεως τους...ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!!!!

Οχι κακως Πηρε οσους πήρε...(να λενε και ευχαριστω δηλαδή?????)
ΚΑΚΩΣ καποιοι την ψηφισαν για να βγει!!!!!!

Τα κενα δεν ειναι μονοψήφιος αριθμος Αννουλα...
ακους εκει...
παιχνιδι εντυπώσεων και τιποτα αλλο....
και αφου ειναι μονοψήφιος αριθμός τα κενα.....γιατι συνεχιζεις και παιρνεις χιλιαδες ωαρομισθιους???????????????????????????

ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ?????

Ψευτες και υποκριτες.....

evants

• Επισκέπτης
« Απάντηση #243 στις: Νοεμβρίου 14, 2009, 10:40:37 am »
Έχει κανείς το mail της να της τα ψάλλουμε;;;;;;;;;;;;;;;;

info@diamantopoulou.gr
και επισης μπορειτε να τα πειτε στο facebook,tweeter κτλ.
Εγω τα ειπα (οχι τα καλαντα) απο χτες

adigoni

• Επισκέπτης
« Απάντηση #244 στις: Νοεμβρίου 14, 2009, 10:48:02 am »
Μόλις της τα έψαλλα....Γιατί όχι και τα κάλαντα να της πούμε....με...3 και 60 δε ζεί κανείς ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Αποσυνδεδεμένος alek81

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #245 στις: Νοεμβρίου 14, 2009, 12:01:44 pm »
Kράτησα καιρό μια ψύχραιμη κι αισιόδοξη στάση  ..., να πάει να .... όποιος αγγίξει ίχνος από ό,τι κέρδισα με τον ΑΣΕΠ και μόνο. Κουράστηκα, στα 42, να ερμηνεύω την ανοησία και να περιμένω το παράλογο...! Αι στο ....
"Σχετικά με τις προσλήψεις, η κ. Διαμαντοπούλου διευκρίνισε ότι θα εγκρίνονται μόνο από τον ΑΣΕΠ και ότι θα υπάρξει μια μεταβατική περίοδος "γιατί υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι τα προηγούμενα χρόνια κινήθηκαν σ’ αυτή την κατεύθυνση" και επανέλαβε ότι στόχος του υπουργείου είναι οι εκπαιδευτικοί να μπαίνουν μόνο με τον ΑΣΕΠ. " "
Αρίστο, μη χάνεις το κουράγιο σου. Εδώ θα παλέψουμε μέχρι τέλους. Και μην ξεχνάς, αν δεν τα καταφέρουμε... μας περιμένει μια μεγάλη βόλτα με το πατίνι!

Αποσυνδεδεμένος zizoulis

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #246 στις: Νοεμβρίου 14, 2009, 12:42:00 pm »
Kράτησα καιρό μια ψύχραιμη κι αισιόδοξη στάση  ..., να πάει να .... όποιος αγγίξει ίχνος από ό,τι κέρδισα με τον ΑΣΕΠ και μόνο. Κουράστηκα, στα 42, να ερμηνεύω την ανοησία και να περιμένω το παράλογο...! Αι στο ....
"Σχετικά με τις προσλήψεις, η κ. Διαμαντοπούλου διευκρίνισε ότι θα εγκρίνονται μόνο από τον ΑΣΕΠ και ότι θα υπάρξει μια μεταβατική περίοδος "γιατί υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι τα προηγούμενα χρόνια κινήθηκαν σ’ αυτή την κατεύθυνση" και επανέλαβε ότι στόχος του υπουργείου είναι οι εκπαιδευτικοί να μπαίνουν μόνο με τον ΑΣΕΠ. " "
Αρίστο, μη χάνεις το κουράγιο σου. Εδώ θα παλέψουμε μέχρι τέλους. Και μην ξεχνάς, αν δεν τα καταφέρουμε... μας περιμένει μια μεγάλη βόλτα με το πατίνι!
Ο Αριστος ξερει γιατι χανει το κουραγιο του και οποιος αλλος εχει ζησει και την αλλαγη με την επετηριδα δικαιως χανει το κουραγιο του, γιατι κανεις δε θα σεβαστει τα κεκτημενα μας και δυστυχως τα εργασιακα μας δικαιωματα τα απεμπολησαμε οταν γιναμε πιονια σε αυτο το θεατρο του παραλογου τα τελευταια χρονια. Οταν η υπουργος λεει "λιγοτερες προσληψεις" και ταυτοχρονα "μεταβατικη περιοδος", ποσους μπορει να περιλαμβανει αυτη η περιοδος και για ποσο διαστημα, αφου οι προσληψεις θα ειναι αποκλειστικα απο ασεπ? Εκτος αν για αλλη μια φορα ο ασεπ θα ειναι προφαση για ανακατεμα της τραπουλας, για νεους πινακες, για νεα ποσοστα, για μια νεα περιοδο οπου καποιοι θα ευνοηθουν και καποιοι θα θιγουν. Γιατι αν θυμαστε και την προηγουμενη φορα ο στοχος ηταν 100% ασεπ.

Αποσυνδεδεμένος aristos2

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Οι "δανειστές" επιτρέπουν την ύπαρξη σχολείων;
    • Προφίλ
« Απάντηση #247 στις: Νοεμβρίου 14, 2009, 01:12:32 pm »
Δε χάνω το κουράγιο μου ..., το αντικατέστησε η οργή ...

Αρνούμε να ζήσω, έστω δευτερόλεπτο, στην ασάφεια ...

Μου επέβαλλαν να δώσω 5 ΑΣΕΠ, τους έδωσα ... και σ' εκείνον που πρόλαβα να διαβάσω στοιχειωδώς θα ήμουν διοριστέος, αν δεν υιοθετούσαν 2 αστείες απαντήσεις στην έκθεση ...

Πήγα όπου με κάλεσαν ..., τρίτο χρόνο στου διαόλου τη μάνα ...

Άντεξα την αδικία και την υποβάθμιση.
Θα ήμουν αν/τής του χρόνου, διορισμένος του παραχρόνου.

Λογικά, η ρύθμισή τους δε θα προκαλέσει, υπό το βάρος της αντίδρασης, και θα με / μας συμπεριλάβει ...

Αν δε συμβεί αυτό, η οργή μας ας γίνει ποτάμι ...
Υπόσχομαι σ' εσάς, που μοιραζόμαστε τι ίδιες αγωνίες 2 χρόνια τώρα, θα φτάσω εκεί που θα φτάσουν ελάχιστοι ..., πριν το πατίνι!
Πριν απ’ τα μάτια μου ήσουν φως.
Πριν απ’ τον Έρωτα έρωτας
Κι όταν σε πήρε το φιλί,
Γυναίκα ...

Αποσυνδεδεμένος G7 02

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #248 στις: Νοεμβρίου 14, 2009, 01:21:07 pm »
Αν δε συμβεί αυτό, η οργή μας ας γίνει ποτάμι ...
Υπόσχομαι σ' εσάς, που μοιραζόμαστε τι ίδιες αγωνίες 2 χρόνια τώρα, θα φτάσω εκεί που θα φτάσουν ελάχιστοι ..., πριν το πατίνι!

Μαζί σου.....αφού με κάνουν να νιώθω ασήμαντη και ελάχιστη....κι εγώ μέσα στους ελάχιστους....
Φώφη, κάνε το καλό και ρίξ' την στο γυαλό....

http://filologoi02.forumgreek.com/

Αποσυνδεδεμένος ΦΩΤΩ

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #249 στις: Νοεμβρίου 14, 2009, 01:28:23 pm »
aristo και G 702    τόσο  καιρό μας στηρίζατε , μην χάνετε το θάρρος σας . Η τακτική της είναι γνωστή ρίχνει άδεια για να δει αντιδράσεις ,πρέπει να ενεργοποιηθούμε.

Αποσυνδεδεμένος dmath

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #250 στις: Νοεμβρίου 14, 2009, 01:32:40 pm »
aristo και G 702    τόσο  καιρό μας στηρίζατε , μην χάνετε το θάρρος σας . Η τακτική της είναι γνωστή ρίχνει άδεια για να δει αντιδράσεις ,πρέπει να ενεργοποιηθούμε.
An kai πε03 μεσαααααααα!
Το σύμπαν είναι άπειρο , η βλακεία των ανθρώπων είναι άπειρη ! Για το πρώτο δεν είμαι και τόσο σίγουρος !
                                              ''Αλμπερτ Αινστάιν''

Αποσυνδεδεμένος ΦΩΤΩ

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #251 στις: Νοεμβρίου 14, 2009, 01:35:58 pm »
Τέρμα οι εμπαιγμοί όλες οι ειδικότητες ενωμενες ,αρκετά έπαιξαν μπιλιάρδο στις πλάτες μας.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182634
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 653
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)