*

Αποστολέας Θέμα: Ε' Φάση Φιλολόγων  (Αναγνώστηκε 86083 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος EVA

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ 02 και ΠΕ 70
    • Προφίλ
Απ: Ε' Φάση Φιλολόγων
« Απάντηση #308 στις: Νοεμβρίου 15, 2009, 12:27:45 pm »
Αγαπητη ευα δεν κοιταμε την παρτη μας αλλα μεσα απο αυτο το μπαχαλο θα δεις που θα βγουν κερδισμενοι οι οαεδιτες, πδσ , εκκλησι,κλ γιατι θα προλαβουν να διοριστουν κ ηδη ειναι σε διαπραγματευσεις γελωντας εις βαρος μας.Αν αυτο δεν σε εξοργιζει εμενα με κανει πυραυλο κ δε θα αντεξω να καθομαι στον καναπε μου να κοιταω να με καταπατανε.

Ούτε εγώ.Για αυτό έστειλα χθες μήνυμα στη Διαμαντοπούλου( αν το διαβάσει,βέβαια, έχω τις επιφυλάξεις μου).Τι κάνουμε όμως;Θάβουμε όλους όσοι έχουν μόνο προϋπηρεσία;Όχι, δε νομίζω να ήταν σωστό.Φροντίζουμε να κρατήσουμε όλοι τα κεκτημενα( ασεπ, προϋπηρεσία και τα δύο) και στρεφόμαστε εναντίον των ΟΑΕΔιτων, Σιβιτανιδίων.Να είμαστε συγκεκριμένοι.Αυτοί μπήκαν παράνομα, από άλλα υπουργεία, με συνεντεύξεις μαϊμου κ.ο.κ.Όμως, όπως και να έχει χρειάζεται συσπείρωση.Στο ίδιο καράβι της αδιοριστίας είμαστε.Θα βουλιάξει σε λίγο.Είμαστε πολλοί, είπε.Ένας μαθητής με εννιά εκπαιδευτικούς.Τι θα κάνει;Δε θα προκηρύξει θέσεις.Αυτός είναι ο σκοπός.Ο τρόπος για να φτάσει εκεί είναι να μας αφαιρέσει τα κεκτημένα.Θα δίνουμε εξετάσεις μέχρι να πάρουμε σύνταξη( αν πάρουμε ποτέ!).Αυτό θα το αντέξετε;Τι θα πει πολλοί εκπαιδευτικοί;Στην Ψέριμο και σε όλα τα νησιά της άγονης ζώνης υπάρχουν λίγοι μαθητές.Θα διορίσει μισούς εκπαιδευτικούς;Θα κλείσει τα σχολεία;Θα στείλει τα παιδιά αυτά στην Αθήνα, για να κάνουν μάθημα;Πανελλαδικά μπορεί να είμασετ 1/9 αλλά αυτό δεν αποδεικνύει σε καμμία περίπτωση ότι περισσεύουμε!Η στατιστική μπορεί πολύ εύκολα να παραπληνήσει κόσμο και να δημιουργήσει εντυπώσεις!Πρέπει να κοιτάμε την ουσία. Αυτή είναι μία:λιγότεροι διορισμοί!Αυτό θέλουν.Συνεχής αξιολόγηση, για να αποδεικνύεις τα αυτονόητα(μην παρεξηγηθώ και με φάτε κάποιοι.Δεν είμαι απαραίτητα κατά.Θέλει συζήτηση το θέμα).Για αυτό:ενωμένοι και μονιασμένοι, αν θέλουμε να επιβιώσουμε!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 16:43:10 »

Αποσυνδεδεμένος EVA

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ 02 και ΠΕ 70
    • Προφίλ
« Απάντηση #309 στις: Νοεμβρίου 15, 2009, 12:37:26 pm »
Και για να σοβαρευομαστε,θα το ξαναπω κι ας μην απαντα κανεις ποτε στην παρατηρηση μου αυτη: δεν ειναι ολοι το ιδιο.
Καποιοι απο δω μεσα μπορουν να καταλαβουν καλυτερα τις πραγματικες και δικαιες ανησυχιες οσων προσπαθησαν και ειναι ενα-δυο βηματα πριν τη μονιμοποιηση.Σ΄αυτους απευθυνομαι και γι΄αυτο σπανιως δεχομαι απαντηση. Οσοι διαμαρτυρονται οτι κοιταμε να γκρινιαζουμε και πετυχαινουν-λεει-οι κυβερνωντες τη διασπαση μας,ας θυμηθουν οτι οσοι καταδεχτηκαν να ποδοπατησουν δικαιωματα αλλων για να κερδισουν ιδια οφελη ειναι οι πρωτοι που διεσπασαν την κοινοτητα των εκπαιδευτικων.Το σχολιο δεν απευθυνεται απαραιτητως στην eva διοτι δεν τη γνωριζω. Οταν ομως γινονται γενικα και υπεραπλουστευτικα σχολια δημιουργουνται παρεξηγησεις

Επειδή ανέφερες το όνομά μου και επειδή κι εγώ δε σε γνωρίζω το μόνο που θα πω είναι ότι μπορούμε να καταθέσουμε προτάσεις κοιτώντας πάντα το γενικότερο καλό κι όχι μεμονωμένα σύνολα.Κι εγώ ήμουν ένα βήμα πριν τη μονιμοποίηση.Τι σημαίνει αυτό;Προσπαθώ να δω λίγο παραπέρα...Για συσπείρωση μιλώ εναντίον ενός άδικου νομοσχεδίου.Καλό μεσημέρι!

Αποσυνδεδεμένος arist2

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #310 στις: Νοεμβρίου 15, 2009, 01:08:50 pm »
Η απάντηση της Υπουργού ήταν ότι στο «συμμετοχικό» σχολείο, οι γονείς θα πρέπει να είναι ενεργοί (!;) και να συνεισφέρουν και ότι οι εκπαιδευτικοί φταίνε για την κατάντια του Δημόσιου Σχολείου, λίγο ή πολύ, με τις παράνομες μεταθέσεις, γι’ αυτό και θα τους αξιολογεί – εξετάζει – εκπαιδεύει δια βίου

ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΙ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΔΗΛΩΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ Η ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΣ

ΔΕ

Αποσυνδεδεμένος Elpida!!!

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • dum spiro spero...
    • Προφίλ
« Απάντηση #311 στις: Νοεμβρίου 15, 2009, 01:12:10 pm »
Η απάντηση της Υπουργού ήταν ότι στο «συμμετοχικό» σχολείο, οι γονείς θα πρέπει να είναι ενεργοί (!;) και να συνεισφέρουν και ότι οι εκπαιδευτικοί φταίνε για την κατάντια του Δημόσιου Σχολείου, λίγο ή πολύ, με τις παράνομες μεταθέσεις, γι’ αυτό και θα τους αξιολογεί – εξετάζει – εκπαιδεύει δια βίου

ΔΕ

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 16:43:10 »

Αποσυνδεδεμένος marion

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #312 στις: Νοεμβρίου 15, 2009, 01:18:02 pm »

ΔΕ
" Κάθε χώρα έχει την κυβέρνηση που της αξίζει. "

Αποσυνδεδεμένος fotini18

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #313 στις: Νοεμβρίου 15, 2009, 01:24:36 pm »
Παρακολουθώ εδώ και μέρες τις συζητήσεις και βλέπω ότι οι περισσότεροι εκφράζετε τις πιο λογικές και δίκαιες και αξιοκρατικές απόψεις. Απόψεις από ανθρώπους που γνωρίζουν την κατάσταση εκ των έσω και που μακάρι τέτοια γνώση να είχε ο κάθε μ :-X :-Xας και άσχετος υπουργός. Το θέμα είναι ότι δε μας ρωτά κανείς και τελικά θα περάσουν το νομοσχέδιο και θα μείνουμε απ'έξω, ενώ όλοι οι βυσματούχοι (Εκκλησιαστικών, ΠΔΣ, Σιβιτανίδείου)διορίστηκαν. ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ; ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ;;;
Αχ, Ελλάδα σ' αγαπώ...!!!

Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει! Συνεχώς ξεψυχάει...(Δημήτρης Χορν)

Αποσυνδεδεμένος ΦΩΤΩ

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #314 στις: Νοεμβρίου 15, 2009, 01:26:44 pm »
Ακριβώς,αν θέλει διαφάνεια,ας κλεισει τα παράθυρα εκκλ.,σιβιτανιδειος,οαεδ και να πάει στο δια .....,μας τα πρηξε.Για όλα φταίνε οι εκπαιδευτικοί.ελεος πια............

Αποσυνδεδεμένος arist2

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #315 στις: Νοεμβρίου 15, 2009, 08:31:49 pm »
και την καταχώρηση της μοριοδότησης των επιτυγχόντων του Α.Σ.Ε.Π. από τον ενιαίο πίνακα αναπληρωτών σχολ. έτους 2009−10 συγκρότησε με απόφασή της η υπ. Παιδείας Αννα Διαμαντοπούλου. Έτσι γράφει το ESOS

Ρε παδιά μήπως φέτος περάσει την μοριοδότηση μόνο για τους επιτυχόντες?Huh?

εγώ δεν έχω πρόβλημα ούτως ή άλλως είμαι επιτυχούσα αν και χαμηλά με 65 μόρια..

Πως το ερμηνεύετε...Huh?

Αποσυνδεδεμένος G7 02

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #316 στις: Νοεμβρίου 15, 2009, 08:39:32 pm »
Tην επιτροπή που θα επεξεργαστεί τα δικαιολογητικά που κατέθεσαν οι υποψήφιοι εκπαιδευτικοί στις Διευθύνσεις Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπ/σης σε εφαρμογή των προκυρήξεων 2Π, 3Π, 4Π και 5Π/2008 του Α.Σ.Ε.Π. καιτην καταχώρηση της μοριοδότησης των επιτυγχόντων του Α.Σ.Ε.Π. από τον ενιαίο πίνακα αναπληρωτών σχολ. έτους 2009−10 συγκρότησε με απόφασή της η υπ. Παιδείας Αννα Διαμαντοπούλου.

Τι είναι αυτό παιδιά;;;;;Αρίστο;;;;;;;;Φώτω;;;;;;;;
Φώφη, κάνε το καλό και ρίξ' την στο γυαλό....

http://filologoi02.forumgreek.com/

Αποσυνδεδεμένος GERMANOS

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #317 στις: Νοεμβρίου 15, 2009, 08:46:23 pm »
Θεωρώ ότι προσανατολίζονται στη δημιουργία 2 πινάκων. Α πίνακας επιτυχόντες ΑΣΕΠ 2009,

Αποσυνδεδεμένος aristos2

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Οι "δανειστές" επιτρέπουν την ύπαρξη σχολείων;
    • Προφίλ
« Απάντηση #318 στις: Νοεμβρίου 15, 2009, 08:54:11 pm »
Tην επιτροπή που θα επεξεργαστεί τα δικαιολογητικά που κατέθεσαν οι υποψήφιοι εκπαιδευτικοί στις Διευθύνσεις Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπ/σης σε εφαρμογή των προκυρήξεων 2Π, 3Π, 4Π και 5Π/2008 του Α.Σ.Ε.Π. καιτην καταχώρηση της μοριοδότησης των επιτυγχόντων του Α.Σ.Ε.Π. από τον ενιαίο πίνακα αναπληρωτών σχολ. έτους 2009−10 συγκρότησε με απόφασή της η υπ. Παιδείας Αννα Διαμαντοπούλου.

O πανικός έχει κάνει ορισμένους να μην ξέρουν και τι διαβάζουν και τι λένε ...

Η παραπάνω αναφορά σχετίζεται με επιτροπή που θα εξετάσει 1) τα δικαιολογητικά των υποψηφίων του προηγούμενου ΑΣΕΠ και 2) το αν καταχωρήθηκαν σωστά τα μόρια των επιτυχόντων του προηγούμενου ΑΣΕΠ ...

Δε θέλει φιλολογική γνώση ή σοφία η ανάγνωση ..., θέλει ψυχραιμία!

Λογικευτείτε ....
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 15, 2009, 09:01:03 pm από aristos2 »
Πριν απ’ τα μάτια μου ήσουν φως.
Πριν απ’ τον Έρωτα έρωτας
Κι όταν σε πήρε το φιλί,
Γυναίκα ...

Αποσυνδεδεμένος GERMANOS

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #319 στις: Νοεμβρίου 15, 2009, 08:59:12 pm »
Συγγνώμη Αρίστο, επειδή το κατάλαβες αυτό που γράφει, μήπως γνωρίζεις αν αυτό γίνεται σε κάθε διαγωνισμό? Και δεύτερον γιατί χρειάζονται τόσα άτομα? Και γιατί τώρα? Και οι 240 που ήδη διορίστηκαν ποιος τους έλεγχξε? Νομίζω ότι δεν είχαμε πάρει λάθος πορεία. Δεν σε αμφισβητώ όμως θα ήθελα να μου απαντήσεις στα ερωτήματα μου.

Αποσυνδεδεμένος G7 02

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #320 στις: Νοεμβρίου 15, 2009, 09:02:15 pm »

O πανικός έχει κάνει ορισμένους να μην ξέρουν και τι διαβάζουν και τι λένε ...

Η παραπάνω αναφορά σχετίζεται με επιτροπή που θα εξετάσει 1) τα δικαιολογητικά των διοριστέων του προηγούμενου ΑΣΕΠ και 2) το αν καταχωρήθηκαν σωστά τα μόρια των επιτυχόντων του προηγούμενου ΑΣΕΠ ...

Δε θέλει φιλολογική γνώση ή σοφία η ανάγνωση ..., θέλει ψυχραιμία!

Λογικευτείτε ....

Ίσως έχεις δίκιο....ποτέ ο πανικός δεν υπήρξε καλός σύμβουλος....συγγνώμη αν σας αναστάτωσα....νιώθω τόσο μπερδεμένη....θέλω τόσο πολύ να ακούσω από την υπουργό διευκρινήσεις για τις επικείμενες αλλαγές που και "καλημέρα" να πει θα προσπαθήσω να κάνω σημειωτική ανάλυση στα "λεγόμενά| της...
Φώφη, κάνε το καλό και ρίξ' την στο γυαλό....

http://filologoi02.forumgreek.com/

Αποσυνδεδεμένος aristos2

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Οι "δανειστές" επιτρέπουν την ύπαρξη σχολείων;
    • Προφίλ
« Απάντηση #321 στις: Νοεμβρίου 15, 2009, 09:05:14 pm »
Ως νέα κυβέρνηση, ελέγχει τα πάντα ...
Προσωπικά, χ... τι κάνει, αλλά εδώ μέσα λειτουργήστε, επιτέλους, υπό το κράτος της λογικής και όχι του πανικού ...

Έχουμε το ανάλγητο κράτος και το περιρέον άγχος, που συχνά καταντά πιο δύσκολα αντιμετωπίσημο ...!

Εσύ το παραπάνω κείμενο το καταλαβαίνεις διαφορετικά, και πως;
Πριν απ’ τα μάτια μου ήσουν φως.
Πριν απ’ τον Έρωτα έρωτας
Κι όταν σε πήρε το φιλί,
Γυναίκα ...

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά