0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: olgalia στις Νοεμβρίου 17, 2009, 06:50:34 pmΝομίζω πως με την παράθεση του Sun ξεκαθάρισε κάπως το τοπίο. Δε σταματά να λαμβάνεται υπόψη η προϋπηρεσία, αλλά να προσμετράται ως έχει, αρκεί ο ενδιαφερόμενος να έχει μια επιτυχία στον ΑΣΕΠ. Σε οποιονδήποτε ΑΣΕΠ απ' ό,τι κατάλαβα. Γεγονός που αν συμβεί τελικά, θα κλείσει αυτόματα και τα παραθυρα Σιβιτανιδείου, Εκκλησιαστικών κτλ. Αυτό δε θέλαμε; οι περισσότεροι τουλάχιστον; Ακριβώς αυτό !!!
Νομίζω πως με την παράθεση του Sun ξεκαθάρισε κάπως το τοπίο. Δε σταματά να λαμβάνεται υπόψη η προϋπηρεσία, αλλά να προσμετράται ως έχει, αρκεί ο ενδιαφερόμενος να έχει μια επιτυχία στον ΑΣΕΠ. Σε οποιονδήποτε ΑΣΕΠ απ' ό,τι κατάλαβα. Γεγονός που αν συμβεί τελικά, θα κλείσει αυτόματα και τα παραθυρα Σιβιτανιδείου, Εκκλησιαστικών κτλ. Αυτό δε θέλαμε; οι περισσότεροι τουλάχιστον;
Νομίζω πως η ταύτιση ενός αιώνιου Πρωταθλητή κι ενός Μπαοκτζή, ως προς την εξυχνίαση των προθέσεων της Υπουργού - που την κόβω γι' Αεκάκι - δύναται να γαληνέψει όλο το πλήθος του ... φίλαθλου "κοινού" ..., τουλάχιστον γι' απόψε !Αύριο, πάλι ...
Παράθεση από: aristos2 στις Νοεμβρίου 17, 2009, 09:53:10 pmΝομίζω πως η ταύτιση ενός αιώνιου Πρωταθλητή κι ενός Μπαοκτζή, ως προς την εξυχνίαση των προθέσεων της Υπουργού - που την κόβω γι' Αεκάκι - δύναται να γαληνέψει όλο το πλήθος του ... φίλαθλου "κοινού" ..., τουλάχιστον γι' απόψε !Αύριο, πάλι ...Σε τέτοιες κρίσιμες στιγμές ,φίλε μου, ας...συνευρεθούμε ειρηνικά ! Μέχρι αύριο βέβαια, γιατί λόγω της καλαθόσφαιρας θα ξεχάσουμε τα ευγενικά μας συναισθήματα και θα σας υποδεχτούμε με βάση το πανελληνίως γνωστό πρωτόκολλο φιολξενίας μας .
Παράθεση από: Sun στις Νοεμβρίου 17, 2009, 09:58:37 pmΠαράθεση από: aristos2 στις Νοεμβρίου 17, 2009, 09:53:10 pmΝομίζω πως η ταύτιση ενός αιώνιου Πρωταθλητή κι ενός Μπαοκτζή, ως προς την εξυχνίαση των προθέσεων της Υπουργού - που την κόβω γι' Αεκάκι - δύναται να γαληνέψει όλο το πλήθος του ... φίλαθλου "κοινού" ..., τουλάχιστον γι' απόψε !Αύριο, πάλι ...Σε τέτοιες κρίσιμες στιγμές ,φίλε μου, ας...συνευρεθούμε ειρηνικά ! Μέχρι αύριο βέβαια, γιατί λόγω της καλαθόσφαιρας θα ξεχάσουμε τα ευγενικά μας συναισθήματα και θα σας υποδεχτούμε με βάση το πανελληνίως γνωστό πρωτόκολλο φιολξενίας μας . Λες να σας "αναστήσει" ο ... Λάζαρος;
Άντε, να μην ξεχνιόμαστε !... oι ξεχασμένοι ...;