0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σε ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση........Εγώ χρειάζομαι τουλάχιστον 25-27 άτομα περίπου.................Άντε να δούμε....Ελπίζω πάντως να μή φύγω από εδώ μόνη μου....αλλά να τραβήξω όσο το δυνατόν περισσότερους....
Παιδιά καλημέραμετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχα με άτομο που φαίνεται και μάλλον έχει πληροφορίες έχουμε τα ακόλουθαΑκουτε λοιπόν τι περίπου θα ισχύσει...μένει να επιβεβαιωθούν απο την Υπουργό και επίσημα1. θα δημιουργηθεί ένας νέος πίνακας διορισμών όπου μέσα α' αυτόν θα μπουν μόνο όσοι έχουν επιτυχία σε οποιοδήποτε ΑΣΕΠ.... απο εκεί θα κάνει κάθε χρόνο ένα μέρος των διορισμών....που σημαίνει ότι μπορέι να χρειαστούν και περισσότεροι μήνες απο το 24μηνο μπορεί και λιγότεροι....σε εμάς μάλλον περισσότεροι εκτός αν καθαρίσει φέτος ο πίνακας..... και δε πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι και πολλοί απο Ειδική αγωγή χωρίς επιτυχία ακόμα...2. Οι αναπληρωτές τώρα: Για του χρόνου δεν ήξερε και αυτός να μου πει αν θα ισχύσουν οι υπάρχοντες πίνακες...ή αν θα μπουν μπροστά όσοι έχουν επιτυχία σε οποιοδήποτε ΑΣΕΠ.... ενά απο τα δυο θα γίνει....3. Απο εδώ και πέρα για να δουλέψεις ΠΔΣ ή να δουλέψεις Ωρομίσθιος ή Αναπληρωτής θα πρέπει οπωσδήποτε να έχεις μια επιτυχία σε οποιοδήποτε ΑΣΕΠ....4. Δεν έχει προσδιοριστεί ακόμα η μεταβατική περίοδος....Άρα δεν αλλάζουν και πολλά....τα μόρια του ΑΣΕΠ γιά όσους πετυχαίνουμε πάνω απο τη βάση θα προσεμτρούνται και φυσικά θα μετρά και η προϋπηρεσία...και για διορισμό και για αναπλήρωση και για τα πάντα
Λογικά το 3 θα ισχύει μετα το νέο διαγωνισμό 20011.
Ας βγεί να το ξεκαθαρίσει,επιτέλους.