0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπερα!Θα μπορουσε καποιος συναδελφος να με διαφωτισει σχετικα με τις εφημεριες αναπληρωτων σε τρια σχολεια εκ των οποιων το ενα ειναι σε διαφορετικο σχολικο συγκροτημα απο τα αλλα δυο;Ειμαι αναπληρωτρια στη δευτ/μια και μου ειπαν οτι το ΦΕΚ που αναφερεται στο θεμα αυτο εχει να κανει με την πρωτ/μια.Ισχυει κατι τετοιο;Ευχαριστω πολυ...
Έχω την εντύπωση ότι οι αναπληρωτές που είναι τοποθετημένοι σε περισσότερα από 2 σχολεία, εξαιρούνται της εφημερίας. Αυτό ίσχυε σίγουρα για τους ωρομίσθιους. Συνήθως κάνεις εφημερία στο σχολείο που έχεις τις περισσότερες ώρες.Παράθεση από: kxrysa στις Ιανουαρίου 24, 2012, 07:35:51 amο νομος αναφερει οτι κανεις την εφημερια στο σχολειο το οποιο εχεις τοποθετηθει. Εαν θελεις κανεις και στα αλλα σχολεια μονο με δικη σου θεληση , που πιστευω οτι ολοι εχουμε τη θεληση να βοηθησουμε..Σε καθε αλλη περιπτωση τηλ στο υπουργειο...(ΠΔ 201/1998, άρθρο 13, ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 2)http://edu.klimaka.gr/ekpaideytikoi-anakoinvseis/monimoi-ekpaideytikoi/plhrofories/330-efhmeries-ekpaidevtikoi-orismos-kathhkonta-efhmerevonta.html Από τη θέληση να βοηθήσουμε μέχρι την ευθύνη του αν κάποιος χτυπήσει υπάρχει μεγάλη απόσταση, δυστυχως...
ο νομος αναφερει οτι κανεις την εφημερια στο σχολειο το οποιο εχεις τοποθετηθει. Εαν θελεις κανεις και στα αλλα σχολεια μονο με δικη σου θεληση , που πιστευω οτι ολοι εχουμε τη θεληση να βοηθησουμε..Σε καθε αλλη περιπτωση τηλ στο υπουργειο...(ΠΔ 201/1998, άρθρο 13, ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 2)http://edu.klimaka.gr/ekpaideytikoi-anakoinvseis/monimoi-ekpaideytikoi/plhrofories/330-efhmeries-ekpaidevtikoi-orismos-kathhkonta-efhmerevonta.html
Παράθεση από: Evangelie στις Ιανουαρίου 23, 2012, 11:25:29 pmΚαλησπερα!Θα μπορουσε καποιος συναδελφος να με διαφωτισει σχετικα με τις εφημεριες αναπληρωτων σε τρια σχολεια εκ των οποιων το ενα ειναι σε διαφορετικο σχολικο συγκροτημα απο τα αλλα δυο;Ειμαι αναπληρωτρια στη δευτ/μια και μου ειπαν οτι το ΦΕΚ που αναφερεται στο θεμα αυτο εχει να κανει με την πρωτ/μια.Ισχυει κατι τετοιο;Ευχαριστω πολυ...Ευαγγελία, είμαι ακριβώς η ίδια περίπτωση. Πάω σε 3 σχολεία, από τα οποία τα δύο (Γυμνάσιο και Λύκειο), είναι δίπλα-δίπλα. Εμείς απαλλασσόμαστε από τις εφημερίες, είναι απολύτως βέβαιο.Όταν με έβαλαν εφημερία και τους είπα για το ΦΕΚ, δεν με πίστεψαν και τους άφησα να κάνουν μια φορά και τη δουλειά τους και να ψάξουν να το βρουν οι ίδιοι. Το βρήκαν, μου είπαν ότι έχω όντως δίκιο και με παρακάλεσαν να κάνω εγώ παραχώρηση και να κάνω εφημερία στο σχολείο τους. Επειδή μου το είπαν έτσι, δέχτηκα. Δεν ξέρω αν έκανα καλά ούτε ξέρω αν όντως δεν το ήξεραν. Αυτό που ξέρω είναι ότι θέλουν να με χώνουν παντού και νομίζω ότι θα αλλάξω τακτική. Τι να σου πω, άλλοι το εκτιμούν, άλλοι όχι. Ζύγισέ τα και η απόφαση είναι δική σου, ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ, κάνεις.
αυτο το παω σε δυο σχολεία και απαλλασσομαι απο την εφημερια δεν μοορώ να το καταλάβω. ειμαι σε μικρό σχολείο όλοι οι καθηγητές πανε και σε άλλο σχολείο για να συμπληρώσουν ωράριο και δυο ατομα μόνο που εχουν πλήρες ωράριο κανουν όλες τις αφημεριες και οι άλλοι πινουν τον καφέ τους..... ειλικρινα δεν το καταλαβαίνω όταν κάποιος ειναι όλη τη μέρα σε ένα σχολείο και τα διαλείμματα καθεται.........γιατι να μη κανει μια εφημερία; ;