0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Οτι εχει δουλεψει οχι δεν χανεται
Συνάδελφοι καλημέρα και χρόνια πολλά! Τα φώτα σας παρακαλώ!!!!Προσλήφθηκα στην δευτεροβάθμια Χανίων (προχθές)! Λόγω αντικειμενικών δυσκολιών είμαι αναγκασμένη να μην αναλάβω υπηρεσία ... τι θα πρέπει να κάνω; παίρνω κάποιο τηλ. ή απλά δεν παρουσιάζομαι; Είναι η πρώτη μου φορά (ελπίζω όχι η τελευταία) και έχω πελαγώσει λίγο.... Επιπλέον σήμερα έλαβα mail ανάθεσης απο κάποιο ΣΔΕ! Αν αναλάβω στο ΣΔΕ υπάρχει περίπτωση να αποφύγω την διετή ποινή απο την μη ανάληψη στα Χανιά ή δεν έχει σχέση το ένα με το άλλο; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για οποιαδήποτε βοήθεια...
Τι γίνεται σε περίπτωση που με καλέσουν αναπληρωτή μειωμένου ωραρίου (ΑΜΩ) και στείλω υπεύθυνη δήλωση ότι δεν αποδέχομαι; Έχω ποινή γενικά ? ή έχω ποινή μόνο ως ΑΜΩ? δηλαδή θα μπορώ του χρόνου να κάνω αίτηση ως αναπληρωτής πλήρους?
Ποινές αποκλεισμού από μη αποδοχή/παραίτηση/μη ανάληψη υπηρεσίας1. Κανονική πρόσκληση: 2 ετής αποκλεισμός (φέτος+του χρόνου)2. Ειδική πρόσκληση (του άρθρου 86 του ν. 4547/2018): 3ετής αποκλεισμός (φέτος+2 χρόνια)3. Ειδική πρόσκληση covid19 (του άρθρου 35 του ν. 4722/2020: Αποκλεισμός μόνο από τις τρίμηνες συμβάσεις4. Ενισχυτική διδασκαλία: Στο τέλος του πίνακα για τη φετινή χρονιά5. Κανονική πρόσκληση σε Καταστήματα κράτησης: Καμία ποινή6. Ειδική πρόσκληση (του άρθρου 86 του ν. 4547/2018) σε Καταστήματα Κράτησης: 3ετής αποκλεισμός (φέτος+2 χρόνια)Σημ: Αν κάποιος είναι ΑΜΩ και παραιτηθεί για να αναλάβει θέση μετά από κλήση σε ΑΠΩ: καμία ποινή (προφανώς)Πηγές:ΦΕΚ 3344/
Σευχαριστουμε πολυ!
Για την φετινή χρονιά είχα κάνει αίτηση ως ΑΜΩ και ως ΑΠΩ. Αρνήθηκα την θέση ΑΜΩ. Μπορεί να με καλέσει αργότερα ως ΑΠΩ? ή το χάνω και αυτό αφού αρνήθηκα ως ΑΜΩ? (για την τρέχουσα χρονιά αναφέρομαι)