0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Να ρωτησω κατι συναδελφοι που αφορα την απογνωση των αναπληρωτων; Λετε να μη μας πληρώσουν τωρα στις 10 νοεμβρη λογω πολιτικων-κυβερνητικων-λεμε τωρα- αλλαγών; Ποσο θα αντεξουμε ακομα;
Όσον αφορά την επιστολή της συναδέλφου, νομίζω ότι πάρα πολύς κόσμος τα βγάζει εδώ και χρόνια πέρα με τα 850-950 ευρώ που θα παίρνουν και οι αναπληρωτές από εδώ και πέρα. Το πραγματικό πρόβλημα θα είναι αν τελικά ο μισθός του αναπληρωτή θα είναι υποχρεωτικά τα 660 του νεοδιόριστου, για το οποίο όμως δεν υπάρχει ακόμα καμία επιβεβαίωση.
Να συμπληρώσω στην AntreaEirini (αυτό σκεφτόμουνα και εγώ) ότι το θέμα του νέου μισθολογίου με τις αιτήσεις αναπληρωτών που έγιναν Ιούλιο και διορισμών που έγιναν Αυγουστο μπορεί να θεωρηθεί από εξαπάτηση μέχρι ομηρία.Ας λάβουμε σοβαρά υπόψιν μας το επόμενο καλοκαίρι το νέο μισθολόγιο στις δηλώσεις μας
Παράθεση από: Radius στις Νοεμβρίου 06, 2011, 10:39:15 pmΌσον αφορά την επιστολή της συναδέλφου, νομίζω ότι πάρα πολύς κόσμος τα βγάζει εδώ και χρόνια πέρα με τα 850-950 ευρώ που θα παίρνουν και οι αναπληρωτές από εδώ και πέρα. Το πραγματικό πρόβλημα θα είναι αν τελικά ο μισθός του αναπληρωτή θα είναι υποχρεωτικά τα 660 του νεοδιόριστου, για το οποίο όμως δεν υπάρχει ακόμα καμία επιβεβαίωση.Ναι μόνο που ο πολύς κόσμος που τα βγάζει πέρα μ' αυτά τα χρήματα - με σαφή αναφορά αν καταλαβαίνω καλα στον ιδιωτικό τομέα - δεν έχει 2 σπίτια να συντηρήσει, ούτε τα έξοδα μεταφοράς που πρέπει να έχει ένας εκπαιδευτικός σταθερά εργαζόμενος μακριά απ' το σπίτι του.