0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα συνάδελφοι. Ζητάω τη συμβουλή σας. Θέλω να παραιτηθώ από αναπληρωτής. Τα μόρια-μέχρι εδώ της προυπηρεσίας θα καταγραφούν? Θα μου δώσουν ένα χαρτί να τα έχω κατοχυρωμένα? Ο μισθός του τελευταίου μήνα που δούλεψα μπαίνει στο λογαριασμό μου? Τις κυρώσεις τις ξέρω, διαγραφή από το τρέχον έτος και το επόμενο...
Καλησπέρα συνάδελφε. Η απάντηση σε όλα τα ερωτήματα που έθεσες είναι καταφατική.
Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, να σαι καλά.
Απ ότι γνωρίζω, ανάμεσα στα αιτήματα της ΔΟΕ είναι και η κατάργηση της διετής ποινής για τους αναπληρωτές που έχουν αρνηθεί την πρόσληψή τους. Ας ελπίσουμε να καταργηθεί το άδικο αυτό μέτρο. Αν υπάρξει κάποια απάντηση επίσημη ή ανεπίσημη ας ανρτηθεί εδώ.
Συμφωνώ ότι δεν αποτελεί δικαιολογία. Γι αυτό η κύρωση είναι λογικό να ισχύει για 1 χρονο. Ο δεύτερος χρόνος τί είναι? Τιμωρία?
ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ..ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΔΕΣ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ...ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝ ΓΝΩΣΗ ΜΑΣ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΩΣ 60 ΠΕΡΙΟΧΕΣ ..ΟΠΟΤΕ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΕΝΑ-ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΡΝΗΘΕΙ...ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΟ