0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παιδιά προσοχή Στους πίνακες ωρομισθίων ας λέει τελευταία ενημέρωση 6/11 είναι άσχετοι Στους ΠΕ03 που γνωρίζω έχει ονόματα συναδέλφων που έφυγαν αναπληρωτές από την 1η κιόλας φάση.Πρέπει να ψάχνετε μόνοι σας ή να βρίσκετε ενημερωμένους νέους πίνακες.Είναι σίγουρο ότι η συγκεκριμένη συνάδελφος είναι κάτω από την 400 θέση αφού έχουν αφαιρεθεί όλοι οι πε02 της περιοχής της που έχουν ήδη φύγει για αναπληρωτές ή ωρομίσθιοι;Η ενισχυτική στο γυμνάσιο έχει καταλήξει να είναι εσωτερική υπόθεση κάθε σχολείου με διαμερισμό των ωρών ανάμεσα στους μόνιμους του κάθε σχολείου.
[quote author=
Στο γυμνάσιο υπάρχουν μαθήματα ενισχυτικής,φροντιστηριακά και σε μερικά σχολεία τάξεις υποδοχής.Στα α πρέπει ν'ακολουθούν πίνακα,στα ύπόλοιπα ή πρέπει να εχεις ειδικό μεταπτυχιακό ή σεμινάριο ή έστω να έχεις δουλέψει ξανά σε αντίστοιχη θέση-με τι κριτήρια,αν υπήρχαν,σε παίρναν την α φορά δεν ξέρω.πάντως,εμένα που είχα κάνει πέρσι αίτηση για την γ περίπτωση μέχρι lower μου είχαν ζητήσει.Δε με πήραν όμως,γιατί υπήρχε άτομο με μεταπτυχιακό στην διαπολιτιστική εκπαίδευση.Τουλάχιστον έτσι μου είπαν.
Παράθεση από: Elpida!!! στις Νοεμβρίου 09, 2009, 06:14:08 pmΣτο γυμνάσιο υπάρχουν μαθήματα ενισχυτικής,φροντιστηριακά και σε μερικά σχολεία τάξεις υποδοχής.Στα α πρέπει ν'ακολουθούν πίνακα,στα ύπόλοιπα ή πρέπει να εχεις ειδικό μεταπτυχιακό ή σεμινάριο ή έστω να έχεις δουλέψει ξανά σε αντίστοιχη θέση-με τι κριτήρια,αν υπήρχαν,σε παίρναν την α φορά δεν ξέρω.πάντως,εμένα που είχα κάνει πέρσι αίτηση για την γ περίπτωση μέχρι lower μου είχαν ζητήσει.Δε με πήραν όμως,γιατί υπήρχε άτομο με μεταπτυχιακό στην διαπολιτιστική εκπαίδευση.Τουλάχιστον έτσι μου είπαν.Αυτό 1η φορά το ακούω! Έχεις την εγκύκλιο που να το αναφέρει;Πού κατέθεσες χαρτιά;