0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: v03 στις Φεβρουάριος 10, 2010, 10:24:50 πμγνςριζει κανεισ αν στη πδσ που τα μαθηματα ειναι διωρα μπορω να κρατησω 3 ωρεσ?Αν θυμάμαι καλά,είχα συνάδελφο μαθηματικό η οποία είχε 3ώρες στη Β Λυκείου ,μαθηματικά κατεύθυνσης....μου έκανε και μένα εντύπωση που απο την ΔΔΕ της είχαν αναθέσει 3 ωρες.
γνςριζει κανεισ αν στη πδσ που τα μαθηματα ειναι διωρα μπορω να κρατησω 3 ωρεσ?
Παράθεση από: domenica στις Φεβρουάριος 10, 2010, 10:34:37 πμΠαράθεση από: v03 στις Φεβρουάριος 10, 2010, 10:24:50 πμγνςριζει κανεισ αν στη πδσ που τα μαθηματα ειναι διωρα μπορω να κρατησω 3 ωρεσ?Αν θυμάμαι καλά,είχα συνάδελφο μαθηματικό η οποία είχε 3ώρες στη Β Λυκείου ,μαθηματικά κατεύθυνσης....μου έκανε και μένα εντύπωση που απο την ΔΔΕ της είχαν αναθέσει 3 ωρες.Υπάρχουν μαθήματα που διδάσκονται 3 ώρες, κάποια μάλιστα για το μισό της χρονιάς.
καλα ποιεσ 3 ωρεσ οσχεδιαστησ δ μ'αφηνει ουτε 2 ωρεσ να κρατησω η και τισ 8 μου ειπε α,β λυκειου η τπτ.αλλα εχω την εντυπωση οτι αυτο δ μπορι να το κανει.ετσι δ ειναι?
Παράθεση από: v03 στις Φεβρουάριος 10, 2010, 01:59:23 μμκαλα ποιεσ 3 ωρεσ οσχεδιαστησ δ μ'αφηνει ουτε 2 ωρεσ να κρατησω η και τισ 8 μου ειπε α,β λυκειου η τπτ.αλλα εχω την εντυπωση οτι αυτο δ μπορι να το κανει.ετσι δ ειναι?Αυτό δεν μπορεί να το κάνει. Αν επιμείνει να το αναφέρεις στη διεύθυνση. Υπάρχουν μαθήματα τα οποία διδάσκονται 3 ώρες εβδομαδιαίως.το ξερω.το κακο ειναι οτι η διευθυνση με παρεπεμψε στον συντονιστη,δε ξερω για 3 ωρεσ αλλα τισ δυο θα τισ κρατησω σιγουρα.θα προσπαθησω με το καλο αλλιωσ..Αυτο που με εξοργισε ομωσ ειναι οτι προσπαθησε να μ δημιουργησει τυψεις λεσ κ ευθυνομαστε εμεις για το συστημα που ειναι ενα μπαχαλο!!τελωσ παντων σασ ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια