PDE - Η κοινότητα των εκπαιδευτικών
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
ή
Νέα
Μόνιμοι
Τοποθετήσεις
Μεταθέσεις
Αποσπάσεις
Μετατάξεις
Παραιτήσεις
Αναθέσεις-Ωράριο
Οικονομικά
Άδειες
Αναπληρωτές
Διορισμοί
Προσλήψεις
ΑΣΕΠ
ΠΔΣ
Δελτία Τύπου
Σχολική ζώνη
Επιμόρφωση - Μετεκπαίδευση
Μεταπτυχιακά προγράμματα
Σεμινάρια - Επιμορφώσεις
Ημερίδες - Συνέδρια
Πιστοποιήσεις
Απεργίες-Κινητοποιήσεις
TV
Ιδιωτική Εκπαίδευση
Forum
Ημερολόγιο
Links
Σύνδεση
Λήψεις αρχείων
Αναζήτηση
Στατιστικά
Προσθήκη αρχείου
Τράπεζα Θεμάτων
TV
Follow @PDE_GR
Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση
Forum
Αδιόριστοι Εκπαιδευτικοί
Διάφορα θέματα αδιόριστων
(Συντονιστές:
Χριστίνα
,
nikolopol
,
victor123
,
Stelios
)
Νέα Ημερομηνία Συνάντησης Αδιορίστων Εκπ/κών (2007)
Τελευταία νέα
Πρόσκληση για απόσπαση εκπαιδευτικών Αβάθμιας και Β'βάθμιας σε φορείς του ΥΠΑΙΘΑ και από ΠΥΣΔΕ/ΠΥΣΔΕ και ΠΥΣΠΕ/ ΠΥΣΠΕ, σε δομές Ε.Α.Ε., ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ., Μουσικά και Καλλιτεχνικά Σχολεία
Έκδοση υπουργικής απόφασης μεταθέσεων μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ σχολικού έτους 2024-2025
Προσλήψεις 31 εκπαιδευτικών Ββάθμιας Γενικής Εκπαίδευσης
Μεταθέσεις Εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στη Γενική Εκπαίδευση και την Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση
Μεταθέσεις εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γενικής Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής έτους 2025
« προηγούμενο
επόμενο »
Εκτύπωση
Σελίδες:
1
2
3
4
5
6
Κάτω
Αποστολέας
Θέμα: Νέα Ημερομηνία Συνάντησης Αδιορίστων Εκπ/κών (2007) (Αναγνώστηκε 12129 φορές)
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
nikosp
Νέο μέλος
Φύλο:
Μπα, λατρεύω άλλα πράγματα
Απ: Νέα Ημερομηνία Συνάντησης
«
Απάντηση #42 στις:
Ιουνίου 01, 2007, 12:33:13 am »
Tweet
Συμφωνώ κι εγώμε τις 17, θα κοιτάξω να είμαι εκεί. Τα γραφεία του ΣΕΦΚ (Σύλλογος Εργαζομένων σε Φροντιστήρια Καθηγητών) μου αρέσουν σαν συμβολισμός και σαν ουσία, και είμαι σίγουρος ότι θα διασφαλίσουν καλές συνθήκες συζήτησης, χωρίς τη βαβούρα της καφετέριας. Φοβάμαι όμως ότι ελάχιστοι τα ξέρουν, και δεν ξέρω αν είναι κάπως ευρύχωρα. Αν δεν υπάρχει αντιπρόταση, εννοείται, είμαι μέσα. Στην ανακοίνωση όμως ας γράφεται λεπτομερώς το πώς πάει κανείς εκεί, γιατί το ραντεβού στο μετρό δεν φτάνει για τους αργοπορημένους.
Συμφωνώ επίσης με το να καλούνται αδιόριστοι κάθε ειδικότητας, κι όχι μόνο φιλόλογοι.
Προτείνω να σχηματίσουμε μια ατζέντα της συζήτησης που θα κάνουμε, για να έχει σκεφτεί όποιος θέλει δυο πράγματα για το τι θα πούμε -κι αν γίνει εγκαίρως, μπορεί ίσως να δημοσιευτεί μαζί με το κάλεσμα στις άλλες ιστοσελίδες. Συγκεκριμένα προτείνω (και όποιος θέλει διορθώνει και συμπληρώνει):
τεστ δεξιοτήτων
πώς μπορούν να αυξηθούν οι διορισμοί, συνολικά ή σε κάθε κλάδο
διαγωνισμός του ΑΣΕΠ: μπορεί να αντικατασταθεί; Αν ναι, με τι; Αν όχι, πώς μπορεί να γίνει πιο ανθρώπινος;
η διάσπαση των αδιορίστων καθηγητών σε αναπληρωτές και σε όσους προσβλέπουν στον διορισμό τους μέσω των πινάκων επιτυχίας στον ΑΣΕΠ, και πώς θα ξεπεραστεί.
ελαστικές σχέσεις εργασίας στο δημόσιο: οι ψωρομίσθιοι στο κυνήγι της προϋπηρεσίας, η κάλυψη των μόνιμων αναγκών για καθηγητές μέσω των αναπληρωτών
τι μέσα πάλης έχουμε, ποιοι μπορούν να μας χρησιμεύσουν ως πρότυπο. Ποιοι μπορούν να είναι οι άμεσοι στόχοι μας, πού μπορούμε να πετύχουμε μία νίκη που θα πείσει τον κόσμο ότι έχει νόημα η συλλογική διεκδίκηση
Και ίσως θα ήταν καλό να αρχίσουν από τώρα να πέφτουν προτάσεις για τα παραπάνω. Προσωπικά πιστεύω ότι ιδέες θα υπάρξουν αρκετές, αλλά το προβληματικό σημείο είναι το τελευταίο. Τι μπορούμε να κάνουμε για να αποτρέψουμε την εφαρμογή του τεστ δεξιοτήτων για τους εκπαιδευτικούς, πέρα από το να μαζέψουμε υπογραφές και να τις πάμε διαδηλώνοντας στα γραφεία του ΑΣΕΠ; Νομίζω ότι στο θέμα του ΤΔ θα κριθεί το αν ο σύλλογος θα μαζικοποιηθεί.
Καταγράφηκε
PDE ads
Ιστορικό μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Δημοσιεύτηκε:
Σήμερα
στις 10:03:40 »
nikosp
Νέο μέλος
Φύλο:
Μπα, λατρεύω άλλα πράγματα
«
Απάντηση #43 στις:
Ιουνίου 01, 2007, 01:03:07 am »
Προς συζήτηση και ενημέρωση αντιγράφω από την edra μια ανακοίνωση που μου άρεσε. Θίγονται διάφορα από τα θέματα που πρέπει να απασχολήσουν κι εμάς.
ΑΠΟΦΑΣΗ Γ.Σ. ΩΡΟΜΙΣΘΙΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Οι ωρομίσθιοι αλλά και οι υπόλοιποι εκπαιδευτικοί,
απασχολούμενοι με ελαστικές σχέσεις εργασίας που
μαζευτήκαμε σήμερα, Κυριακή, 29 Απριλίου 2007,
αποφασίσαμε ότι αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να
συνεχιστεί άλλο:
Λέμε ΟΧΙ σε ένα σχολείο που υποβαθμίζει
και αναιρεί τον εαυτό του δηλώνοντας ανίκανο να
προσφέρει ολοκληρωμένες γνώσεις στους μαθητές κι έχει
ανάγκη πρόσθετων φροντιστηριακών μαθημάτων είτε με τη
μορφή της ΠΔΣ είτε με τη μορφή της ενισχυτικής
διδασκαλίας. Θέλουμε ένα σχολείο που να μην είναι
εξεταστικό κέντρο και να διαμορφώνει πολύπλευρα την
προσωπικότητα και το χαρακτήρα του μαθητή.
Λέμε ΟΧΙ στην εργασιακή ομηρία χιλιάδων
εκπαιδευτικών που με μόνο κέρδος κάποια ψίχουλα
προϋπηρεσίας δουλεύουν απλήρωτοι, ανασφάλιστοι και
εμπαίζονται συνέχεια από το Υπουργείο Παιδείας και από
τις κατά τόπου διευθύνσεις
Καταγράφηκε
VICA
Πλήρες μέλος
"...κάθε αναπνοή είναι νοσταλγία..."
«
Απάντηση #44 στις:
Ιουνίου 01, 2007, 01:35:02 am »
Μήπως οι διεκδικήσεις εν μέρει αναιρούν τα "όχι", π.χ. το 1ο "όχι"περί ΠΔΣ και ενισχυτικής, αφού μετά απαιτείται έγκαιρη εκκίνησή της και ενίσχυσή αυτών των θεσμών γενικά; Εμείς, οι υπόλοιποι, οι "κ.α", όπως μας αναφέρει, που δεν είμαστε αναπληρωτές, ωρομίσθιοι,ΠΔΣ...είμαστε οι"κ.α." απλώς, δεν έχουμε όνομα, ούτε υπόσταση; Ο διαχωρισμός,που καταγγέλλεται ,μήπως κρύβεται στην γλωσσική έκφραση που επιλέγεται; Τι είμαστε, λοιπόν, οι χιλιάδες υπόλοιποι, μ ι α σ υ ν τ ο μ ο γ ρ α φ ί α; Ή θα μας "αγκαλιάσουν" κι εμάς οι ΕΛΜΕ;
Καταγράφηκε
Να πληρώνεσαι μόνος σου
Χωρίς έξωθεν αναμονές
Και
Με την πληρότητά σου
Πορεύσου
Μαζί τους
eleftheria
Επισκέπτης
«
Απάντηση #45 στις:
Ιουνίου 01, 2007, 01:43:55 am »
Κι εμένα κάποια πράγματα μου φάνηκαν αντιφατικά. Δεν μπορείς από τη μία να ζητάς μαζικές προσλήψεις κι από την άλλη να αποδέχεσαι de facto την ομηρία για την οποία κάνεις λόγο και απλά να προσπαθείς να βελτιώσεις κάποιες πτυχές της. Κι αυτή είναι η "παγίδα" στην οποία πέφτουν οι περισσότεροι σύλλογοι ωρομισθίων. Κοιτάμε το άμεσο συμφέρον μας για τους επόμενους μήνες φοβούμενοι να διεκδικήσουμε ανοιχτά και ξάστερα
μόνο
αυτό που πραγματικά θέλουμε. Συζητάμε για ημίμετρα και ξεχνάμε να ζητήσουμε το ουσιώδες. Αυτό είναι το τριπάκι που μας έχουν βάλει. Αυτό θέλουν...
Καταγράφηκε
PDE ads
Ιστορικό μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Δημοσιεύτηκε:
Σήμερα
στις 10:03:40 »
VICA
Πλήρες μέλος
"...κάθε αναπνοή είναι νοσταλγία..."
«
Απάντηση #46 στις:
Ιουνίου 01, 2007, 02:04:14 am »
Απλώς, οι διακηρύξεις περί συλλογικότητας αντιφάσκουν μόνιμα και σταθερά με τις απόλυτα "μη συλλογικές" διεκδικήσεις. Και στο τριπάκι μας βάλανε μεν, μπήκαμε και μπαίνουμε δε ευχαρίστως...αποδεχόμενοι στην πράξη την ομηρία...και όχι για την επιβίωση...την ομηρία την πληρώνεις, δεν σε πληρώνει και μετά διεκδικείς "επαναστατικά" τα δεδουλευμένα...Τελικά η "συλλογικότητα" κατάντησε κι αυτή "λέξη-αξία" την οποία προσεγγίζει κανείς "αναζητώντας το χαμένο περιεχόμενο"...
Καταγράφηκε
Να πληρώνεσαι μόνος σου
Χωρίς έξωθεν αναμονές
Και
Με την πληρότητά σου
Πορεύσου
Μαζί τους
CHRISOYLA
Έμπειρο μέλος
"Κάτω από την άσφαλτο, υπάρχει παραλία"
«
Απάντηση #47 στις:
Ιουνίου 01, 2007, 10:38:51 am »
Σε επίπεδο θεματολογίας συμφωνώ με τον nikosp. Όσο για το θέμα των ωρομισθίων προφανώς και πρέπει να απαιτούμε την κατάργηση αυτού του θεσμού, όπως και κάθε μορφής ελαστικής εργασίας. Παρόλα αυτά ακόμα κι αν συμφωνώ με το ότι
στη μουσική ομηρίας που παίζουν εμείς χορεύουμε
δεν είναι εύκολο να κατακρίνουμε όσους είναι εκεί και μην έχουμε λόγο και άποψη για μια σειρά από εργαζόμενους του κλάδου.
Όσο για την ανακοίονωση της συνάντησης, συμφωνώ με ovidius , αλλά δεν έχω καταλάβει τι θα κάνουμε με τις εκπαιδευτικές σελίδες. Προτείνω να στείλουμε μια ανακοίνωση με τη θεματολογία έτσι όπως τέθηκε από τον nikosp με την ώρα και το μέρος και ένα πιο συνολικό κείμενο ας το δούμε από κοντά.
Καταγράφηκε
ovidius
Έμπειρο μέλος
Φύλο:
ΠΕ02
«
Απάντηση #48 στις:
Ιουνίου 01, 2007, 10:59:42 am »
ΙΔΡΥΣΗ
ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΔΙΟΡΙΣΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ
ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
Την Κυριακή 17 Ιούνη και ώρα ……… θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του ΣΕΦΚ (Μεσολογγίου ….) η πρώτη συνάντηση με σκοπό τη σύσταση συλλόγου αδιόριστων εκπαιδευτικών .
Καλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι συνάδελφοι να παραβρεθούν στη συζήτηση προκειμένου να σχεδιαστεί το χρονοδιάγραμμα των κινήσεων που θα οδηγήσουν στη σύσταση του Συλλόγου.
Ας πούμε όχι σε ό,τι μας χωρίζει (σε ότι έχουν εφεύρει για να μας χωρίζει) κι ας χτίσουμε τις γέφυρες που θα κάνουν τη φωνή μας δυνατή. Θα συζητηθούν θέματα που θα τεθούν στο καταστατικό του συλλόγου και θα χαραχθεί η πορεία των ενεργειών που θα οδηγήσει στην ίδρυσή του.
Είναι ευπρόσδεκτοι όλοι οι αδιόριστοι εκπαιδευτικοί Μέσης Εκπαίδευσης.
Κίνηση για τη δημιουργία ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΔΙΟΡΙΣΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
Νομίζω χρειάζονται κάποιες αλλαγές. Ας προσθέσει κάποιος ή ας αλλάξει ό,τι κρίνει σκόπιμο. Καλό είναι να στείλουμε την ανακοίνωση στο alfavita το Σαββατοκύριακο.
Καταγράφηκε
CARPE DIEM
CHRISOYLA
Έμπειρο μέλος
«
Απάντηση #49 στις:
Ιουνίου 01, 2007, 11:21:08 am »
Θα μπορούσαμε στη δεύτερη παράγραφο να συμπληρώσουμε:
Χιλιάδες αποφοίτων των καθηγητικών σχολών ζουν στην ανεργία ή την εργασιακή περιπλάνηση τη στιγμή που κάθε χρόνο χάνονται χιλιάδες διδακτικές ώρες εξαιτίας της πολιτική της αδιοριστίας. Απόφοιτοι καθηγητικών σχολών που ως επί το πλείστον δουλεύουμε στον ιδιωτικό τομέα για το βασικό μισθό ή στην καλύτερη απασχολούμαστε στα φροντιστήρια με πενιχρούς μισθούς, ενώ οι τυχεροί-άτυχοι εργάζονται στο δημόσιο σχολείο ως ωρομίσθιοι με 7 ευρώ την ώρα και το φόβο ότι οποιαδήποτε στιγμή μπορούν να μείνουν άνεργοι, αν αποφασίσει ο διευθυντής ότι η ενισχυτική διδασκαλία σταματά γιατί δεν υπάρχουν αρκετά παιδιά.
Επιπλέον,γινόμαστε μάρτυρες της επέκτασης νέων μορφών ελαστικής εργασίας, όπως οι αναπληρωτές και οι ωρομίσθιοι, προκειμένου από τη μια να δίνεται η πλαστή εντύπωση ότι προσφέρονται θέσεις εργασίας και από την άλλη ο κόσμος της εκπαίδευσης να είναι διασπασμένος, αφού τα συμφέροντά του ορίζονται διαφορετικά και επιφανειακά ανταγωνιστικά.
Οι αλλαγές στην εκπαίδευση και στον τρόπο διορισμού είναι πολλές και υπόγειες, αφού η δημιουργία των πινάκων διορισμού, η κατάταξη τους, η μοριοδότηση προσόντων γίνονται σε ένα πλαίσιο μυστικοπάθειας και συγκάλυψης.
Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά οι ψίθυροι για κατάργηση του ΑΣΕΠ και εφαρμογή της προσωπικής συνέντευξης έγιναν δήλωση του προέδρου του ΑΣΕΠ για τη διεξαγωγή test δεξιοτήτων. Το πτυχίο μετατρέπεται σε προσόν που δεν κατοχυρώνει κανένα εργασιακό δικαίωμα και απλώς θα συνυπολογίζεται μαζί με τα διάφορα χαρτιά που θα έχει κανείς καταφέρει να μαζέψει. Και φυσικά, ένα σύστημα πρόσληψης το οποίο δε διεξάγεται για όλους, δεν υπόκειται επί της ουσίας σε κάποιον έλεγχο, καταλαβαίνουμε ότι δεν μπορεί να είναι και αδιάβλητο.
Στην κατάσταση αυτή ο κόσμος της αδιοριστίας δεν μπορεί να μείνει άλλο αμέτοχος και απλός θεατής. Υπάρχει η αναγκαιότητα συνεύρεσης και συμπόρευση μας στη βάση των κοινών υλικών μας συμφερόντων. Δεν είναι δυνατό να μένουμε αμέτοχοι σε μια διαδικασία που αφορά το μέλλον μας. Δεν είναι δυνατό να είμαστε απλοί αναγνώστες υπουργικών αποφάσεων που καθορίζουν την επαγγελματική μας προοπτική. Είναι επιτακτική ανάγκη η συνεύρεσή μας και στοίχισή μας γύρω από κοινά αιτήματα και κοινούς σκοπούς, η δημιουργία ενός μορφώματος μέσω του οποίου θα αποτυπώνεται η δική μας άποψη, η δική μας φωνή. Όλοι μαζί πρέπει να διεκδικήσουμε μαζικούς διορισμούς στο δημόσιο σχολείο με μόνη προϋπόθεση το πτυχίο, να παλέψουμε για κατάργηση του θεσμού των αναπληρωτών και των ωρομισθίων, να αρνηθούμε οποιοδήποτε φίλτρο μεταξύ ΑΣΕΠ και διορισμού, να καταδείξουμε την αναποτελεσματικότητα του ΑΣΕΠ, να μην επιτρέψουμε καμιά αλλαγή των Π.Ε, καμία διάσπαση των εργασιακών μας δικαιωμάτων.
Χρόνια τώρα το ΥΠΕΠΘ προσπαθεί να σπάσει την κοινή εργασιακή μας προοπτική, τη συλλογική εργασιακή μας συνείδηση. Στην προοπτική εξατομίκευσης της εργασίας, του φακέλου προσόντων και της ατομικής διαπραγμάτευσης απαντάμε με τη συλλογική προοπτική, την ενιαιότητα συμφερόντων και επαγγελματικών δικαιωμάτων, τη συλλογική διεκδίκηση. Όλοι μαζί, σωματεία μόνιμων εκπαιδευτικών, φοιτητικοί σύλλογοι, σύλλογοι μαθητών και γονιών, αδιόριστοι θα διεκδικήσουμε όσα μας ανήκουν.
Ίσως είναι μεγάλο, ίσως και να βιάζομαι. Απλώς κάτι αντίστοιχο με το ύφος των τελευταίων παραγράφων, σχετικό με αυτά που διαφωνούμε και αυτά που θέλουμε, νομίζω ότι πρέπει να μπει έστω και με τη μορφή αιτημάτων - συνθημάτων.
«
Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 01, 2007, 12:41:53 pm από rica
»
Καταγράφηκε
BOEMISSA
Έμπειρο μέλος
Φύλο:
ΠΕ02
«
Απάντηση #50 στις:
Ιουνίου 01, 2007, 02:10:38 pm »
Συνάδελφοι συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία σύνταξης κειμένου. Νομίζω πως θα πρέπει να είναι επιγραμματικό. Μου άρεσε το κείμενό σου Ovidie, δε χρειαζεται να λέμε και πολλά, απλώς να καλούμε όλους τους αδιόριστους καθηγητές και ότι κρίνεται επιτακτική η παρουσία όσο γίνεται περισσότερων. Τα άλλα θα τα πούμε από κοντά. Μόνο αν κάποιος γνωρίζει την ακριβή διεύθυνση ας τη γράψει και από το δικό μας φόρουμ ας δώσει κάποιες πληροφορίες για εμάς που θα έρθουμε από την περιφέρεια. Είμαι σχετική από Αθήνα και από το κέντρο της, μια μικρή βοήθεια, ύψος περίπου Σόλωνος. Ετχαριστώ και ανυπομονώ να τα πούμε από κοντά.
Καταγράφηκε
Η μάθηση για όσους ευτυχούν είναι στολίδι και και για όσους ατυχούν καταφύγιο
CHRISOYLA
Έμπειρο μέλος
«
Απάντηση #51 στις:
Ιουνίου 01, 2007, 02:32:36 pm »
Η διεύθυνση του ΣΕΦΚ είναι Μεσολογγίου 5, στο 2ο όροφο. Η Μεσολογγίου είναι κάθετη περίπου στη Σόλωνος και ακριβώς κάτω από τη Ζωοδόχου Πηγής.Είναι πεζόδρομος και έχει καφετέριες αρκετές.Ή θα μπεις από Ζ.Δ. και στο πρώτο στενό μετά τη Σόλωνος θα κάνεις αριστερά για να βρεις τη Μεσολογγίου παράλληλα ή αν έρθεις από Σόλωνος, μετά τη Ζ.Δ. κάνεις δεξιά σε ένα πάρκινγκ που βγαίνει πάλι στον πεζόδρομο της Μεσολογγίου. Αν πάλι κλείσουμε κάποιο ραντεβού κάπου κεντρικά μπορώ να σας βρω και να πάμε.
Καταγράφηκε
BOEMISSA
Έμπειρο μέλος
Φύλο:
ΠΕ02
«
Απάντηση #52 στις:
Ιουνίου 01, 2007, 02:42:14 pm »
Ευχαριστώ θερμά CHRISOYLA, θα τα ξαναπούμε ως τότε και γιατί όχι να μη συναντηθούμε πρωτύτερα, θα χαρώ και να σε γνωρίσω.Αποφασίστε με το φίλο OVIDIO να στείλετε το κείμενο για να το δουν όλοι από την ερχόμενη εβδομάδα.Σας ευχαριστούμε για την πρωτοβουλία και είμαστε μαζί σας.
Καταγράφηκε
eleftheria
Επισκέπτης
«
Απάντηση #53 στις:
Ιουνίου 01, 2007, 02:56:17 pm »
Καλό θα'ταν κάποιος-α από Αθήνα να αναλάβει να συναντήσει κι εμάς που είμαστε από επαρχία κάπου να πάμε όλοι μαζί. Μη κάνουμε ώρες να το βρούμε... Προσωπικά θέλω καθοδήγηση γιατί από κει δεν τα ξέρω και πολύ καλά
Υπάρχει κάποιος που μένει Ν. Σμύρνη ή εκεί κοντά για να πάμε μαζί; Ή έστω και να συναντηθούμε κάπου κεντρικά, έξω από κανά μετρό...
«
Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 01, 2007, 02:58:09 pm από rica
»
Καταγράφηκε
CHRISOYLA
Έμπειρο μέλος
«
Απάντηση #54 στις:
Ιουνίου 01, 2007, 03:25:47 pm »
Εγώ μένω κέντρο και μπορούμε να βρεθούμε σε μετρό. Έχω δώσει το τηλ. μου οπότε αν θέλετε τηλ. Θα στείλω το κείμενο του ovidius στις σελίδες αύριο ή σήμερα το βράδυ. Ξανά θα έχω δίκτυο αύριο. Τα λέμε
Καταγράφηκε
BOEMISSA
Έμπειρο μέλος
Φύλο:
ΠΕ02
«
Απάντηση #55 στις:
Ιουνίου 01, 2007, 03:44:29 pm »
Eυχαριστούμε CHRISOYLA, θα σημειώσω το κινητό σου και θα σε παρω εκείνες τις μέρες. Μέχρι τότε θα τα λέμε όλοι μας από το φόρουμ.
Καταγράφηκε
Εκτύπωση
Σελίδες:
1
2
3
4
5
6
Πάνω
« προηγούμενο
επόμενο »
Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση
Forum
Αδιόριστοι Εκπαιδευτικοί
Διάφορα θέματα αδιόριστων
(Συντονιστές:
Χριστίνα
,
nikolopol
,
victor123
,
Stelios
)
Νέα Ημερομηνία Συνάντησης Αδιορίστων Εκπ/κών (2007)