0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
δε διαφωνώ αλλά είναι χειρότερο να κάνει αρπαχτη ενας ιδιωτικός φορέας από ότι ενα πανεπιστήμιο.Για τα προγράμματα των 400 ωρων που πληρωνουμε τα πανεπιστήμια ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ εκει γιατι δεν διαμαρτυρόμαστε.Στο κάτω κάτω εδώ είναι στην ουσία προαιρετικό ενώ στον 400 ωρών στην ουσία αναγκάζεσαι να πας αν θεσ να διοριστείς..και δίνεις και 2000-2500...
Λέγεται και αρπαχτή
Απλά σε αυτά τα σενέδρια και τις ημερίδες δεν είναι ποτέ ένας εισηγητής και μπορείς να ακούσεις τις απόψεις πολλών. Δεν είναι μόνο τα λεφτά λοιπόν απλά λέμε ότι είναι εκμετέλλευση διότι φέρνει έναν εισηγητή για τα 55 ευρώ.
είμαι νηπιαγωγός οπότε τα βασικά παιδαγωγικά τα ξέρω...μίλησε λίγο για τα θέματα, τελειώσαμε νωρίτερα και το πρώτο και το δεύτερο μέρος. Δηλαδή διαρκεί ακόμα λιγότερο απο οτι λέει. Είπε λίγα και για τον ασεπ αλλά οχι κάτι ουσιαστικό, η συζήτηση επικεντώθηκε στο πως απαιτούν απο κλάδους που δεν έχουν διδαχθεί παιδαγωγικά να γράψουν. Επίσης, εξήγησε τις διαφορές μεταξύ project και σχέδιου εργασίας. Γενικά δεν άκουσα κάτι που δεν το είχα διαβάσει είτε στην σχολή είτε στα βιβλία του ασεπ. Αν έδινα 10-15 ευρώ θα έλεγα οτι οκ , έκανα μια μίνι επανάληψη...αλλά απο 55 ευρώ είχα πολλές απαιτήσεις.
Παράθεση από: fragy στις Νοεμβρίου 29, 2009, 11:55:21 amείμαι νηπιαγωγός οπότε τα βασικά παιδαγωγικά τα ξέρω...μίλησε λίγο για τα θέματα, τελειώσαμε νωρίτερα και το πρώτο και το δεύτερο μέρος. Δηλαδή διαρκεί ακόμα λιγότερο απο οτι λέει. Είπε λίγα και για τον ασεπ αλλά οχι κάτι ουσιαστικό, η συζήτηση επικεντώθηκε στο πως απαιτούν απο κλάδους που δεν έχουν διδαχθεί παιδαγωγικά να γράψουν. Επίσης, εξήγησε τις διαφορές μεταξύ project και σχέδιου εργασίας. Γενικά δεν άκουσα κάτι που δεν το είχα διαβάσει είτε στην σχολή είτε στα βιβλία του ασεπ. Αν έδινα 10-15 ευρώ θα έλεγα οτι οκ , έκανα μια μίνι επανάληψη...αλλά απο 55 ευρώ είχα πολλές απαιτήσεις.Θεωρείς δηλαδή ότι δεν αξίζει κάποιος να πάει; Ειδικά όσοι δεν χρειάζεται να δώσουν ΑΣΕΠ;