*

Αποστολέας Θέμα: Παραίτηση όλων των αναπληρωτών και με ορό μισθίων τώρα!  (Αναγνώστηκε 41127 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος nellynelly

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Απ: Παραίτηση όλων των αναπληρωτών και ορομισθίων τώρα!
« Απάντηση #28 στις: Νοεμβρίου 13, 2009, 08:15:09 pm »
Παιδιά ψυχραιμία...στο υπουργείο δεν ξέρουν ακόμα τίποτα,κάντε λίγη υπομονή να δούμε σίγουρα τι ισχύει και τι όχι.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος podiki

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Νοεμβρίου 13, 2009, 08:17:49 pm »
Μ εμάς που είμαστε ειδική κατηγορία και δεν έχουμε δώσει ΑΣΕΠ τι θα γίνει? Θα μας πετάξουν έξω?

Αποσυνδεδεμένος iason

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Νοεμβρίου 13, 2009, 10:19:23 pm »
...επομενη κινηση θα ειναι η συμβολικη καταληψη των γραφειων της διευθυνσης την επομενη εβδομαδα....

Και τί είναι τα γραφεία της διεύθυνσης ώστε να γίνει έστω και συμβολική κατάληψη; Μαγαζάκι του καθενός;

Αποσυνδεδεμένος spapioan

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ 03
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Νοεμβρίου 13, 2009, 10:22:11 pm »
τραβας κανα ζορι ρε;;

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος niovi2908

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Νοεμβρίου 13, 2009, 10:51:37 pm »
Και εγώ την ίδια απορία έχω...
Άφησα τη δουλεία μου στο φροντηστήριο και έφυγα για 10  ώρες πδσ...
και φυσικά και ΔΕ με καλέσανε λόγω βύσματος...
Τα παράτησα όλα για να πάω σε νησί...το οποίο είναι δυσπροσιτο...Δε λέω το δέλεαρ για να το κάνω αυτό ήταν τα μόρια....τι άλλο   τα λευτα;;;τα οποία δε ξέρω καν αν θα τα πάρω΄;;;Δεν είμαι επιτυχόυσα ασεπ...είναι αυτο κρητήριο μοναδικό για να μη πάρω τα μόρια μου΄;;;;και αν εινάι να μη παρώ μόρια τότε για πιοι λόγο ξενυτέυτικα΄;;;;
Τι να πω;;;;

Αποσυνδεδεμένος jak_13

• Ιστορικό μέλος
  • Πάντα με χαμόγελο!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Νοεμβρίου 13, 2009, 10:58:57 pm »
Παιδιά ψυχραιμία...στο υπουργείο δεν ξέρουν ακόμα τίποτα,κάντε λίγη υπομονή να δούμε σίγουρα τι ισχύει και τι όχι.

Αφού δεν ξέρουν τίποτα, γιατί τότε βγαίνουν με τα πιο επίσημα χείλη και αναστατώνουν τόσο κόσμο?
Έμαθα πως ο άνθρωπος δικαιούται να κοιτά τον άλλον από ψηλά
μόνο όταν πρέπει να τον βοηθήσει να σηκωθεί!

Gabriel Garcia Marquez

Αποσυνδεδεμένος catwoman

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Νοεμβρίου 13, 2009, 11:05:36 pm »
Έλα ντε!
Ας διορίσουν όλους εμάς που είμαστε επιτυχόντες ήδη!
Γιατί να είμαι υποχρεωμένη εγώ να ξαναδώσω ΑΣΕΠ??? Και να ξαναπεράσω όλο αυτό το άγχος!!
γιατι να ξαναδωσουμε ? και εγω εχω δωσει 5 φορες και ειμαι επιτυχουσα. ελπιζω να μην τους καταργησει τους προηγουμενους ΑΣΕΠ

Αποσυνδεδεμένος zacharenia

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Νοεμβρίου 13, 2009, 11:11:15 pm »
Γιατί είναι επικύνδινοι-η και δεν έχουν επίγνωση των λεγομένων τους, ούτε συναισθάνονται την αγωνία και τους κόπους μας.

Αποσυνδεδεμένος jimy100

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Νοεμβρίου 13, 2009, 11:26:33 pm »
Παιδιά σας καταλαβαίνω όλους, γιατί αν και δε βρέθηκα σε αυτή τη θέση, θα μπορούσα κάλλιστα να έχω βρεθεί. Είχα την τύχη να περάσω στον τελευταίο ΑΣΕΠ και θα διοριστώ του χρόνου- ε και; Από ποια άποψη είμαι ικανότερος από όλους τους άλλους συναδέλφους μου; Επειδή παπαγάλισα καλύτερα; Επειδή άρεσε τον βαθμολογητη το σχέδιο μαθήματος που έφτιαξα; Κι αν μου το διόρθωνε κάποιος άλλος που δεν του άρεσε; Τότε θα ήταν άλλος πιο ικανός κι εγώ άχρηστος, έτσι;
Για να μην πολυλογούμε: Μακάρι να γίνουν συντονισμένες ενέργειες και να τρίψουμε το νομοσχέδιο στη μούρη τους! Λες και για τα μαύρα χάλια της δημόσιας εκπαίδευσης φταίνε οι εκπαιδευτικοί. Η εκπαιδευτική τους πολιτική δε φταίει; Ωραία βρήκαν τον ένοχο: στοχοποιούμε τους εκπαιδευτικούς και τέρμα. Καθαρίσαμε. Αμ δε. Δεν καθαρίσατε κύριοι. Γιατί τα προβλήματα εσείς τα δημιουργήσατε. Αλήθεια, κύριοι του ΠΑΣΟΚ, εσείς δεν έχετε προχωρήσει σε αποσπάσεις εκπαιδευτικών από δυσπρόσιτα σε άλλες υπηρεσίες του δημοσίου; Μόνοι τους πήραν αυτοί οι άνθρωποι τις αποσπάσεις; Εσείς δε φταίτε για τίποτα; Θα τα πούμε όμως σύντομα. Και πρώτα απ' όλα να τσακιστεί η ΟΛΜΕ να πάρει αποφάσισεις για δυναμικές και ουσιαστικές κινητοποιήσεις. Με διαλόγους δε βγαίνει άκρη, έχει αποδειχθεί αυτό σε όλες τις φάσεις των τελευταίων 15 χρόνων. Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο.
Στους συναδέλφους αναπληρωτές-ωρομίσθιους, που τόσα έχουν στερηθεί για να μπορέσουν μια μέρα να ζήσουν σαν φυσιολογικοί άνθρωποι, ένα πράγμα θα πω: Ψηλά το κεφάλι. Θα παλέψουμε όσο δεν παίρνει. Στην τελική μπορεί να αισθάνεστε εξαπατημένοι, αλλά το βασικό είναι να μην αφήνετε ανθρώπους οι οποίοι ποτέ δεν κατάλαβαν τι σημαίνει στέρηση, βιοπάλη, άγχος, να σας κάνουν να νιώθετε ανίκανοι κι ανόητοι. Εμείς τους δώσαμε χώρο, αλλά και εμείς θα τους τον πάρουμε. Θέλω να ελπίζω ότι οι υπόλοιποι διορισμένοι συνάδελφοι θα σταθούν στο ύψος των περιστάσεων. Καλό κουράγιο.

Αποσυνδεδεμένος pdak

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Νοεμβρίου 14, 2009, 12:19:53 am »
παιδιά η προυπηρεσία για την χρονιά αυτή 09-10 θα μετρήσει στους πίνακες η τσάμπα πηγαίνω 90 + 90 = 180 χμ κάθε μέρα?
πάντως το σωστό θα ήταν να ισχύσει 50%πίνακας _ 50%ΑΣΕΠ μέχρι να πάρει αυτούς απο 12 μόρια κ πάνω κ μετά μόνο ΑΣΕΠ για πάντα!
κ λέω 12 μόρια γιατί για να μαζέψεις 12 μόρια ως ωρομίσθιος πεθαίνεις!εγώ δεν είχα βύσμα κ έτρεχα 8 χρόνια στου διαό... την άκρη.Ακολούθησα το νόμο του Ελληνικού κράτους.Δεν είχα μέσο,γιατί να ακυρώσει ότι έχω κερδίσει με τόσο κόπο νόμιμα?Τότε πρέπει να καταργήσει κ τα νόμιμα μόρια από ΑΣΕΠ που με κόπο αποκτήθηκαν από αυτούς που έγραψαν.   

Αποσυνδεδεμένος Dafni2

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Νοεμβρίου 14, 2009, 12:31:43 am »
Παιδιά είναι τόσες χιλιάδες οι επιτυχόντες του ΑΣΕΠ οι οποίοι φτύνουν αίμα στον ιδιωτικό τομέα που σας πληροφορώ οτι αν παραιτηθείτε εσείς οι αναπληρωτές θα γίνει σκοτωμός για να σας αντικαταστήσουν! 1000 + euros συν το να ΄μην έχεις τον ιδιώτη στο κεφάλι σου και να δουλεύεις με ηρεμία σε πραγματικό σχολείο θα φανεί σε χιλιάδες φυσικούς μαθηματικού κλπ παράδεισος!!!

Αποσυνδεδεμένος aeee

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Νοεμβρίου 14, 2009, 12:34:21 am »
Έλα ντε!
Ας διορίσουν όλους εμάς που είμαστε επιτυχόντες ήδη!
Γιατί να είμαι υποχρεωμένη εγώ να ξαναδώσω ΑΣΕΠ??? Και να ξαναπεράσω όλο αυτό το άγχος!!
γιατι να ξαναδωσουμε ? και εγω εχω δωσει 5 φορες και ειμαι επιτυχουσα. ελπιζω να μην τους καταργησει τους προηγουμενους ΑΣΕΠ
Συμφωνώ!! ομοιοπαθούσα γαρ! και τρις επιτυχούσα, Μάταια όλα;;;;; :'( :'(  :-X :-\

Αφού δεν ξέρουν τίποτα, γιατί τότε βγαίνουν με τα πιο επίσημα χείλη και αναστατώνουν τόσο κόσμο?

[/quote]

Μαλλον για να σφυγομετρήσουν τις αντιδράσεις μας;;;;
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 14, 2009, 12:37:34 am από aeee »

Αποσυνδεδεμένος maricagirl

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #40 στις: Νοεμβρίου 14, 2009, 12:59:46 am »
Τα μέτρα είναι γελοία και απαράδεκτα.Κάτι ανάλογο είχε γίνει και με Αρσένη ένα πρωί ξύπνησα και δεν υπήρχε επιτηρίδα.
Γνωρίζουν ότι την πρόσθετη την άρχισαν οι ίδιοι;
Γνωρίζουν ότι τα μόρια τα άρχισαν οι ίδιοι;
Γνωρίζουν ότι έχουν έλθει με αέρα τρελού;
Δεν κατάλαβα δεν το έπιασα αυτό το <<δόκιμοι εκπαιδευτικοί>>δηλαδή μετά τον ΑΣΕΠ δεν θα είναι οι εκπαιδευτικοί μόνιμοι αλλά θα δώσουν εξετάσεις κι αν κοπούν από τον εκάστοτε αξιολογητή σπίτια τους.
Επίσης όσοι δεν περάσανε ΑΣΕΠ δεν θα βρίσκονται του χρόνου στο νέο δικό τους πίνακα.
Αν πιστεύετε λοιπόν ότι δεν μπορεί ο καθείς να παίζει με τις ζωές μας θα πρέπει να συνασπιστούμε.
Δεν άκουσα να μιλάει για το πως θα φτιάξει τα σχολεία παρά μόνο το πρώτο μέλημά της είναι οι κακούργοι εκπαιδευτικοί οι χωρίς παιδαγωγική κατάρτηση οι φταίχτες της εκπαίδευσης.
Μα ελληνικά Πανεπιστήμια τελειώσαμε όχι της Αραβίας.
Έλεος να μην μας αφήνουν να βγάλουμε τη χρονία τουλάχιστον χωρίς να μας ταράζουν.

Αποσυνδεδεμένος nellynelly

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Νοεμβρίου 14, 2009, 01:00:33 am »
Συνάδελφος που δουλεύει στο υπουργείο μου το είπε...

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182687
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 656
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)