0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: jak13 στις Νοεμβρίου 13, 2009, 10:58:57 pmΑφού δεν ξέρουν τίποτα, γιατί τότε βγαίνουν με τα πιο επίσημα χείλη και αναστατώνουν τόσο κόσμο?Μαλλον για να σφυγομετρήσουν τις αντιδράσεις μας;;;;
Αφού δεν ξέρουν τίποτα, γιατί τότε βγαίνουν με τα πιο επίσημα χείλη και αναστατώνουν τόσο κόσμο?
αν ειναι αναπληρωτες χωρις να εχουν συμμετεχει καν σε ασεπ ή δεν εχουν 1 επιτυχια ειναι αλλο θεμα .προφανως αυτοί καπως μπήκαν κ τωρα εχουν καποια μορια.αλλα απ την στιγμη που ολοι ακομη κ ατομα με επιτηριδα μπηκαν στην διαδικασία του ασεπ τοτε αυτα τα απομα ειναι παρανομα ή ανηκουν σε ειδικες κατηγορίες και ειναι νομιμα διορισμένα.παντως γνωστη μου χωρίς επιτυχια ασεπ μπηκε αναπληρωτρια απ το πουθενα και φετος διοριστηκε μονιμη καθως συμλπληρωσε 24μηνο.εεε αυτα τα ατομα καλα κανουν κ ττα διωχνουν καθως ζουν ΄παρασιτικα εναντια σε αλλουσ που καθονται με το σπαθι τους μπροστα στον η/υ μηπως και έιναι σε καποια φαση αναπληρωτες
Παράθεση από: aeee στις Νοεμβρίου 14, 2009, 12:34:21 amΠαράθεση από: jak13 στις Νοεμβρίου 13, 2009, 10:58:57 pmΑφού δεν ξέρουν τίποτα, γιατί τότε βγαίνουν με τα πιο επίσημα χείλη και αναστατώνουν τόσο κόσμο?Μαλλον για να σφυγομετρήσουν τις αντιδράσεις μας;;;;Κι εγώ αυτό πιστεύω. Χρειαζόταν όμως να προκαλέσουν τόση αναστάτωση;
Παράθεση από: jak13 στις Νοεμβρίου 14, 2009, 01:15:39 amΠαράθεση από: aeee στις Νοεμβρίου 14, 2009, 12:34:21 amΠαράθεση από: jak13 στις Νοεμβρίου 13, 2009, 10:58:57 pmΑφού δεν ξέρουν τίποτα, γιατί τότε βγαίνουν με τα πιο επίσημα χείλη και αναστατώνουν τόσο κόσμο?Μαλλον για να σφυγομετρήσουν τις αντιδράσεις μας;;;;Κι εγώ αυτό πιστεύω. Χρειαζόταν όμως να προκαλέσουν τόση αναστάτωση;Γνωρίζετε εσείς έναν υπουργό παιδείας που να μην έχει προκαλέσει αναστάτωση;;;;;;κάτι πρέπει να έχει αυτή η καρέκλα , δεν εξηγείται αλλιώς!!!
Φανταστείτε τους κ. Υπουργούς (όλους)... δεν έχουν δουλέψει στη ζωή τους, δεν έχουν φοιτήσει σε δημόσια σχολεία/Πανεπιστήμια ούτε οι ίδιοι ούτε τα παιδιά τους, απολαμβάνουν μια ζωή δημοσίων σχέσεων (κονέ) με ταξιδάκια, περιφέρονται με τον αέρα του ξεχωριστού, αυτού που ορίζει (ή έτσι θέλει να νομίζει) τους κανόνες χωρίς να χρειαστεί να πάιξει ποτέ το παιχνίδι. Πώς θα αισθάνεται ένας τέτοιος άνθρωπος να τον ψηφίζουν για να εκπροσωπήσει τα συμφέροντά τους ένα μάτσο βιοπαλαιστές που έχουν λιώσει τις σόλες των παπουτσιών τους απ' τη δουλειά και έχουν βγάλει τα μάτια τους στο διάβασμα; Λέτε να συγκινούνται; Να ευαισθητοποιούνται; Να ντρέπονται; Το μόνο που τους απασχολεί είναι να μην τους στείλουμε σπίτι τους.Είναι τόσο παράλογο το να μας εκπροσωπούν όλοι αυτοί όσο και το να περιμένουμε να σκύψουν πάνω στα προβλήματα της παιδείας.
Συμφωνω.Γιατι μια ζωη να παιρνει η μπαλα εμας τους αδιοριστους;Δικο τους ηταν το συστημα.Αυτοι το ξεκινησαν.Αντε να χαθουν!!!
Δεν θα πλήρωνα ποτέ την ορομισθία μου στην καστορία το 2006 δηλαδή δεν θα ξόδευα ποτέ 460 ευρώ το μήνα σε βενζίνες για να πάρω 330 μετά από έξι μήνες,δεν θα έφευγα από το φροντηστήριο που δούλευα ούτε θα έκοβα τα ιδιαίτερα μου,δεν θα το έκανα ουτε την δευτερη φορά για την φλώριναδεν θα το έκανα ούτε την τρίτη για το Ηράκλειο Δεν θα το έκανα ούτε την επόμενη για ΛαμίαΠοιος θα πάει ορομίσθιος με παραπάνω έξοδα από τα έσοδα αν δεν μετράει η προυπηρεσία?Οι πίνακες αναπληρωτών δεν είναι stage!!! Μπήκαμε μετά από πανεπιστήμιο μεταπτυχιακό και διαγωνισμό ΑΣΕΠ τι άλλο θέλουν?