0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δίνω ΑΣΕΠ και είμαι επιτυχων !!ΩΡΑΙΑ?Πηγαινω αναπληρωτής μακρια από την πόλη μου αφήνω οικογένεια δουλεια βγαίνω από το κύκλο τηα δουλειας στην πόλη μου.Ξαναδίνω ΑΣΕΠ και δεν περναω .......ΚΑΙ ΜΕΤΑ? ΤΙ? πως ξαναφτιάχνω το κυκλο μου που δουλευω πως θα ζησω εγω και η οικογενοια μου? ε?Σεναριο επιστημονικής φαντασίας?Αυτοι που έχουν δωσει ΑΣΕΠ αρκετες φορές ξέρουν πως αν περασεις μια φορά δεν είναι σίγουρη η επιτυχία την επόμενη!!!Αυτά για τους νεώτερους συναδέλφους που δυστυχώς ορμόμενοι απο τζογαδόρικες και κοντόφθαλμες σκεψεις λένε διάφορα και δεν σκέφτονται το αύριο το δικό τους.
Να τεθεί θέμα παραίτησης όλων των αναπληρωτών στις συνελέυσεις και συμβολικό κάψιμο των συμβάσεων πρόσληψης έξω από το υπουργείο στην πορεία.
Το κάζο που έτοιμάζεται να γίνει θα είναι χειρότερο κι από αυτό της κατάργησης της επετηρίδας!!! Στο όνομα της αξιοκρατίας ΠΑΛΙ ΕΜΕΙΣ θα την πληρώσουμε!! Πρέπει να βρούμε τρόπο να εισακουστούμε!!
Περιμένουν να περάσει ο χρόνος και να ψηφίσουν το νομοσχέδιο όταν θα κλείνουν τα σχολεία.Το μόνο που θέλει η υπουλός είναι η ομαλή ολοκλήρωση της σχολικής χρονιάς.