*

Ψηφοφορία

Ποια μέρα σας βολεύει να γίνει η συνάντηση για το σύλλογο;

Σάββατο 5 Μαϊου
Κυριακή 6 Μαϊου
Μπορώ και τις δύο μέρες

Αποστολέας Θέμα: Ημερομηνία συνάντησης αδιορίστων  (Αναγνώστηκε 10939 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Λουλου

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Λατρεύω την εκπαίδευση ΠΕ 02
    • Προφίλ
Απ: Ημερομηνία συνάντησης
« Απάντηση #42 στις: Μαΐου 01, 2007, 06:15:15 pm »
Συμφωνω και εγω να αναβληθει η συναντηση ,παρολο που με δυσκολια θα ερχομουν και μαλιστα ειχα δηλωσει Σαββατο,διοτι οι μερες ειναι δυσκολες βλεπε πανελληνιες και ΑΣΕΠ ,οτι παντως συμφωνησετε καινουργιο εγω ακολουθω.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 12:19:48 »

Αποσυνδεδεμένος CHRISOYLA

• Έμπειρο μέλος
  • "Κάτω από την άσφαλτο, υπάρχει παραλία"
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Μαΐου 02, 2007, 09:24:48 am »
Συνάδελφοι, πράγματι η κατάσταση είναι δύσκολη. Ακριβώς επειδή είμαστε αδιόριστοι και απασχολούμαστε στον ιδιωτικό τομέα οι συνθήκες είναι δύσκολες. Παρόλα αυτα θεωρώ ότι αν και η έλλειψη χρόνου είναι πραγματική, η αδυναμία να μαζευτούμε σχετίζεται με την αδυναμία συγκρότησης ενιαίας συνείδησης του κόσμου πλέον και της φιλοσοφικής και των καθηγητικών σχολών εν γένει. Αν θέλετε την άποψή μου και επειδή προσπαθούμε κάτι αντίστοιχο από το προηγούμενο καλοκαίρι και έχω δει πόσο δύσκολο είναι, διαφωνώ με την αναβολή. Είναι καλύτερο κάτι να πάρει σάρκα και οστά από λίγους στην αρχή και είτε να προσελκύσει και άλλους είτε να αποτύχει, παρά να αναβληθεί και τελικά να μη γίνει και ποτέ. Γιατί και το καλοκαίρι μπορώ να σκεφτώ διάφορους λόγους για τους οποίους δε θα μαζευόμαστε. Ίσως, ένας πρώτος καφές στον οποίο θα γίνει μια κουβέντα και μπορούν να σχεδιαστούν και βήματα για να γίνει κάτι πιο μαζικό και συλλογικό να είναι μια καλή αρχή.

eleftheria

• Επισκέπτης
« Απάντηση #44 στις: Μαΐου 02, 2007, 12:28:49 pm »
Εγώ συμφωνώ μαζί σου κι ίσως είναι λάθος μου που δεν εξέφρασα την άποψή μου τις δύο τελευταίες μέρες. Το γνωμικό που λέει "ό,τι μπορείς να κάνεις σήμερα μην το αφήνεις για αύριο" νομίζω πως πρέπει να το δούμε κάπως πιο σοβαρά. Θα μπορούσε να πει κάποιος ότι επιμένω να γίνει τώρα η συνάντηση επειδή συμπίπτει αυτό το σ/κ να βρεθώ Αθήνα. Δεν αντιλέγω, εν μέρει είναι και έτσι. Εγώ έρχομαι αεροπορικώς από νησί και δεν ξέρω αν και οικονομικά θα μπορώ να τα βολέψω για να ξανακατέβω (βλ. αδιόριστη και το καλοκαίρι χωρίς δουλειά...) αλλά δεν είναι εδώ το θέμα. Ένας λιγότερος, θα μου πείτε, και τί έγινε; Απλά θεωρώ ότι ακόμη κι αν κάποιοι βλέπουν πλέον με καλύτερο μάτι την ένωσή μας με ένα συλλογικότερο όργανο από τη δημιουργία ενός αυτοτελούς συλλόγου, ακόμη κι αυτό καλό είναι να συζητηθεί και τεθούν από όλους τα υπέρ και τα κατά. Και στην τελική, ακόμη κι αν αναβληθεί η συγκεκριμένη συνάντηση για να υπάρξει μία άλλη με μαζικότερη συμμετοχή (που κανείς δεν μας την εγγυάται), κανείς δεν εμποδίζει, νομίζω, όσους θέλουν να συναντηθούν και τώρα για να κάνουν μία πρώτη συζήτηση επί του θέματος. 

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Μαΐου 02, 2007, 02:23:40 pm »
Χαίρομαι!!! Όσο για την αυτοτελή ένωση εγώ συνεχίζω να έχω την άποψη ότι πρέπει να είναι συνολικά αδιόριστων και όχι μόνο φιλολόγων. Σε καμία περίπτωση δεν εννοώ ότι θα μπλοκάρω κάτι. Αντίθετα, θα ήθελα να βρεθούμε και να το συζητήσουμε από κοντά. Εφόσον φαίνεται ότι οι περισσότεροι μπορούν Σάββατο, ας κανονίσουμε κάτι για το απόγευμα, όσοι μπορούν και όσοι θέλουν. :)

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 12:19:48 »

eleftheria

• Επισκέπτης
« Απάντηση #46 στις: Μαΐου 03, 2007, 12:57:08 am »
Από τα 8 άτομα που αρχικά συμφωνούσαν για Σάββατο ας δηλώσουν ανοιχτά ποιοι εντέλει άλλαξαν γνώμη και ποιοι συνεχίζουν να θέλουν τη συνάντηση, για να δούμε και αν μπορεί γίνει τελικά. CHRISOULA αν μείνουμε οι δυό μας... δύσκολα τα βλέπω τα πράγματα  :(

Αποσυνδεδεμένος Λουλου

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Μαΐου 03, 2007, 08:24:12 am »
Rica καλημερα,
ειμαι μεσα Σαββατο πρωι αν βολευει και εσας στις 12 το μεσημερι.

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Μαΐου 03, 2007, 08:30:48 am »
Ok για το Σάββατο, αλλά όχι πρωί. Έχουμε φροντιστήρια, ιδιαίτερα, είναι άσχημη ώρα το 12.00 και μάλιστα όταν κάποιοι από εμάς έχουμε ΄γ λυκείου. Σάββατο από τις 5.30μ.μ. και μετά είναι καλύτερα

Αποσυνδεδεμένος BOEMISSA

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Μαΐου 03, 2007, 12:01:31 pm »
Καλό μεσημέρι σε όλους. Δυστυχώς  ο ενθουσιασμός μας για δύο μάλιστα συναντήσεις χάθηκε. Όλοι μας έχουμε μαθήματα, υποχρεώσεις ακόμη και οικονομικές δυσκολίες, αλλά πίστευα ότι θα τα παραμερίζαμε μπροστά στο κοινό καλό. Δεν ξέρω αν τα αποτελέσματα του Ασέπ μας συσπειρώσουν, είναι όμως λυπηρό να περιμένουμε πάντα τον Ασέπ να μας ενώσει ή να μας χωρίσει. Πιστεύω πως έχει χαθεί η έννοια της συλλογικότητας και του αγώνα. Εγώ προσωπικά είχα όλη την καλή διάθεση να έρθω Αθήνα και ας κάνω κάμποσα χιλιόμετρα. Ας δώσουμε μιά ακόμη ευκαιρία όπως είπε και ο συνάδελφος και ας επιχειρήσουμε να συναντηθούμε στα μέσα του Ιούνη. Ας αποδείξουμε ότι είμαστε ενωμένοι και δεν έχουμε βολευτεί.
Η μάθηση για όσους ευτυχούν είναι στολίδι και και για όσους ατυχούν καταφύγιο

eleftheria

• Επισκέπτης
« Απάντηση #50 στις: Μαΐου 03, 2007, 12:10:51 pm »
Μακάρι να γίνει έτσι όπως τα λες. Προσωπικά στεναχωρέθηκα πολύ με την αναποδιά που μου έτυχε γιατί δεν γίνεται μέχρι χτες να προσπαθώ να πείσω και τους υπόλοιπους και σήμερα το πρωί να διαπιστώνω ότι εγώ η ίδια δεν μπορώ να ρθω.
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 04, 2007, 12:55:34 am από rica »

Αποσυνδεδεμένος nikosp

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Άντρας
  • Μπα, λατρεύω άλλα πράγματα
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Μαΐου 03, 2007, 02:48:10 pm »
Πάντως μια συνάντηση καλό είναι να γίνει, τώρα ή τον Ιούνη, έστω και μόνο για να ανταλλαχθούν κάποια τηλέφωνα και η επικοινωνία να είναι πιο ευκίνητη από καθημερινά τσεκαρίσματα στην ιστοσελίδα μπας και άλλαξε οτιδήποτε ή κανονίστηκε ώρα ραντεβού.
Προτείνω επίσης σε κάθε περίπτωση να πάω κάποιος στον τόπο του ραντεβού κατά τις 6 ή σε όποια ώρα είχε καταληχτεί, γιατί θα πάνε κάποιες κοπέλες που είχα ενημερώσει και τώρα δεν έχω τρόπο να ειδοποιήσω. Κι αφού θα πάει ένας, ας πάει κι όποιος άλλος μπορεί, ίσως γίνει μια αρχή έστω και με λίγα άτομα. Είπαμε, μια πρώτη γνωριμία.

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Μαΐου 03, 2007, 03:06:52 pm »
Δεν υπάρχει λόγος απογοήτευσης. Έτσι κι αλλιώς μια από τις σημαντικότερες νίκες του ΑΣΕΠ ήταν ακριβώς αυτό. Το να μην υπάρχει συλλογική εργασιακή αποκατάσταση , άρα και συλλογική συνείδηση και διεκδίκηση δικαιωμάτων. Παρόλα αυτά δεν είμαστε από αυτούς που έχουν ατομική συνείδηση και αποδεικνύεται από όλη την προηγούμενη συζήτηση. Επιμένω πάντως πως θα ήταν χρήσιμο έστω και αν είμαστε λίγοι να βρεθούμε για ένα καφέ.

Αποσυνδεδεμένος Λουλου

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Μαΐου 03, 2007, 07:05:33 pm »
Αγαπητη Χρυσουλα,μπορει να εχεις δικιο ομως δεν ειμαι διατεθιμενη να κανω τοσο μεγαλο ταξειδι για ενα καφε οπως λες,εσυ μπορει να μενεις Αθηνα και να μην το υπολογιζεις ,αν σου ελεγα ομως να αφησεις την δουλεια σου για να ερθεις μια μερα στην Κρητη για ενα καφε ειμαι σιγουρη οτι θα το ξανασκεφτοσουν.Στην συναντηση θα ερθω μονο οταν υπαρχει ελπιδα να δημιουργησουμε καποιο συλλογο και σιγουρα συλλογος δεν γινεται με 3 ατομα, οσους καφεδες κι αν πιουμε.

Αποσυνδεδεμένος BOEMISSA

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Μαΐου 03, 2007, 08:18:18 pm »
Καλό απόγευμα! Συνάδελφοι, νομίζω πως πρέπει να κρατήσουμε ζωντανή την επιθυμία να συναντηθούμε και να δραστηριοποιηθούμε. Προτείνω να αρχίζουμε να σκεφτόμαστε νέα ημερομηνία και καλύτερη σίγουρα θα είναι αμέσως μετά τις σχολικές εξετάσεις πέρα από τις πανελλαδικές, να έχουμε τελειώσει από επαγγελματικές υποχρεώσεις, να έχουν βγει και τα αποτελέσματα (μακάρι να συναντιόμασταν για να γιορτάζαμε το διορισμό μας όλοι ανεξαιρέτως). Τι λέτε και τι προτείνετε και εσείς;
Η μάθηση για όσους ευτυχούν είναι στολίδι και και για όσους ατυχούν καταφύγιο

eleftheria

• Επισκέπτης
« Απάντηση #55 στις: Μαΐου 04, 2007, 12:52:52 am »
Γύρω στα μέσα Ιουνίου;

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709