*

Αποστολέας Θέμα: Διαστροφη της αληθειας απο τα ΜΜΕ  (Αναγνώστηκε 2255 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

evants

• Επισκέπτης
Διαστροφη της αληθειας απο τα ΜΜΕ
« στις: Νοεμβρίου 16, 2009, 04:10:17 pm »
http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&artid=4546181&ct=1
Αυτο ειναι το πρωτο που ΠΡΕΠΕΙ ολοι να κανουμε με αγωνιστικη διαθεση για να μεινω στο πνευμα-αν και δυστυχως νεκρο-των ημερων.
Διαβαστε συναδελφοι πώς η εγκριτη εφημεριδα παρουσιαζει το προβλημα που δημιουργηθηκε στον κλαδο των εκπαιδευτικων. Διαβαστε και τα σχολια απο κατω των αναγνωστων. Συγκρινετε με το πώς παρουσιαζεται το θεμα σε καθε ραδιοφωνο και εντυπο:οι αχρηστοι,οι τεμπεληδες που θελουν να κανουν το ραχατι επαγγελμα,που αρνουνται να αποδειξουν την αξια τους μεσω διαγωνισμου. Διαβαστε τον εξοργιστικο τιτλο του αρθρου.Σκεφτειτε ποσο συσκοτιζεται η αληθεια αλλα και ποσο βολεψε τις κυβερνησεις ΠΑΣΟΚ -ΝΔ η αρχικη συμπορευση ΑΣΕΠ και 40%. Ετσι ωστε να γινουν ολα ενα κουβαρι,να μην ξεχωριζει σωστο απο λαθος. Ερχονται τωρα ως σωτηρες να ξεδιαλυνουν τα προβληματα για να επικρατησει η αξιοκρατια. Αποδεικνυεται ποσο μεγαλο αδικο αλλα και ποσο υπολογισμενο βημα ηταν η καταργηση της επετηριδας. Αποδεικνυεται οτι εχουμε δικιο οσοι φωναζουμε οτι η καθαρση πρεπει να γινει ΤΩΡΑ μεσα στον πινακα αναπληρωτων ωστε να φανει καθαρα οτι η ΤΕΡΑΣΤΙΑ πλειοψηφια ειμαστε επιτυχοντες ουτως ή αλλως στον ασεπ και με προσχημα τα βλασταρια διευθυντων και βουλευτων εχουν αλλα σχεδια. Να απαιτησουμε την εκκαθαριση του πινακα ΤΩΡΑ!!!Και διαμαρτυρηθειτε σε καθε εντυπο, σε καθε προγραμμα με παρεμβασεις τηλεφωνικες και με μηνυματα ετοιμα στο κινητο σας απο τωρα ακομα για να προλαβαινετε τις εκπομπες στη ροη τους!!!!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ: Διαστροφη της αληθειας απο τα ΜΜΕ
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 19:56:55 »

Αποσυνδεδεμένος dimstella

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #1 στις: Νοεμβρίου 16, 2009, 11:34:17 pm »
για τη διαστροφή ποιάς αλήθειας μιλάς συνάδελφε;

μήπως αυτής;

http://www.youtube.com/watch?v=t0c9KrPWOa0

evants

• Επισκέπτης
« Απάντηση #2 στις: Νοεμβρίου 17, 2009, 09:26:04 am »
για τη διαστροφή ποιάς αλήθειας μιλάς συνάδελφε;

μήπως αυτής;

http://www.youtube.com/watch?v=t0c9KrPWOa0

Ελεος!! Πρεπει να απολογουμαστε και μεταξυ μας;Εκτος κι αν δεν εισαι καθηγητρια αλλα η Διαμαντοπουλου με ψευδωνυμο!Ειναι αυτο αντιμετωπιση ενος προβληματος; Το να συντασσεσαι δηλαδη με τις αποψεις του αντιπαλου σου; 1.δεν ξερουμε αν ειναι αληθινο το κλιπακι. Ο καθηγητης δε φαινεται καν.2.Την περιπτωση να εχει καποιος ανυπεβλητα προβληματα και παρολα αυτα να ειναι μαχιμος κι απλα να λυγιζει προσκαιρα;Ποσα 16χρονα μπορουν να καταλαβουν τι συμβαινει στην ενηλικη ζωη;Εδω οι ιδιοι οι ενηλικοι πλανωνται τοσο ευκολα στην πειθω της εικονας. Δεν εχω αλλα σχολια. Σημερα γιορταζει η Ελλαδα το Πολυτεχνειο Ημουν μικρος οταν εγινε αλλα θυμαμαι την εξαψη στα ματια των μεγαλυτερων στην οικογενεια κι αποκτησε κει για μενα καποια σημασια. Μαλλον ειναι αστειο πια. Μαλλον οι εργαζομενοι φταινε τελικα...

Αποσυνδεδεμένος spapioan

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ 03
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Νοεμβρίου 17, 2009, 09:42:35 am »
μολις αναρτηθηκε το κειμενο που υπογραψαμε:
http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&artid=4546181&ct=1

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 19:56:55 »

Αποσυνδεδεμένος spapioan

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ 03
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Νοεμβρίου 17, 2009, 09:44:16 am »
οσοι συναδελφοι συμφωνειτε, παρακαλω να το προσυπογραψετε.
http://www.pde.gr/forum/index.php?topic=16419.0

evants

• Επισκέπτης
« Απάντηση #5 στις: Νοεμβρίου 17, 2009, 10:37:40 am »
Συναδελφοι,
συμμετεχω στο φορουμ αυτο αρκερο καιρο πια για να ειμαι σε θεση να βγαλω καποια συμπερασματα. Αν εχετε χρονο διαβαστε ο,τι εχω να σας πω.
Ενας διαδικτυακος χωρος ανταλλαγης αποψεων ειναι για μενα αποδειξη της δημοκρατικης φυσης του ανθρωπου  και μεσο που μπορουμε να χρησιμοποιουμε οσοι θελουμε να συμμετεχουμε στα κοινα και ως απλος λαος ειμαστε αποκλεισμενοι απο τα κεντρα ληψης αποφασεων.
Ξεκινησα λοιπον με σκοπο να ανταλασσω αποψεις πανω σε θεματα που  μας αφορουν ως εκπαιδευτικους,ως ακαδημαικους πολιτες,πιθανον γονεις,χτεσινους φοιτητες και παει λεγοντας. Στην πορεια ομως διαπιστωσα οτι αυτο που συμβαινει δεν ειναι παρα το καθρεφτισμα του homo Hellenicus 21ου αιωνα: η παρτη μου μονο και τι θα γινει το τομαρακι μου. Το μονο που αξιζει να μαθαινουμε καταντησε να ειναι δυο ωρες ή μερες νωριτερα τον αριθμο των κλησεων!!Σιγα τα λαχανα!!Λες και δε θα γινει ο.τι ειναι να γινει,λες και επηρεαζουμε την εξελιξη των πραγματων. Εδω ο κοσμος καιγεται και κανεις δε δινει δεκαρα. Τι περιμενετε ακριβως για να αντιδρασετε σε ο,τι ετοιμαζεται; Σε τελικη αναλυση για μενα δεν εχει και πολλη σημασια. Τα μορια μου κατι θα σωσουν για το μελλον μου. Μπορειτε ολοι να ειστε τοσο αισιοδοξοι; Τα αδελφια σας,τα παιδια σας που θα ερθουν στη θεση σας;Αυτη ειναι η σταση που ενδεικνυται;Απαθεια;Ξυπνηστε επιτελους!!!!!Γραψτε το ονοματακι σας,φωναξτε στους ξεφτιλισμενους που σας ταπεινωνουν,διαμαρτυρηθειτε.
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 17, 2009, 10:42:42 am από evants »

Αποσυνδεδεμένος spapioan

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ 03
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Νοεμβρίου 17, 2009, 10:50:40 am »
evants, συγχαρητηρια. μακαρι να εισακουστουμε. προσωπικα δεν με ενδιαφερει να εκτεθω. το εχω κανει ηδη:
http://www.pde.gr/forum/index.php?topic=16478.0

Αποσυνδεδεμένος spapioan

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ 03
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Νοεμβρίου 17, 2009, 11:04:23 am »
ποτε δεν ηθελα να περιαυτολογησω, αλλα θα ηθελα να με συγχωρεσετε γιατι τωρα θα το κανω. μολις δεχθηκα τηλεφωνο απο τη δ αθηνας για προσθετη διδακτικη στηριξη, 10 ωρες σε ενα σχολειο στη γλυφαδα. η απαντηση μου; ευχαριστω, αλλα να τις δωσετε σε καποιον συναδελφο που τις εχει περισσοτερη αναγκη, εφοσον εγω φετος ειμαι αναπληρωτης. ο κυριος στο τηλεφωνο δεν πιστευε στα αυτια του.... και ας μου ειπε οτι δεν τιθεται θεμα ασυμβιβαστου μεταξυ πδς και αναπληρωσης, δεν τις δεχθηκα ομως. σκεφτηκα τους υπολοιπους και δεν τις δεχθηκα. ας ειναι και αυτο μια απαντηση στους μηδενιστες-δογματικους υποστηρικτες του 100% ασεπ. οπως βλεπετε φιλοι συναδελφοι, υπαρχουν ακομα ιδεαλιστες εκπαιδευτικοι.μαλλον ειμαι ενας απο αυτους.

Αποσυνδεδεμένος semeli ΠΕ02

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Νοεμβρίου 17, 2009, 02:30:52 pm »
Μπράβο σου συνάδελφε. Συγχαρητήρια. Μάλλον είσαι από τους λίγους...

Αποσυνδεδεμένος spapioan

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ 03
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Νοεμβρίου 17, 2009, 02:32:34 pm »
το θεμα ειναι να γινουμε περισσοτεροι... σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια.

Αποσυνδεδεμένος marianthid

• Πλήρες μέλος
  • η ρίζα μου είν' ο λόγος...
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Νοεμβρίου 17, 2009, 08:33:18 pm »
παιδιά, μια καλοπροαίρετη παρατήρηση: είναι διαστρέβλωση της αλήθειας και όχι διαστροφή  :)
Όχι,δεν είμαι λυπημένη.
Σε σωστή ώρα νυχτώνει.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182529
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 684