0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και εγώ νεοδιοριστή είμαι και με ενδιαφέρει το θέμα της τριετίας. Έστειλα e-mail σε 2 εκπομπές, αλλά δεν έδωσαν σημασία. Αυτοί που ενδιαφέρεστε για το θέμα της τριετίας τι προτείνετε;
Παράθεση από: bubblegum στις Σεπτεμβρίου 03, 2010, 06:37:17 amΚαι εγώ νεοδιοριστή είμαι και με ενδιαφέρει το θέμα της τριετίας. Έστειλα e-mail σε 2 εκπομπές, αλλά δεν έδωσαν σημασία. Αυτοί που ενδιαφέρεστε για το θέμα της τριετίας τι προτείνετε;...εκτος απ το να στειλεις μεηλ και στις υπολοιπες εκπομπες, θα προτεινα να χαρεις τη νεα φαση της ζωης σου...πολυ ευστοχη αλλωστε η φραση λιγο πιο πανω : "Κυρίως βέβαια θα είναι ικανοποιημένοι οι μαθητές που δε θα βλέπουν τη μουράκλα κατεβασμένη μέχρι το πάτωμαεπειδή δουλεύει κανείς μακριά από το "χωριό" του. "
Παράθεση από: kozzi1 στις Σεπτεμβρίου 03, 2010, 09:29:24 amΠαράθεση από: bubblegum στις Σεπτεμβρίου 03, 2010, 06:37:17 amΚαι εγώ νεοδιοριστή είμαι και με ενδιαφέρει το θέμα της τριετίας. Έστειλα e-mail σε 2 εκπομπές, αλλά δεν έδωσαν σημασία. Αυτοί που ενδιαφέρεστε για το θέμα της τριετίας τι προτείνετε;...εκτος απ το να στειλεις μεηλ και στις υπολοιπες εκπομπες, θα προτεινα να χαρεις τη νεα φαση της ζωης σου...πολυ ευστοχη αλλωστε η φραση λιγο πιο πανω : "Κυρίως βέβαια θα είναι ικανοποιημένοι οι μαθητές που δε θα βλέπουν τη μουράκλα κατεβασμένη μέχρι το πάτωμαεπειδή δουλεύει κανείς μακριά από το "χωριό" του. "τι να χαρώ εξηγείσαι μου μου σε παρακαλώ??? Και φέτος το είδαμε και αυτό πάλι και "φτιαχτήκαμε". Χαρείτε το, διοριστήκατε την πιο δύσκολη εποχή στην εκπαίδευση τον πιο ζωντανό χώρο εργασίας της κοινωνίας.
Παράθεση από: bubblegum στις Σεπτεμβρίου 03, 2010, 06:37:17 amΚαι εγώ νεοδιοριστή είμαι και με ενδιαφέρει το θέμα της τριετίας. Έστειλα e-mail σε 2 εκπομπές, αλλά δεν έδωσαν σημασία. Αυτοί που ενδιαφέρεστε για το θέμα της τριετίας τι προτείνετε;...εκτος απ το να στειλεις μεηλ και στις υπολοιπες εκπομπες, θα προτεινα να χαρεις τη νεα φαση της ζωης σου...πολυ ευστοχη αλλωστε η φραση λιγο πιο πανω : "Κυρίως βέβαια θα είναι ικανοποιημένοι οι μαθητές που δε θα βλέπουν τη μουράκλα κατεβασμένη μέχρι το πάτωμαεπειδή δουλεύει κανείς μακριά από το "χωριό" του. "τι να χαρώ εξηγείσαι μου μου σε παρακαλώ???
τι να χαρώ εξηγείσαι μου μου σε παρακαλώ???