0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
και λοιπον? τι πρεπει να γινει? υπαρχει και το εμβολιο ξερετε. αν οι δασκαλοι δεν θελουν να το κανουν και ζητουν κλεισιμο σχολειων για να "προφυλαχτουν"τοτε τι να πω?το ιδιο ισχυει και για γονεις και για παιδια. θα μπορουσαμε ξερετε να καθισουμε ολοι μας 4.000.000 εργαζομενοι στα απιτια μας μεχρι να περασει η "βουβονικη πανωλη", και κανεις μας να μην εμβολιαστει.να προσεχουμε λοιπον τι λεμε.
Παράθεση από: MARKOS στις Δεκεμβρίου 02, 2009, 09:09:59 amκαι λοιπον? τι πρεπει να γινει? υπαρχει και το εμβολιο ξερετε. αν οι δασκαλοι δεν θελουν να το κανουν και ζητουν κλεισιμο σχολειων για να "προφυλαχτουν"τοτε τι να πω?το ιδιο ισχυει και για γονεις και για παιδια. θα μπορουσαμε ξερετε να καθισουμε ολοι μας 4.000.000 εργαζομενοι στα απιτια μας μεχρι να περασει η "βουβονικη πανωλη", και κανεις μας να μην εμβολιαστει.να προσεχουμε λοιπον τι λεμε. Οι μισοί γιατροί σε πληροφορώ είναι ΚΑΤΑ του εμβολίου.
Μια απορία έχω(ανάμεσα σε άλλες)...γιατί δεν γίνονται σωστές απολυμάνσεις στα σχολεία;
χωρις να θελω να το παιξω γιατρος, ο παθολογος μου λεει οτι οι συνεπειες θα φανουν μεσα στην επομενη δεκαετια
Παράθεση από: MARKOS στις Δεκεμβρίου 02, 2009, 09:09:59 amνα προσεχουμε λοιπον τι λεμε. Δεν κατάλαβα σε ποιους αναφέρεσαι.
να προσεχουμε λοιπον τι λεμε.
προς markosκατ_ _ ρα και λιγο εξω ΔΟΥΛΕΥΤΑΡΑ ΜΟΥ ΕΣΥ