*

Αποστολέας Θέμα: αναπληρωτές  (Αναγνώστηκε 33108 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος arian

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
αναπληρωτές
« στις: Μαΐου 08, 2007, 12:03:49 pm »
έχω να σας πω αγαπητοί συνάδελφοι για μία περίπτωση. διορίστηκε με μόρια του γραπτού διαγωνισμού αναπληρώτρια . Την επόμενη χρονιά διορίστηκε μόνιμη στη πρωτοβάθμια . Έλεγε ότι θα πάρει μετάθεση στην αθήνα. Σήμερα είδα ότι τελικά την πήρε.Το ερώτημα μου είναι: είναι δυνατόν να διοριστεί αναπληρώτρια στην αθήνα μόνο με τα μόρια του ΑΣΕΠ? Kαι μετά μόνο με ένα χρόνο αναπλήρωσης μόνιμη? και μετά μετάθεση στο σπίτι της στην αθήνα? .
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 09, 2007, 09:42:49 am από arian »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος giotamike

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Εγω ξέρω συνάδελφο που διορίστηκε μόνιμος έχοντας καποιες ώρες μονο προυπηρεσία σε εκπαίδευση. Ήταν βεβαια για αρκετά χρόνια εργαζόμενος και του αναγνωρίστηκε η προυπηρεσία. Είχε τελειώσει και ΣΕΛΕΤΕ. 

Τώρα σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα, μπορείς να το ψάξεις για να δεις τα μόρια που είχε και φυσικά να το καταγγείλεις. Είναι σίγουρο ότι δεν ανήκει στις ειδικές κατηγορίες;
Η διαφορά της ιδιοφυίας από τη βλακεία είναι ότι η ιδιοφυία έχει όρια.

Αποσυνδεδεμένος Gi@

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Νηπιαγωγός!!!
    • Προφίλ
Παράθεση
μπορείς να το ψάξεις για να δεις τα μόρια που είχε και φυσικά να το καταγγείλεις. Είναι σίγουρο ότι δεν ανήκει στις ειδικές κατηγορίες;

Συμφωνώ... Και αν δεν μπορείς να το ψάξεις εσύ... Στείλε μου εμένα ένα προσωπικό μήνυμα να το ψάξω εγώ...
Γίνονται τέτοια πράγματα .... Τι να πω;;; ΜΗΔΕΝ αξιοκρατεία σε αυτό το κράτος?
ΠΕ 60

Αποσυνδεδεμένος sophie

• Ιστορικό μέλος
  • 2009...ζώντας με την...Commedia Dell' Arte!!!
    • Προφίλ
έχω να σας πω αγαπητοί συνάδελφοι για μία περίπτωση. Νηπιαγωγός διορίστηκε με μόρια του γραπτού διαγωνισμού αναπληρώτρια στην αθήνα. Την επόμενη χρονιά διορίστηκε μόνιμη στη πρωτοβάθμια δωδεκανήσου, στην κάλυμνο. Έλεγε ότι θα πάρει μετάθεση στην αθήνα. Σήμερα είδα ότι τελικά την πήρε.Το ερώτημα μου είναι: είναι δυνατόν να διοριστεί αναπληρώτρια στην αθήνα μόνο με τα μόρια του ΑΣΕΠ? Kαι μετά μόνο με ένα χρόνο αναπλήρωσης μόνιμη? και μετά μετάθεση στο σπίτι της στην αθήνα? Το όνομα της μπορώ να το δώσω σε όποιον ενδιαφερθεί να ψάξει.

Arian, δεν ξέρω τι μόρια έχει η κοπέλα, αλλά μην σου φαίνεται και τόσο απίθανο.
Οι προπέρσινες βάσεις ήταν περίπου 12.48 (Α' Ανατολικής Αττικής) και 3,49 (
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 08, 2007, 03:37:50 pm από sophie »
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος arian

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
δεν ανήκει σε καμία ειδική κατηγορία.καλά πες ότι απο τα μόρια του ασεπ διορίστηκε αναπληρώτρια . Πως είναι δυνατόν την επόμενη χρονιά να διοριστεί σαν μόνιμη???? δεν είχε καμία άλλη προυπηρεσία. και πως είναι δυνατόν να ξέρει τη μετάθεση της
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 09, 2007, 09:38:08 am από arian »

Αποσυνδεδεμένος selas

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ60
    • Προφίλ
Ό,τι και να γίνει, χαμογέλα...:)

Αποσυνδεδεμένος arian

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Εγώ δεν κατάλαβα και πως έγινε μόνιμη. με μόρια το ασεπ και ένα χρόνο αναπληρώτριας είναι νόμιμο να γίνει μόνιμη την επόμενη χρονιά? Εγώ γνωρίζω ότι με δύο τρόπους παίζει η μονιμότητα. Με 30μηνο και με ασεπ. υπάρχει και άλλος τρόπος???????????

Αποσυνδεδεμένος mizsolitude

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Συμπληρωματικοί διορισμοί επειδή κάποιοι από τους διοριστέους του ΑΣΕΠ δεν αποδέχτηκαν το διορισμό.
after a certain age every artist works with injury

Αποσυνδεδεμένος selas

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ60
    • Προφίλ
Η συγκεκριμένη πάντως ήταν 1047 στον ΑΣΕΠ και προφανώς διορίστηκε τη δεύτερη χρονιά με τους επιπλέον που πήρε το Υπουργείο. Σαν διορισμός είναι όλα ΟΚ. Μη τη φάμε την κοπέλα με τη μία.. Τώρα για τη μετάθεση... Εξαρτάται που είναι οι βάσεις της Ανατ. Αττικής φέτος. Είναι πολύ πιθανό να είναι μιά χαρά νόμιμη. Δεν ξέρω γιατί έλεγε αυτά που έλεγε, επαναλαμβάνω, το θεωρώ βλακεία να έχεις βύσμα και να το φωνάζεις σε όλο τον κόσμο, αλλά όπως και να έχει, φαίνεται να την πήρε κανονικά τη μετάθεση..

Και λέω να το κλείσουμε εδώ το θέμα γιατί είναι λίγο υπερβολικό να ασχολόύμαστε με τον καθένα που λέει ό,τι του κατέβει.
Ό,τι και να γίνει, χαμογέλα...:)

Αποσυνδεδεμένος arian

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
κοίτα εγώ δεν έχω καμία πρόθεση να φάω κανένα. Αν έχουν γίνει συμπληρωματικοί διορισμοί οκ!! κανένα πρόβλημα

Αποσυνδεδεμένος mat

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Όταν λες ότι :
Ήταν βεβαια για αρκετά χρόνια εργαζόμενος και του αναγνωρίστηκε η προυπηρεσία. Είχε τελειώσει και ΣΕΛΕΤΕ. 
Τι εννοείς? Που είχε προυπηρεσία στον ιδιωτικό τομέα? Γιατι πρώτη φορά ακούω ότι ισχύει κάτι τέτοιο. Σε παρακαλώ μπορείς να μας δώσεις πιο αναλυτικές πληροφορίες? ???

"Υπάρχουν τριών ειδών άνθρωποι. Εκείνοι που βλέπουν, εκείνοι που βλέπουν όταν τους δείχνουν κι εκείνοι που δεν βλέπουν." Λεονάρντο Ντα

Αποσυνδεδεμένος mat

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Με συγχωρείς arian αυτό που κάνεις δημοσιεύοντας το όνομα της κοπέλας που απλώς υποψιάζεσαι χωρίς να έχεις στοιχεία είναι μεγάλο λάθος.
Χωρίς στοιχεία τη διασύρεις καλυπτόμενη μάλιστα εσύ από την ανωνυμία σου, από τη στιγμή που για σένα εμφανίζεται μόνο το ψευδώνυμο σου.
Νομίζω ότι αυτό που έκανες είναι άκρως "αντιεπαγγελματικό και αντισυναδελφικό", για να μη πω τίποτα άλλο.
Και έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τη δήλωσή σου ότι:

Παράθεση
κοίτα εγώ δεν έχω καμία πρόθεση να φάω κανένα. Αν έχουν γίνει συμπληρωματικοί διορισμοί οκ!! κανένα πρόβλημα

Κανείς μας δεν έχει το δικαίωμα να βγαίνει στον «αέρα» και να μιλά χωρίς στοιχεία. Λυπάμαι. :-\
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 09, 2007, 12:09:21 am από mat »
"Υπάρχουν τριών ειδών άνθρωποι. Εκείνοι που βλέπουν, εκείνοι που βλέπουν όταν τους δείχνουν κι εκείνοι που δεν βλέπουν." Λεονάρντο Ντα

Αποσυνδεδεμένος ovidius

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
    • Ασεπάδικο2
Ακόμα κι αν είμαστε σίγουροι για κάποια παρανομία, θα πρέπει να ακολουθούμε τη νόμιμη δικαστική οδό και όχι την κοινοποίηση στοιχείων που υπό προϋποθέσεις (αν δηλαδή η κοπέλα μπει στο φόρουμ και θελήσει να κινηθεί δικαστικά εναντίον σου) μπορούν να φέρουν τον κατήγορο στη θέση του κατηγορούμενου.
Προτείνω να σβηστούν τα στοιχεία από τον διαχειριστή, προκειμένου να προφυλαχθεί το μέλος που αφελώς τα δημοσιοποίησε.
CARPE DIEM

Αποσυνδεδεμένος mat

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
συμφωνώ απόλυτα με τον ovidius.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182554
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 617
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)