*

Αποστολέας Θέμα: αναπληρωτές  (Αναγνώστηκε 33227 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος amstrad

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ20
    • Προφίλ
Απ: αναπληρωτές
« Απάντηση #28 στις: Ιουλίου 03, 2007, 12:59:49 pm »
Έχω μια απορία σχετικά με την μοριοδότηση των αναπληρωτών (όχι ωρομισθίων) κατηγορίας ΠΕ70. Αν υποθέσουμε ότι προσλαμβάνεται κάποιος με την έναρξη της σχολικής χρονιάς και απολύεται με τη λήξη (25/6). Μπορεί κάποιος να μου πεί πόσα μόρια θα μαζέψει αν η περιοχή δίνει 1 μόριο το μήνα; Οι μισοί μήνες (π.χ. Ιούνιος ή Σεπτέμβριος) κάνουν κάποια διαφορά στην μοριοδότηση;

Πρώτον, η σχολική χρονιά λήγει στις 21/6 για να μην μετράς παραπάνω.
Δεύτερον, προφανώς ρωτάς για τα μόρια προϋπηρεσίας, που είναι για όλους 1 μόριο το μήνα άσχετα από περιοχή. μην τα μπερδεύεις με τα όρια του κάθε σχολείου. Άλλο πράγμα αυτό.
Τρίτον, προφανώς η διαφορά στα μόρια παίζεται και στις μέρες. άρα αν προσλαμβάνεσαι 1/9 και απολύεσαι 21/6 είσαι καλύτερα από άλλους που προσλαμβάνεται π.χ. 15/9.   Καλό διορισμό!

Για τους δασκάλους που προσελήφθησαν αναπληρωτές 1 Σεπτέμβρη και απολύθηκαν 21/6 τα μόρια προυπηρεσίας είναι 9 μήνες και 22 μέρες
The poet and the pendulum...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Υπολογισμός μορίων
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 17:42:00 »

Αποσυνδεδεμένος killbill

• Ιστορικό μέλος
  • Αν θες να μάθεις κάτι τότε δίδαξέ το
    • Προφίλ
Υπολογισμός μορίων
« Απάντηση #29 στις: Ιουλίου 09, 2007, 11:12:00 pm »
Θέλω να ρωτήσω το εξής: το 1 μόριο που παίρνουμε για κάθε μονάδα πάνω από τη βάση στον τελευταίο διαγωνισμό του ΑΣΕΠ, αναφέρεται στην τελική βαθμολογία δηλαδή με τις προσαυξήσεις(βαθμός πτυχίου, προυπηρεσία κλπ) ή αφορά μόνο την γραπτή εξέταση. Πχ αν έχω μέσο όρο στην Α και

Αποσυνδεδεμένος pariel

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Για να πετύχεις, μην παίρνεις τίποτε προσωπικά
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Ιουλίου 09, 2007, 11:19:40 pm »
Για αναπληρωτής δε μετρά καμία προσαύξηση, μόνο ο βαθμός που έγραψες. Η βάση είναι το 55 συνολικά, δεν έχει σχέση η θεματική ενότητα. Αν έβγαλες π.χ. 63 σύνολο, χωρίς τις προσαυξήσεις θα έχεις από το φετινό ΑΣΕΠ 8 μόρια. Αυτά τα διατηρείς για 2 χρόνια. Μετά για άλλα 2 τα έχεις στο μισό. Στη β΄θεματική ενότητα ο βαθμός δεν είναι 50%- 50%. Η ειδική διδακτική υπολογίζεται στο 60% του συνολικού βαθμού και τα παιδαγωγικά 40%. Δηλαδή να σου δώσω ένα παράδειγμα. Γράφεις: 75 διδακτική και 85 παιδαγωγικά. Δεν τα προσθέτεις και τα διαιρείς δια δύο. Κάνεις το εξής:
Διδακτική: 75* 60/ 100= 45
Παιδαγωγικά: 85*40/100= 34
Άρα: 45+34=79

Αποσυνδεδεμένος Pixie

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
Απ: Υπολογισμός μορίων
« Απάντηση #31 στις: Ιουλίου 09, 2007, 11:24:43 pm »
Θέλω να ρωτήσω το εξής: το 1 μόριο που παίρνουμε για κάθε μονάδα πάνω από τη βάση στον τελευταίο διαγωνισμό του ΑΣΕΠ, αναφέρεται στην τελική βαθμολογία δηλαδή με τις προσαυξήσεις(βαθμός πτυχίου, προυπηρεσία κλπ) ή αφορά μόνο την γραπτή εξέταση. Πχ αν έχω μέσο όρο στην Α και

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 17:42:00 »

Αποσυνδεδεμένος tinky

• Νέο μέλος
  • *
  • ΠΕ 60 Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Ιουλίου 16, 2007, 01:56:26 pm »
Μήπως γνωρίζετε αν έχω ελπίδα για αναπληρώτρια απλά με 12 μόρια από τον φετινό διαγωνισμό;
Ευχαριστώ!

Αποσυνδεδεμένος sophie

• Ιστορικό μέλος
  • 2009...ζώντας με την...Commedia Dell' Arte!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Ιουλίου 16, 2007, 02:16:55 pm »
Tinky, αν και εξαρτάται από το πόσους αναπληρωτές θα πάρουν γενικά, για αυτή την σεζόν το θεωρώ δύσκολο. Την επόμενη χρονιά όμως είναι πολύ πιθανό. Φέτος τα τελευταία άτομα που πήραν είχαν, αν θυμάμαι καλά, γύρω στα 10,5 μόρια.
ΠΕ60

MaYaMaYa

• Επισκέπτης
« Απάντηση #34 στις: Ιουλίου 16, 2007, 02:31:21 pm »
http://webmastergr.com/cgi-bin/forum/forum.pl?pagename=nipiagogos&action=read&id=1414 βρήκα αυτό στο φόρουμ των νηπιαγωγών, ίσως κατά προσέγγιση μερικοί από εσάς δείτε αν έχετε πιθανότητες ή όχι να σας καλέσουν για αναπλήρωση. μην αποκλείσουμε βέβαια το ενδεχόμενο λάθους, έτσι?

Αποσυνδεδεμένος sophie

• Ιστορικό μέλος
  • 2009...ζώντας με την...Commedia Dell' Arte!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Ιουλίου 16, 2007, 02:56:05 pm »
Στον συγκεκριμένο πίνακα υπάρχουν σίγουρα λαθάκια. Επιπλέον η συνάδελφος εκεί δεν έχει φτιάξει, βέβαια, όλο τον πίνακα παρά μόνο τα πρώτα 1500 άτομα. Δηλαδή έχει βγάλει, κατά προσέγγιση, αυτούς που έχουν πιθανότητα να τους καλέσουν φέτος. Αν προσέξεις είναι άτομα μέχρι 23 μόρια. Η tinky για παράδειγμα δε θα μπορούσε να βρει το όνομά της μέσα σε αυτούς. Παρόλ' αυτά πιστεύω ότι τη δεύτερη χρονιά έχει πολλές πιθανότητες να την καλέσουν, αν όχι από την αρχή ίσως λίγο αργότερα! ;)
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος tinky

• Νέο μέλος
  • *
  • ΠΕ 60 Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Ιουλίου 16, 2007, 02:57:38 pm »
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ!

Αποσυνδεδεμένος lastmoican

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Ιουλίου 19, 2007, 11:51:23 am »
Καλησπέρα και από εμένα.Έχω 16 μόρια μόνο από φετινό ασεπ και έχω πολύ άγχος για τον πίνακα αναπληρωτών.Από ότι είδα στον πρόχειρο πίνακα δεν είμαι μέχρι το 1500.Πόσους αναπληρωτές πήραν τα τελευταία 2 χρόνια?1000 κάτι κάθε χρονιά ή σύνολο 1000 κάτι?

Αποσυνδεδεμένος Lara

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Ιουλίου 19, 2007, 04:21:42 pm »
κι εγώ που έχω 17,5 είμαι σε ανασφάλεια για Κρήτη!!!

Αποσυνδεδεμένος lastmoican

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Ιουλίου 19, 2007, 04:25:29 pm »
Τελικά τα μόρια μου είναι 19,5 αλλά στον πρόχειρο πίνακα αναπληρωτών ο 1500ος είναι με 23.Τι να πω ,έτσι όπως ανέβηκαν φέτος οι βάσεις!!!!!!!!Ας βγούνε οι πίνακες οι οριστικοί να τελειώνουμε!

Αποσυνδεδεμένος Panos25m

• Πλήρες μέλος
  • O- E- O
    • Προφίλ
« Απάντηση #40 στις: Ιουλίου 20, 2007, 12:18:31 pm »
μια και μιλησατε εδω για μορια κτλ. να ρωτησω κατι: αν η πραγματικη προυπηρεσια σε μηνες και μερες βγαινει 10 μηνεσ και 22 μερες
τοτε ποσο ειναι?  11 μηνες και τρεις ημερες? (με βαση 1 μηνας=20 μερες) η ειναι 11 μηνες και 13 ημερες ? (με τη λογικη πως ειναι 5νθημερο*4= 20 μερες) ?? αραγε τι???
do it!

Αποσυνδεδεμένος varethika

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Αυγούστου 14, 2007, 04:41:55 am »
kalimera sas,tha ithela na rotiso merikes plirofories vre pedia.isos merikoi gelasoun ala pragmatika ime adais apo afta mias kai tora arxisa na psaxno gia ta ekpedeytika themata.giafto zito apo tora tin katanoisi sas.ime fisikotherapeutis kai thelo na ansxolitho stin ekpedeusi.ekana lipon ta xartia  mou stin aspete kai perimeno!eos tora pisteva pos o monos tropos na mpo stin ekpedeusi itan na vgalo tin aspete kai meta na perimeno kapion diagonismo pou na pernoun fisikotherapeutes kai na doso exetaseis.psaxnodas brika lipon autous tou pinakes anapliroton!kai thelo na mou pi kapios ti akribos ine aftoi oi pinakes?pos litourgoun?ti ine oi pinakes 30minou?kai telos pos ginete na exou moria kai na exoun doulepsi stin ekpedeusi fisikotherapetes pou den exoun pedagogiki eparkia?(simfona me tous pinakes pada)sas parakalo as mou pi kapios pos doulevi to sistima!!!! sas eyxaristo!

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182666
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 671
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)