0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: AnnaB στις Νοεμβρίου 29, 2009, 06:38:06 pmΠαράθεση από: astralin στις Νοεμβρίου 27, 2009, 03:09:54 pmΔεν νομίζω, γιατί να αφαιρέθηκαν οι τρίτεκνοι? δεν αφαιρείται ποτέ κανείς από τον πίνακα κατά τη διάρκεια της χρονιάς, μόνο στην αρχή αυτοί που διορίζονταιΣωστά!Όντως.....αλλά τότε γιατί ανανεώνονται οι πίνακες???[/quoαυτοί του 30 μηνου κ 24 μηνου είναι στον ε. πίνακα??
Παράθεση από: astralin στις Νοεμβρίου 27, 2009, 03:09:54 pmΔεν νομίζω, γιατί να αφαιρέθηκαν οι τρίτεκνοι? δεν αφαιρείται ποτέ κανείς από τον πίνακα κατά τη διάρκεια της χρονιάς, μόνο στην αρχή αυτοί που διορίζονταιΣωστά!
Δεν νομίζω, γιατί να αφαιρέθηκαν οι τρίτεκνοι? δεν αφαιρείται ποτέ κανείς από τον πίνακα κατά τη διάρκεια της χρονιάς, μόνο στην αρχή αυτοί που διορίζονται
Το επόμενο χρονικό διάστημα το σύνολο της εκπαιδευτικής κοινότητας θα είναι στους δρόμους. Όλοι μαζί δυναμικά θα διεκδικήσουμε αυτά που μας ανήκουν. Γιατί είμαστε οι μόνοι που νοιαζόμαστε πραγματικά για το δημόσιο σχολείο -Μόνιμους Μαζικούς Διορισμούς στο δημόσιο σχολείο -Όχι στην απαξίωση της προϋπηρεσίας ,όχι στην κατάργηση του πίνακα προϋπηρεσίας -Κατάργηση της ωρομισθίας και όλων των μορφών ελαστικής εργασίας -Κατάργηση του διαγωνισμού ΑΣΕΠ"ΜΠΡΑ