0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
αν δειτε τι εχει να γινει με τις συνταξιοδοτησεις.....χαμοςαλλα ποσοι φυσικοι ειναι αποσπασμενοι;ποσες πιστωσεις θα εχει για διορισμους;πολλα κενα θα καλυφθουν με τη γνωστη φτηνη λυση...πιθανον πολλοι απο τους 75 φυσικους του 24μηνο+ασεπ(περιπου) θα προσληφθουν, ολοι ομως δυσκολο...(εκτιμηση που δεν με βολευει αλλα ετσι εχει η κατασταση)
Νομίζω ότι είναι νωρίς για να πάρει την οποιαδήποτε απόφαση το υπεπθ εκτός αν γνωρίζουν ήδη ότι επίκεινται εξελίξεις ευρύτερης σημασίας, πχ μια απόφαση της τρόικας για σχεδόν μηδενικές προσλήψεις σε όλο το δημόσιο τομέα (οπότε τι είναι ο κάβουρας, τι το ζουμί του).Το βασικό λοιπόν είναι ο αριθμός των διορισμών που θα εγκρίνει η τρόικα. Τον γνωρίζουν;
Από τρίτο όροφο ΥΠΕΠΘ : κανένας διορισμός 24+ΑΣΕΠ φυσικών.
Παράθεση από: physeye στις Μαΐου 23, 2010, 11:34:27 amΑπό τρίτο όροφο ΥΠΕΠΘ : κανένας διορισμός 24+ΑΣΕΠ φυσικών.Μπορείσ να γίνεισ πιο συγκεκριμένοσ?ποιόσ σου το είπε αυτό στον 3ο όροφο?Εγώ ξέρω ότι η Χριστοφιλοπούλου κάλεσε με δική τησ πρωτοβουλία τουσ 24μηνιτεσ και τουσ είπε ότι θα τουσ πάρει , αλλά όχι όλουσ.Έχεισ κάποια στοιχεία ή πρόκειται για δική σου εκτίμηση?
Και συμπληρώνω γιατί μόλις είδα τις απαντήσεις σας.Δεν είναι το ζήτημα απο που θα γίνουν διορισμοί...Δεν θα γίνουν παραπάνω διορισμοί!Μόνο το συγκεκριμένο 60 -40 που ανακοινώθηκε.Έχουν τεθεί τα όρια διορισμών και για τα δύο έτη ανεξαρτήτως κενών.
δεν θα πάρουν 24μηνο.
1)αν δεν πάρουν 24μηνο...τότε γιατί στην εγκύκλιο το αναφέρουν;τους ξεφυγε;2) γα τους διορισμούς, πρέπει να κάνουμε τώρα αίτηση ή εφόσον θα βγει νέα προκήρυξη;
Παράθεση από: ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ στις Ιουνίου 24, 2010, 05:47:00 pm1)αν δεν πάρουν 24μηνο...τότε γιατί στην εγκύκλιο το αναφέρουν;τους ξεφυγε;2) γα τους διορισμούς, πρέπει να κάνουμε τώρα αίτηση ή εφόσον θα βγει νέα προκήρυξη;1. Μπορεί να υπάρχει πρόθεση να προσλάβει μερικούς έστω σε κάποιες ειδικότητες.2. Κάνεις την αίτηση για να είσαι στους πίνακες και αργότερα θα βγεί εγκύκλιος διορισμών πουν θα καλούν σε νέες αιτήσεις.ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ : Όσοι επιθυμούν να διοριστούν ως μόνιμοι εκπαιδευτικοί κατά το σχολικό έτος 2010-2011 από τον πίνακα αναπληρωτών ανά κατηγορία προϋπηρεσίας (24μηνο, 40% και 30μηνο), σύμφωνα με τις εκπαιδευτικές ανάγκες, θα πρέπει να υποβάλουν υποχρεωτικά αίτηση κατά την παρούσα διαδικασία.