0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
έχω πάει πολλές φορές επιτηρητής, και ποτέ δεν απουσίασα από ενημέρωση παρόλου που κάθε χρόνο ακούω σχεδόν τα ίδια (λίγα πράγματα αλλάζουν από χρονιά σε χρονιά). Ομολογώ πάντως ότι σε καμία ενημέρωση από όσες έχω πάει μέχρι τώρα δεν αναφέρθηκε η διαδικασία του πως ένας μαθητής ζητάει διευκρίνηση! ούτε κανείς το ρώτησε, ίσως γιατί δεν είναι κάτι συνηθισμένο. Για αυτό και μου δημιουργήθηκε η απορία. Πάντως θα το ρωτήσω αυτή τη φορά στην ενημέρωση (αν με καλέσουν επιτηρητή).άρα να είμαστε εφοδιασμένοι και με κάποιες λευκές κόλλες χαρτί για αυτήν την περίπτωση.παρόλα αυτά έχω ακόμα απορίες:1. ποιός αποφασίζει αν η διευκρίνηση - απορία του μαθητή είναι εύλογη και άρα θα πρέπει να διαβιβαστεί; παίρνει την ευθύνη κάποιος από την Λυκειακή επιτροπή που είναι της ίδιας ειδικότητας; Και αν δεν υπάρχει της ίδιας ειδικότητας; ή είναι της ίδιας ειδικότητας αλλά δεν διδάσκει το μάθημα; πχ είναι φιλολογος αλλά ποτε του δεν έχει διδάξει Λατινικά!2. από ποιόν διαβιβάζεται η διευκρίνηση;από τον πρόεδρο της Λυκειακής επιτροπής; Και αν ο πρόεδρος είναι φιλόλογος θα διαβιβάσει τη διευκρίνηση στα Μαθηματικά ή στην Χημεία; δεν θα καταλαβαίνει ούτε να τα διαβάσει.3. που διαβιβάζεται; στην Διεύθυνση