0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ξαναδιάβασε καλά αυτά που σου έγραψα διότι ή δεν καταλαβαίνεις ή δε θες να καταλάβεις.Αυτά που ρωτάς και επισημαίνεις τα έχω ήδη απαντήσει.Οι τρόποι μου, οι καταβολές μου και οι ιδέες μου είναι ανγνωρισμένες σε ευρωπαϊκό επίπεδο αγαπητέ.Δυστυχώς για σένα! Την πάτησες...Επέτρεψέ μου να γνωρίζω από πρώτο χέρι τα περί μασονικής στοάς και αλητείας των λαμογίων του κλάδου σου(sic).Δεν επανέρχομαι για κάνεναν και για οιοδήποτε λόγο!!!Μπορείτε από εδώ και πέρα να κοτσανολογήσετε ελεύθερα, άνευ αντιλόγου.Ο Ψυχοπαθής ΥΓ1. Μη βαριέσαι διότι όταν το παθαίνεις, εκτοξεύεις αρλούμπες, κάνεις κυκλικές αναφορές και στο τέλος, αυτοαναιρείσαι! ΥΓ2. Δεν ήξερα ότι κάθε θεωρητική σκέψη υπόκειται αμφισβητήσεως. Ευχαριστώ για την πληροφορία. ΥΓ3. Οι αναφορές σε ονόματα και βιβλιογραφίες αποκαλύπτουν γνωστικό πλούτο ή ένδοια, ανάλογα. Να προσέχεις λοιπόν! Πες μου ποιον διαβάζεις να σου πω ποιός είσαι...
Παράθεση από: destilje στις Νοεμβρίου 25, 2009, 07:27:30 pmΞαναδιάβασε καλά αυτά που σου έγραψα διότι ή δεν καταλαβαίνεις ή δε θες να καταλάβεις.Αυτά που ρωτάς και επισημαίνεις τα έχω ήδη απαντήσει.Οι τρόποι μου, οι καταβολές μου και οι ιδέες μου είναι ανγνωρισμένες σε ευρωπαϊκό επίπεδο αγαπητέ.Δυστυχώς για σένα! Την πάτησες...Επέτρεψέ μου να γνωρίζω από πρώτο χέρι τα περί μασονικής στοάς και αλητείας των λαμογίων του κλάδου σου(sic).Δεν επανέρχομαι για κάνεναν και για οιοδήποτε λόγο!!!Μπορείτε από εδώ και πέρα να κοτσανολογήσετε ελεύθερα, άνευ αντιλόγου.Ο Ψυχοπαθής ΥΓ1. Μη βαριέσαι διότι όταν το παθαίνεις, εκτοξεύεις αρλούμπες, κάνεις κυκλικές αναφορές και στο τέλος, αυτοαναιρείσαι! ΥΓ2. Δεν ήξερα ότι κάθε θεωρητική σκέψη υπόκειται αμφισβητήσεως. Ευχαριστώ για την πληροφορία. ΥΓ3. Οι αναφορές σε ονόματα και βιβλιογραφίες αποκαλύπτουν γνωστικό πλούτο ή ένδοια, ανάλογα. Να προσέχεις λοιπόν! Πες μου ποιον διαβάζεις να σου πω ποιός είσαι...ένδεια με ειαποδεικνύεις περίτρανα ότι μια αναβάθμιση της γλωσσικής παιδείας τελικά δεν βλάπτει κανένα...
Τέλος πάντων. Και πολύ ασχολήθηκα. Το θέμα είναι να προσπαθήσουμε όλοι μαζί, όλοι οι εκπαιδευτικοί μαζί, να παλέψουμε για μια καλύτερη παιδεία που θα έχει μπροστά το μαθητή και όχι το ΑΣΕΠ.
Παράθεση από: stroumfita στις Νοεμβρίου 25, 2009, 08:19:54 pmΠαράθεση από: destilje στις Νοεμβρίου 25, 2009, 07:27:30 pmΞαναδιάβασε καλά αυτά που σου έγραψα διότι ή δεν καταλαβαίνεις ή δε θες να καταλάβεις.Αυτά που ρωτάς και επισημαίνεις τα έχω ήδη απαντήσει.Οι τρόποι μου, οι καταβολές μου και οι ιδέες μου είναι ανγνωρισμένες σε ευρωπαϊκό επίπεδο αγαπητέ.Δυστυχώς για σένα! Την πάτησες...Επέτρεψέ μου να γνωρίζω από πρώτο χέρι τα περί μασονικής στοάς και αλητείας των λαμογίων του κλάδου σου(sic).Δεν επανέρχομαι για κάνεναν και για οιοδήποτε λόγο!!!Μπορείτε από εδώ και πέρα να κοτσανολογήσετε ελεύθερα, άνευ αντιλόγου.Ο Ψυχοπαθής ΥΓ1. Μη βαριέσαι διότι όταν το παθαίνεις, εκτοξεύεις αρλούμπες, κάνεις κυκλικές αναφορές και στο τέλος, αυτοαναιρείσαι! ΥΓ2. Δεν ήξερα ότι κάθε θεωρητική σκέψη υπόκειται αμφισβητήσεως. Ευχαριστώ για την πληροφορία. ΥΓ3. Οι αναφορές σε ονόματα και βιβλιογραφίες αποκαλύπτουν γνωστικό πλούτο ή ένδοια, ανάλογα. Να προσέχεις λοιπόν! Πες μου ποιον διαβάζεις να σου πω ποιός είσαι...ένδεια με ειαποδεικνύεις περίτρανα ότι μια αναβάθμιση της γλωσσικής παιδείας τελικά δεν βλάπτει κανένα...ξεκολλα ρε κοπελια απ ολο τον διαλογο μονο αυτο βρηκες να σχολιασεις;;;ελεος πια!!!
Παράθεση από: destilje στις Νοεμβρίου 25, 2009, 07:27:30 pmΞαναδιάβασε καλά αυτά που σου έγραψα διότι ή δεν καταλαβαίνεις ή δε θες να καταλάβεις.Αυτά που ρωτάς και επισημαίνεις τα έχω ήδη απαντήσει.Οι τρόποι μου, οι καταβολές μου και οι ιδέες μου είναι ανγνωρισμένες σε ευρωπαϊκό επίπεδο αγαπητέ.Δυστυχώς για σένα! Την πάτησες...Επέτρεψέ μου να γνωρίζω από πρώτο χέρι τα περί μασονικής στοάς και αλητείας των λαμογίων του κλάδου σου(sic).Δεν επανέρχομαι για κάνεναν και για οιοδήποτε λόγο!!!Μπορείτε από εδώ και πέρα να κοτσανολογήσετε ελεύθερα, άνευ αντιλόγου.Ο Ψυχοπαθής ΥΓ1. Μη βαριέσαι διότι όταν το παθαίνεις, εκτοξεύεις αρλούμπες, κάνεις κυκλικές αναφορές και στο τέλος, αυτοαναιρείσαι! ΥΓ2. Δεν ήξερα ότι κάθε θεωρητική σκέψη υπόκειται αμφισβητήσεως. Ευχαριστώ για την πληροφορία. ΥΓ3. Οι αναφορές σε ονόματα και βιβλιογραφίες αποκαλύπτουν γνωστικό πλούτο ή ένδοια, ανάλογα. Να προσέχεις λοιπόν! Πες μου ποιον διαβάζεις να σου πω ποιός είσαι...Μεγάλη αποτυχία όντως....να παίρνεις όπως λες 20 σε όλα τα φιλολογικά....να είσαι με πτυχίο και μεταπτυχιακό και ακόμα να μην χεις μάθει ότι το ρήμα είναι ''επίτρεψε'' και όχι ''επέτρεψε''.Αχ.....δυστυχώς τελικά ίσως επιβεβαιώνεις την αποτυχία του κλάδου μας......