0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
http://www.pde.gr/forum/index.php?topic=16653.0ΟΣΟΙ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΑΣΕΠ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΕΙΛΤΕ ΟΝΟΜΑ ΕΠΩΝΥΝΟ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΠΕΤΥΧΑΤΕ....ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ
ο πίνακας σας που έχει αναρτηθεί; για να κρίνουμε με βαση τις περσυνές απορροφήσεις αναπληρωτών 2008-2009 ,με αυτό τον τρόπο θα δούμε τον αριθμό αναπλήρωτων τις προηγούμενες χρονιές,
Οι επιτυχόντες αυτοί της προκήρυξης 5Π που βγήκαν τώρα τα αποτελέσματα,πότε θα διοριστούν;Τώρα ή από Σεπτέμβριο;
Παράθεση από: vasg στις Νοεμβρίου 27, 2009, 10:36:43 amΟι επιτυχόντες αυτοί της προκήρυξης 5Π που βγήκαν τώρα τα αποτελέσματα,πότε θα διοριστούν;Τώρα ή από Σεπτέμβριο;οι μισοί τώρα(δεκέμβριο ή γενάρη) κι οι άλλοι μισοί τον σεπτεμβριο
Καλησπέρα, και εγώ είμαι άσχετη με το τι μπορώ να κάνω.Είμαι στο ΠΕ17.01 χωρίς ασπαιτέ σειρά κατάταξης 6.Σε γενικό πίνακα βάση βαθμολογίας θα ήμουν 18.Παρόλα αυτά προηγούνται οι έχοντες απαιτε και διορίζονται 24 άτομα (από τον πίνακα ασπαιτε).Η βαθμολογία μου είναι 69,77.Τι μπορώ να κάνω? Εννοώ αναπληρώτρια κτλ...Σας ευχαριστω!