0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Απλα να αναφερω οτι προηγουμενη φαση που καλεσαν και πληροφορικους ηταν η ΣΤ και οχι η
Ωραίο ανέκδοτο ο τίτλος.... Σκεφτείτε ότι δεν υπάρχουν πιστώσεις και πρέπει να πάρει και τεχνικές ειδικότητες (μόνιμους+ αναπληρωτές) μόλις βγουν τα οριστικά αποτελέσματα του ΑΣΕΠ
Για τους Πληροφορικούς, η επόμενη φάση όταν και εάν υπάρξει θα είναι η
Εγω αλλο ηθελα να πω... η φαση που περασε ηταν η ΣΤ, εχουν παρει γενικα ενα καρο αναπληρωτες και χρηματα <- 0Παντος παρολα αυτα πιστευω οτι ο geok και η Χριστινα θα ειναι σιγουρα στους λιγους επομενους μιας και ειναι σε καλες θεσεις στον πινακα.
Το τηλέφωνο που παίρνω είναι το 2103443425.Πήρα ξανά σήμερα..Δεν υπάρχουν πιστώσεις..Μα πως ρωτάω παίρνετε αναπληρωτές σε άλλες ειδικότητες;Δασκάλους έχετε πάρει τόσους και τόσους..Και μου λέει ότι μάλλον σε αυτές τις ειδικότητες δεν μπορούν να τα καλύψουν αλλιώς τα κενά,σε μας μπορούν..Καταλαβαίνετε τι εννοούν...Με τους ωρομισθίους τα καταφέρνουν μια χαρά σε μας...Και δεν κάνουμε τίποτα...
Το νομοσχέδιο δεν έχει βγει ακόμη και τίποτα δεν είναι σίγουρο.Αρκετές θέσεις είχαν προκηρυχτεί προ ΑΣΕΠ και δε θα τα αλλάξουν κάποιοι με το έτσι θέλω, επειδή απλά η τύχη τους βοήθησε και πέτυχαν στον ΑΣΕΠ.Προς το παρόν να καθήσουν στα αυγά τους και να φωνάξουν για άλλα ζητήματα που αφορούν τον κλάδο γιατί απ'ότι βλέπω στο υπουργείο μας έχουν ξεγραμμένους..