0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
περα απο την εκπαιδευτικη άποψη του θεματος που την καταλαβαινω, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αντίστοιχα σεμινάρια πουθενά στο βιογραφικό μας; mpesg, οταν λες οnline, εννοεις το κανεις απο αποσταση; ποσο κοστιζει; αληθεια βρε παιδια, για δουλεια πουθενα σε british council & hau ξερετε κατι; ανοιγουν θεσεις εργασιας;
αληθεια βρε παιδια, για δουλεια πουθενα σε british council & hau ξερετε κατι; ανοιγουν θεσεις εργασιας;
Θα με ενδιέφερε να παρακολουθήσω μελλοντικά κάποιο summer course σε πανεπιστήμιο του εξωτερικού σχετικό με τη διδασκαλία της Αγγλικής και θα ήθελα να ακούσω προτάσεις και εντυπώσεις αν κάποιος-α συνάδελφος έχει σχετική εμπειρία.Είμαι απόφοιτη Αγγλικής Φιλολογίας και έχω εμπειρία ως καθηγήτρια οπότε δε θα ήθελα κάτι πολύ introductory ως επιμόρφωση.Any ideas?
Καλησπερα!Αν και μερικα χρονια πριν, εισαι μες στο μυαλο μου!!!!Παιδια, ενδιαφερομαι για ενα προγραμμα εντατικο, οχι απαραιτητα καλοκαιρινο καθως θα μπορουσα να το παρακολουθησω στις διακοπες των Χριστουγεννων ή του Πασχα, με εμφαση στη γλωσσα. Ο στοχος μου δηλαδη ειναι να βελτιωσω την προφορα αλλα και να εξασκηθω στον προφορικο λογο.