0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
είχα πιθανή ημερομηνία κανονικά 10 Αυγούστου μου έβαλε ο γιατρός μου 5 μέρες νωρίτερα για να είμαι σε ενεργή σύμβαση εργασίας για να πάρω την άδεια από το ΙΚΑ. Νομίζω ότι μπορείς να πάρεις τα επιδόματα κυήσεως τοκετού και μητρότητας αρκεί να έχεις τα ένσημα.
Γειά σας!Αν και πολλές φορές κατά καιρούς έχει τεθεί το ερώτημα, θέλω να μου διευκρινίσετε όποιος γνωρίζει υπεύθυνα σε περίπτωση επαπειλούμενης κύησης ακόμα και στην αρχή ή την μέση της χρονιάς, ένας ωρομίσθιος τα μόρια τα παίρνει κανονικά αν σταματήσει από το σχολείο? μη με παραπέμψετε στο link που αναφέρει τις άδειες αναπληρωτών-ωρομισθίων, το διάβασα και δεν κατάλαβα και πολλά... σε τέτοια περίπτωση (επαπειλούμενης) τι ακριβώς πρέπει να κάνω? ευχαριστώ πολύ!
θα ήθελα να ρωτήσω και κάτι ακόμα! εάν σταματήσεις με άδεια επαπειλούμενης και παίρνεις τα μόρια σου κανονικά, παίρνεις και τα ένσημα? υποθέτω πως ναι..
και αν οι 56 ημέρες πριν το τοκετό πέφτουν εκτός σχολικής χρονιάς δηλαδή το καλοκαίιρι που οι ωρομίσθιοι είναι άνεργοι;; σε καλύπτει το ΙΚΑ; εξειδικευμένη η ερώτηση αλλά έχει κανείς προσωπική εμπειρία με ωρομισθία και εγκυμοσύνη; θα με ενδιέφερε πολύ..
mallon twra den boreis na kaneis tipota. adeia egkymosinis boreis na pareis , ws wromisthia, 2 mhnes peripoy prin genniseis kai afoy exeis ergastei gia 15 meres apo thn prolipsi soy,nomizwwwwwwwwww
Καλημέρα!Θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κάποια σε ποιο τηλέφωνο και πιοά υπηρεσία να απευθυνθώ για να μάθω όλη τη διαδικασία καθώς και τα δικαιώματα μου όσον αφορά την εγκυμοσύνη.Ευχαριστώ εκ των προτέρων
ΠαράθεσηΚαλημέρα!Θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κάποια σε ποιο τηλέφωνο και πιοά υπηρεσία να απευθυνθώ για να μάθω όλη τη διαδικασία καθώς και τα δικαιώματα μου όσον αφορά την εγκυμοσύνη.Ευχαριστώ εκ των προτέρων Elina, κάλεσε σε ΙΚΑ, ΟΑΕΔ, γραφείο δευτεροβάθμιας , διεύθυνση και υπουργείο. Α, και επιθεώρηση εργασίας. Καθένας θα σου πει κάτι και ίσως όλοι μαζί φτιάξουν όλο το παζλ του θέματος.